Anket Cep Telefonunda Mutlaka olmasini istediginiz Özellikleri

Sizce bir cep telefonunda olmazsa olmazlar nelerdir?

• Ankete Katılan
    74

Quelle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
549
3
96
Diğer
Sizce bir cep telefonunda olmazsa olmazlar nelerdir?

Hafiza karti
Mp3
Televizyon
Radyo
Sarj
En az 2megapixel olması lazim
Digerleri

Son düzenleme:
ben pek özellik aramıyorum ama resim cekmesi cok güzel bişey,istediğin zaman istediğin yerde resim cekebiliyosun.fotoğraf makinası tasımana gerek kalmıyo onuda hep yanında bulunduramıyosun zaten.

evet bencede kamera olması yeterli,çok fazla bi özelliğe gerek yok,yaşanan anları karelere sığdırmak güzel bişey,cep telefonuda devamlı taşındığına göre en iyi taraflarının biri de bu olmalı...

tv hariç hepsi mutlaka olsun derim ben....:1closedeyes:

televizyon hariç zaten bunlar telefonumda mevcut. ben birde 9 dilde çeviri sesli sözlük, harita ile bulunduğunuz yer tespiti (adres bulma) gibi bir şeyler daha olsun isterdim.

resim çeksin yeter böylece her an ilginç birşeyi görüntüleyebileyim eh radyosuda olursa fena olmaz benimki bu konuda idealyerimseniben

Mp3 playerı ossun
HafızaKartı Bitip tükenmeyeninden Ossun
double stereo ses sistemi olsun kulak patlatırcasına sesini açabiliyim mp3ün neyin_!

beni konuşturuyor yeter ama özellikleri ne kadar fazla olursa hayır demem ama bunlarda ek maliyet tabii ama temelde konuşturması yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…