• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ceren ve Çağlayanın Diyet Günlüğü

CaglayanCicek

Sevil Hümasını bekliyor
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
6.265
1
156
Yalova
Merhaba biz iki arkadaş takımımızdan hariç burada'da günlük yediklerimizi yazarak paylaşımdan bulunacağız.

Kendimi bildim bileli hep topluydum en son lise zamanlarımda zayıftım.birde 1 sene önce evlenmeden 65 kiloya kadar düşmüştüm o zamanda spor yaparak 13 kg vermiştim ama evlenince haplardı el öpmeler gezmeler derken hepsini geri aldım.En son tartıda sekizli rakamları gördükten sonra diyet yapmaya başladım ve mart ayının sonunda karar vererek 09.04.2010 itibariyle montignac diyeti yaparak kendime bir hedef belirledim ve o hedef çerçevesinde amacım olan ilk 65 kiloya gelmek daha sonrada idealim olan 55 kiloya gelmek istiyorum.Bunun içinde burda hergün paylaşımlarda bulunarak diyetime hız katacağım. :)))

86 kilodan 55 kiloya giden azmin öyküsü

09.04.2010 tarihi itibariyle 86 olarak diyetime başladım
28.05.2010 tarihi itibariyle 74.5 olarak devam ediyorum....

Yaptığım diyet montignac diyeti,Gün içinde yaklaşık 3-3.5lt su tüketiyorum.Günde 2-3 bardak arası yeşil çay içiyorum.
Bir ay öncesine kadar elma sirkesi ve sandoloz sakızıda kullandım ama onları şu anda kullanmıyorum bana nasıl bir etkileri var bilmediğim için sadece diyet yaparak yola devam ediyorum.Günde 1 saat yürüyüş yapmaya çalışıyorum,yanında ekstra olarak mekik ve ayrıca bacak egzersizleri yapıyorum,ve asansörü hayatımdan çıkardım merdiveni kullanıyorum artık.
Beyaz ekmek,beyaz un,şeker,kola,cips,tatlı,dondurma,pasta,ve aklına gelecek her türlü şeyi bıraktım yemiyorum ve yemiycemde...
Taze meyve ve sebze ve kahvaltılarımda tam buğday ekmeği yiyorum...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben ceren 17 martta 78 kılo olarak dıyet yapmaya basladım fakat 74 kılo olarak 4.takımdaki arkadaslarıma katıldım.su an 65 kılodayım hedefıme 5 kılo kaldı fakat saglıklı beslenmeyı amacladıgım ıcın bu topıkte olacagım.burada saglıklı beslenmek ıcın yapılması gerekenlerı arkadaşım çağlayan ile birlikte tartışacağız.bır nebzede olsa sızede katkı saglayabılırsek ne mutlu bıze.

Son düzenleyen: Moderatör:
hayırlı olsun topiğiniz bende doğum kiloalrımı vermeye çalışıorum takip edicem burasyı hergün umarım diğer topikler gibi olmaz

kaydirigubbakcemile3 biz zaten iki kişi götürürüz bu topiğiiŞeniz

Size iki kişilik yolculuğunuzda başarılar.

Ama takım demek ne demek anlayamamış olmanız üzdü beni. Bir kişinin yaptığını tüm takıma mal etmek hiç yakışmadı size.
Paylaşım, birliktelik, motivasyon diyip duruyordunuz ama bu yaptığınız dediklerinize hiç uymadı hemde hiç.

siz bilirsiniz canim bisey diyemem

yasom olumsuz şartlar ortadan kalsınn her zaman yanınızdayım..

hayırlı olsun topiğiniz bende doğum kiloalrımı vermeye çalışıorum takip edicem burasyı hergün umarım diğer topikler gibi olmaz

her zaman bekleriz canım.tabiki paylaşımda bulanabilirsin sendebizim gibi

Size iki kişilik yolculuğunuzda başarılar.

Ama takım demek ne demek anlayamamış olmanız üzdü beni. Bir kişinin yaptığını tüm takıma mal etmek hiç yakışmadı size.
Paylaşım, birliktelik, motivasyon diyip duruyordunuz ama bu yaptığınız dediklerinize hiç uymadı hemde hiç.

