Cep telefonuma mesaj geldı

asumansu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
126
0
Arkadaşlar bu konuyu nereye acacagımı bılmıyorum.yardımcı olursanız sevınırım .SORUM ŞU: cep telefonuma mesaj geldı.annemın ısmı ve soy ısmı yazıyor.su nolu gonderınız ıletıldı garantı bankasından dıyor.parantez ıcınde ıstanbuldan bır numara ve OPERASYONAKTİF.COM yazıyor. bu nedemek ?? ben bır sey gondermedım ki...yardımcı olurmusunuz.sızede boyle bır sey geldımı ??

Bankalar internet üzerinden işlem yapıldıgında kayıtlı cep telefonuna bilgi gönderiyor. onunla ilgili bir şey olabilir. ama yinede temkinli olmak lazım dolandırıcılıgın her türlüsünü yapıyorlar artık. her hangibi bir sekilde arayıp bankadan arıyorum diyen şifre bilgi isteyen olursa hiç bir bilginizi vermeyin.

merhaba bankaların 444 lü numaralarından sonra artık normal şube telefonlarından da mesajlar çekilmeye başlandı ancak bu konuda net bilgiyi herhangi bir şubeye ya da 444 0 333 ü arayarak öğrenebilirsiniz,sizin telefon numaranızın örneğin bir rakam farklısı müşteriye aittir ama kayyıt yapılırken müşteri yanlış iletmiş yada temsilci yanlış yamıştır böylece size ait olmayan bir bilgide telefonunuza gelmiş olabilir.

X