kaç gb kullannıyosun? ondan almak istiyorum ama gb konusunda karar veremedimiPhone 6s plus, çok memnunum tavsiye ederim.
sen 7yi bekliyosun ben 6s plus kac gb alsam karar veremiyorum. en iyisi kullanicisina sormak. 128le 64 arasinda kaldimValla benim de note2, 4 yildir kullaniyorum hakkin rahmetine kavusmasina az kaldi ama ben iphone 7yi bekliyorum almisken bi kere alayim uzun sure kullanayim istiyorum), surekli telefon degistirmeyi hic sevmiyorum çünkü bana israf olarak geliyor.
Samsunglarin kamerasi cok cabuk bozuluyor maalesef..
ben kullanıyorum tavsiye etmemNokia Lumia 920 ler gayet güzel
kaç gb kullannıyosun? ondan almak istiyorum ama gb konusunda karar veremedim
sen 7yi bekliyosun ben 6s plus kac gb alsam karar veremiyorum. en iyisi kullanicisina sormak. 128le 64 arasinda kaldim
ben telefon degil de oyuncagim olarak almaj istiyorum. bilgisayara resim video yuklemek zorunda kalmayayim. her seyim telde olsun. ve omurluk olsun. sevmiyorum tel degistirmeyi o yuzden. kullananlara sormak en iyisi oldugu icin sordum. bana yetmez gibi geliyor da. yakin zamanda almayi dusunuyorum cunku.
Ben 64gb kullanıyorum, 5000'e yakın resim/birkaç 4k Video + bayağı da uygulama/müzik var hala 17gb boş.
6 plusta 128de sorun cikmis. hafiza fazla oldugu icin acarken sknti olabiliyormus. ayni sey 6s plusta da olur mu diye geliyo aklima. ama birisi de guncellemeyle duzeliyor bu tarz sorunlar demisti. ikilemde kaldim bu yuzden.Ay ben olsam 128 gb alirdim :)) fazla bellek cok iyi bir sey. Tabi kullanana sormak lazim
ben telefon degil de oyuncagim olarak almaj istiyorum. bilgisayara resim video yuklemek zorunda kalmayayim. her seyim telde olsun. ve omurluk olsun. sevmiyorum tel degistirmeyi o yuzden. kullananlara sormak en iyisi oldugu icin sordum. bana yetmez gibi geliyor da. yakin zamanda almayi dusunuyorum cunku.
6 plusta 128de sorun cikmis. hafiza fazla oldugu icin acarken sknti olabiliyormus. ayni sey 6s plusta da olur mu diye geliyo aklima. ama birisi de guncellemeyle duzeliyor bu tarz sorunlar demisti. ikilemde kaldim bu yuzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?