Teşekkürler :)Çerkese benziyomusun bilmem ama masallah cok gzelsn
Nasıl kaldırabilirim?Fotoyu kaldırın tanıyan çıkabilir
Koymadan önce düşünmediniz mi yahu bir üye diyince hemen kaldırmaya çalışıyorsunuz.Nasıl kaldırabilirim?
Esim cerkez resmini gösterdim cerkez kızı dedi:)Çerkesim fakat bazı arkadaşlarım bana diyor ki Çerkese hiç benzemiyorsun, Ortadoğululara benziyorsun. Gerçekten öyle mi, öyleyse neden? Soy ağacımda hiçbir Ortadoğulu yok. O halde bana neden Ortadoğululara benziyorsun diyorlar?
Boyum 1.65
Kilom 52
Eki Görüntüle 2031292
Düzenle kısımından kaldırabilirsin.Çerkesim fakat bazı arkadaşlarım bana diyor ki Çerkese hiç benzemiyorsun, Ortadoğululara benziyorsun. Gerçekten öyle mi, öyleyse neden? Soy ağacımda hiçbir Ortadoğulu yok. O halde bana neden Ortadoğululara benziyorsun diyorlar?
Boyum 1.65
Kilom 52
Yalnız, coğrafyaya adaptasyon onbinlerce yıl sonra olan bir durum.Yüz yapın benziyo çerkeslere. Benim ailemde de geriye doğru herkes çerkes ve annem babam dahil dedeler neneler de renkli gözlü ama biz değiliz kardeşlerimle. Coğrafyaya uyum sağladık sanırım. Ürdünde yaşayan çerkeslerde de çikolata tenli çok var mesela.
Ama konunun amacını anlamadım boy kilo resim ne ararsan var maşallah internet ortamı dememiş hiç sakınmamışsın :))
Yoo onbinlerce yıla gerek yok. 200 yıl önce karadenizin dağlarında yaşıyorduk şimdi bozkırdayız ona uyum sağlıyoruz. Bi nordik aileyi çöle götür birkaç nesil sonra çöl iklimi insanı olurYalnız, coğrafyaya adaptasyon onbinlerce yıl sonra olan bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?