Doğuma Hazırlık Ceren ismi ile ilgili yorumları alalım..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bence çokkkkk güzel ve özel bir isim, kızım olursa hep derdim ceren koyacağım diye o kadar severim bu ismi:))

bence muhakkak koy çok güzel bir tercih yapmışsın:))

çok tatlı bi isim bence. benim tanıdığım iki tane ceren var. biri kardeşim kadar sevdiğim birinin sevgilisi. kız hem çok güzel hem çok akıllı. mimarlıkta okuyor. bayılıyorum ona çok iyi çok tatlı bir kız. diğer tanıdığım ceren de arkadaşım. o da çok başarılı bir iş kadını. harukulade bir anne ve eş aynı zamanda. cerenler çok şeker ve başarılı oluyor yani anlayacağın:71:

ceren ismini düşünmüştüm kızıma bence çok hoş. ceren,cemre,belinay da vardı ama azra aleyna koydum
içine hangi isim yatıyorsa onu koy

ceren ismi çok güzel ben çok beğeniyorum ama saolsun annem kızın olursa koyma diii beni deli edii:)))

hamburger ceren mı:1: soledıgın dızılerı ızlemedıgımden bende dızılerde nıye ceren ısımlı kımse yok dıye dusunup duruodum meger varmısta ben bı habermısım:1::1:

bıcırık bir cimcime kız ismi gibi :) Koymak nasib olsun inşallah...

Benim 8 yaşındaki kızımın adı Ecren , baştan bi daha kızım olursa Ceren koyarız demiştik ama 8 yılda o kadar çok Ceren oldu ki etrafımızda , bööğğ dedik affedersiniz , bize mi bu kadar çok denk geldi bilmem ama her yer Ceren dolu...Vazcaydık biz de o yuzden ...

ilerde münasip bir koca bulursam ve allah kısmet eder de kız çocuğu sahibi olursam:6::6: koyacağımdan iki isimden biri ırmak diğeri ceren ;)
çok modern ve tatlı bir isim bence

Back
X