Anket Cep Telefonunda Mutlaka olmasini istediginiz Özellikleri

Sizce bir cep telefonunda olmazsa olmazlar nelerdir?

• Ankete Katılan
    74
her telefonda var ama benim icin en onemli ozellikler kullanisli bir takvim ve calar saattir. zaman cok onemli benim icin..

bir de tus takimi iyi olursa cok sevinirim. kirk yilda bir sms yaziyorum o da iskenceye donmesin...

sadece konuşulabilir ve duyulabilir olsun yeter

oncelıgı sarj suresııne verıorum sonra gusel goruntu kalıtesı ve hafıza kartının olmasına cnku kısımn resımlerını cok cekerımde

Radyosu olmalı, müzik çalmalııı mutlakaa :dance: :teytey: sositososito :sm_cool:

şarjı uzun gitsin, zırt pırt pili bitmesin, az sayıdaki konuşmalarımı yaparken aniden kapanmasın (sanırım bu gsm operatörümle ilgili bir mevzu, en fazla 1.5 dk. konuşabiliyoruz)

kesinlikle kamera olmalı. zaten mesaj ve aramadan sonra en çok kullanılan özellik

Tabi ki Mp3... Sabahın köründe 20 dk yürüyüş, 30 dk metrobüs ve 10 dk metro yolculuğundan oluşan işe gidiş işkencem başka türlü çekilmez zira.

Her ay otomatik para vermeden kontor yükleyen bonkör bir özelliği olmasını isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…