• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cep telefonumun garantisi hakkında yardım

KaRaLaHaNa

YaLNıZLıK YoRaR iNSaNı...
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2008
6.102
1
156
İstanbul
kızlar ben 14.11.08 yani cuma günü kendime nokia 6500 slide telefon aldım.2 yıl bir firmadan garantili.garanti belgesi falan hepsi var elimde.arka kapağı yerine oturmuyor.bir tarafında boşluk kalıyor.sizce garanti kapsamına girer mi.aldığım yeremi yoksa garntisine bakan yeremi götürmeliyim.yardımcı olur musunuz bana?

kızlar yardım edin lütfen.fikir verin bana.garantili olduğu firmayı aradım bugün dediki kapak sprunu teknik bir sorun olmadığı için biz bakmıyoruz.aldığınız yere gidin ve yönlendirirlerse bize yollayın dedi.ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.ya ne bahtsızım. sıfır aldığım telde bile sorun çıkıyor.

bence aldığın yere götür ilk başta eğer orası bişiy yapmassa garantiye götürürsün canım ...

akşam iş çıkışı götüreyim bari aldığım yere.telefon çok güzel çıktı çok beğenmiştim.ama işte arka kapağı tutan klipste sorun sanırım.kapakta olsa bir kapak alır geçerim ama telefona yapışık kısmında olduğu için sinir oldum.inş yaptırabilirim.

Back