cep telefonunuzun markası ne?

Benimkide Nokia C6-01.Çok memnunum Güzel Bir Telefon. Almak isteyene önerrim kesinlikle.

Eklentiler

• $Nokia-C6-01-fiyati.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 73

Bende Samsung Galaxy Note 2 kullanıyorum baya bi cebelleştim telefonla ama elim ayagım gibi oldu artık, kesinlikle tavsiye ediyorum. Hatta sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım bundan önce de s3 kullanıyodum iyice çözdüm artık :))

iphone 5 kullanıyorum ben. Yeni aldım henüz ilk zamanlar iphone kullanımına alışık değildim fakat alışınca her şeyim oldu. iphone kesinlikle hayatı kolaylaştırıyor.

bende senin gibi önce s3 kullaniyordum simdi note2 kullaniyorum
aynen herkese tavsiye ediyorum yalniz ben kalemine alisamadim ya sen

bende senin gibi önce s3 kullaniyordum simdi note2 kullaniyorum
aynen herkese tavsiye ediyorum yalniz ben kalemine alisamadim ya sen

alışmak zorunda kaldım çünkü ellerim çok terliyo, kalemi baya sık kullanıyorum o yüzden :))
Bundan sonraki telefonumda ya note3 olur ya s4 olur heralde :26:

alışmak zorunda kaldım çünkü ellerim çok terliyo, kalemi baya sık kullanıyorum o yüzden :))
Bundan sonraki telefonumda ya note3 olur ya s4 olur heralde :26:
bemin kontrat bitene kadar s5 cıkar sanırım
bende samsungdan başka tanımıyorum cep telde

iphone5 ve note3 arasında gidip gelip note3 aldım. bir sonraki telefonum note4 olur o derece memnunum. bu telefonsa öncekiler neydi

Benim hor kullanmalarıma ve yere düşürmelerime dayanabilen tek telefon olarak bende yeri bambaşka olan telefonum. Samsunglar bana dayanamıyor hemen bozuluyor. Bunu değiştirmeyi düşünmüyorum şimdilik

Nokia 6303'üm

Benim telefonum samsung s3 :)

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.

Iphone s5 kullaniyorum, valla samsung daha iyi, begrnmedim hic iphone adi var sadece samsung s4 daha iyi bana kalirsa

İphon'den
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…