özgem hiç yakışmadı sana bunlar küs olmak yada birbirimize kırılmak zorunda değiliz ama bana yapılan takımda büyük bir haksızlık ve kimsede birşey demedi hopp ne oluyordiye kimse birşeyin altına elini sokmadı

Ben kimseye küs değilim. Kimseyi de kırmadım. Kırıcı tek kelimem yok mesajımda.
Beni üzen bir kişi için herkesi silmeniz Çiçek. Bu kadarmıydı değerimiz yani. Bumudur onca paylaşılanın hatrı.
Sakinleştirmeye çalıştım ortamı ama sakinleşmeye kimsenin niyeti yoktu.
Neyse başlığınızı kirletmek istemem. Sizin kararınız belli benim fikrim belli.
Başarılar.

Ben kimseye küs değilim. Kimseyi de kırmadım. Kırıcı tek kelimem yok mesajımda.
Beni üzen bir kişi için herkesi silmeniz Çiçek. Bu kadarmıydı değerimiz yani. Bumudur onca paylaşılanın hatrı.
Sakinleştirmeye çalıştım ortamı ama sakinleşmeye kimsenin niyeti yoktu.
Neyse başlığınızı kirletmek istemem. Sizin kararınız belli benim fikrim belli.
Başarılar.

özge niye tavrın bu kadar sert o zaman bak ben sustum ama arkadaş hala konuşuyor ve yalan karalamalarda bulunuyor onu susturun takıma geri geliyim madem ben kimseyide yüzüstü bırakıp gitmem ve ben kimseyi kimseyede şikayet etmedim akrep ablam gelip kendi yazmış.ama oraya yazılanlar hala can sıkıyor takımada yazıp arkadaşı susması için uyarırmısın o zaman.ayrıca senin burayı kirlettiğin falan yok neden böyle yazıyorsun anlamıyorum lütfen yapma.sen onu uyar sustur.bak geliyormuyum takıma gelmiyormuyum o zaman konuşalım ne dersin

acılısı yapıyorum ve bugunku menumu yazıyorummm herkese hayırlı olsunnkaydirigubbakcemile5

2 adet cılek

kahvaltı:2 adet peksımet,domates,peynır,salatalık

ara:yeşilçay,kayısı

öğle: ızgara balık,salata,maden suyu

ara:yeşilçay

akşam: ıspanak yemeği,yoğurt
yatmadan once:kayısı

3 litre su
100 adet mekık 1 saat yuruyus 1 saat aerobık hareketleriii

acılısı yapıyorum ve bugunku menumu yazıyorummm herkese hayırlı olsunnkaydirigubbakcemile5

2 adet cılek

kahvaltı:2 adet peksımet,domates,peynır,salatalık

ara:yeşilçay,kayısı

öğle: ızgara balık,salata,maden suyu

ara:yeşilçay

akşam: ıspanak yemeği,yoğurt
yatmadan once:kayısı

3 litre su
100 adet mekık 1 saat yuruyus 1 saat aerobık hareketleriii

Menünüz her zamanki gibi mikemmel canım:lepi:

Hemen bende yazıyorum....

Kahvaltı Öncesi
1 greyfurt suyu,1 kase çilek

Kahvaltı
1dl tam buğday ekmeği,domates,salatalık,4zeytin,kk peynir

Öğle
ton balıklı salata,ayran

Akşam
taze fasulye,salata
(misafirlikte idim süt ürünü yiyemedim onun için )

Ara
yarım ceviz

Su:3-3.5lt - 2 kupa yeşil çay
Spor : 15 dk egzersiz hareketleri

Hemen bende yazıyorum....

Kahvaltı Öncesi
1 greyfurt suyu,1 kase çilek

Kahvaltı
1dl tam buğday ekmeği,domates,salatalık,4zeytin,kk peynir

Öğle
ton balıklı salata,ayran

Akşam
taze fasulye,salata
(misafirlikte idim süt ürünü yiyemedim onun için )

Ara
yarım ceviz

Su:3-3.5lt - 2 kupa yeşil çay
Spor : 15 dk egzersiz hareketleri

sen benım hocamsın zaten menune ne dıyebılırım harıka canım benımolumunekankayizsmile

Back
X