Cep tlfonunuzun marka ve modeli?memnun musunuz?(resimli)

3 - 4 aydir var memnun degilim dokunmatik oldugu icin kullanamadim sorun oluyo araba kullanirken filan...kamerasi icin almisdim acikcasi...

ben 2 senedir samsung kullanıyorum ama nokia gibisi yok bence..şimdi nokia nın e63 modelini çok beğeniyorum.ama her sim kartın uygun olmadığını duydum.bi bilgisi olan yardımcı olabilir mi.gerçi sorucam daa..

Pembe bir Nokia N 72 kullanıyorum galiba 2005'te almıştım, o kadar seviyorum ki değiştirmek aklımın ucundan bile geçmedi

3 - 4 aydir var memnun degilim dokunmatik oldugu icin kullanamadim sorun oluyo araba kullanirken filan...kamerasi icin almisdim acikcasi...

dokunmatıkte kullandık ama hiç kullanışlı deil canım tavsiye etmem.alkisalkisalkis
.
camerası süper çekiyo foto hafızası süper.ve net.çekimler yapıyo..alkisalkisalkis

ewet çok kullanışlı ve ince.benimki pembesi.çok seviyorum.alkisalkisalkis

Samsung D900ı
her bişeyi var memnunum 2 yıldır bende

birde bu var Motorola V3
bude 3-4 yıldır var seviyorum güzel...

altı yedi aydır kullanıyorum .nokia 6500 slide.çok memnunum .hem nokia hem kaydıraklı.başka markalarda kullandım ama nokia seviyorum.kamera çok iyi.herşeyi var.çaok memnunum....

Son düzenleme:
bende sonyerıcson kullanıyorum yenı aldım
hep nokıa kullanmıstım ılk defa bole bı marka kullanıyorum
ama kamerası cok guzel
memnunum telefondan bı ara resmınıde koyarım..
ınce oldugu ıcın aldım ozellıkle

Benim telefonum Samsung F 480.Cok hosuma gidiyor.Esim sevgililer gününe
hadiye almisti subatta.Ben hep hatli kullandigim icin her iki senede bir degisiyor
telefonlarim.
Bununda degisik renkleri vardi,ben özellikle pembe istedim.Cok pembeciyimdir de.

Ben samsung x 210 kullanıyorum 2 yıl oldu alalı çok memnunumsositososito en kaliteli samsung bence iyiki almışım ama kamerası yok radyosu var:lepi:

bende de bundan var ve yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum va hala hiç bir sorun çıkarmadan çalışıyor çok memnunum

telefonum nokia 6100 sanırım. telefonlarla pek aram yoktur fazla model bilmem.ama bu telefonum çok sağlam çıktı.wc ye düşürdüm, ordan çıkarıp çamaşır suyuyla yıkadım bana mısın demedi. 3 senedir elimde hala taş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…