cep telefonu faturanız ne kadar geliyor ? ya da ayda ne kadar kontör harcıyorsunuz?

whiterose

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2008
2.576
4
40
arkadaşlar ben bir faturalı cep telefonu kullanıcısı olarak bu faturalardan bıktım usandım artık:enbuyukkk:
her ay en az 70 lira ödüyorum.bunun 12 lirası sabit ücret.tarifem m.e.b tarifesi erkek arkadaşımla konuşuyoruz o da zaten ücretsizkaydirigubbakcemile5
başka operatörleri aramam çok kısıtlı.mesaj kullanıyorum ama o da o kadar çok değil.ama yinede bir türlü çare bulamadım şu fatura olayına.
sizin faturanız ne kadar geliyor ya da ayda kaç kontör harcıyorsunuz.

benim de her ay 50-60 arası geliyor. ne iner ne çıkar.
avea kullanıyorum, her yöne aynı tarifesindeyim ama dakikası kaç kuruştu unuttum şimdi.
çok mesajlaşmam belki günde 2 tane çekerim, belki de hiç yazmam.
her gün mutlaka birkaç görüşme yaparım ama çok da uzun sürmez.
hiç kontürlüye geçmeyi düşünmedim çünkü şimdiye kadar hiç kontörlü hat kullanmadım.
önemli birşey olur, kontörüm biter bir anda diye istemedim
.

benim hattım polis hattı..
kızıma baktığı için kaynanamla konuşalım diye aldık..
ama başka bi yeri arıyamıyorum korkudan...
her ay 30 lira fatura geliyor...

tüm kamuya üyeyim...eşim dahil ailemim çoğunluğu bedava ama yinede 70-80 arası öderim...

bu ayki faturamın 23 lirası vergi:çok üzgünüm:
yazık günah yaa bu vergilerden batcaz resmen:mymeka:

walla bende ayda 200-300kontör kullnıyorum ve bu da ortalama 40 tl. vodafone cep öğrencideyım hala ama avea öğretmne hattı almak istyrdum sıkıldm artık kontr yuklemekden. szce hangisi daha uygun ?

ya öğretmen hattı sadece tarife içinde uygun:enbuyukkk:
diğer yönleri aradığında çok fazla yazıo.bedava konuşmaların acısını mesajla diğer yönlere konuşmadan çıkartıyorlar:nazar:

avea hattım aylık 25 tl ,vodefen ise aylık yüz kontür yüklüyorum 5 dakikası 1 kontöre ...eşimin 3 hattı var biri kotörlü ikisi hatlı baya oluyoya cep teli faturamız..

iki tel kullanıyorum turkcell alo paket yaptırmış abim 15 ytl geliyor iki aydır.ondan önce 30 35 ytl.
avea ögreenci kullanıyorum 250 kontör artıyor bile bir ayda arkadaşlarım avea ögrenci saatlerce konuşuyoruz uzaktayız.

benim en çok merak ettiğim kontörlüler ayda kaç kontör harcıyorlarfisfisfis

1 yıl öncesine kadar 100 kontör falan harcardım. evdeyken ev telefonunu kullanırdım, ofisi ya da evde olan arkadaşları aramak için.

yaklaşık 1 yıldır, her ay 250 kontör alıyorum, hattım turkcell ve 5 dakikası 1 kontör olan süper tarifeyi kullanıyorum. ev telefonundan çok daha ucuza geldiği için; ofisi ve evde de olsa arkadaşlarımı da cep telefonundan arıyorum. 200-210 kontör gidiyor ama ev telefonu faturası 60-70 liradan 18 liraya indi :teytey:

ben ayda bi kere turkcell 150 kntör alıorm .bazen ay sonuna kadar kalmıo ama bi kaçgün idare edioum kntörsüz.önceden çok harcıodm artık kendimi sınırlıorum . onun dışına çıkmamaya çalışıorum

turkcell kampüscellliyim.
ayda 150 kontör yüklerim. 2 saat bedava konuşma hakkı kazanırım. 30 kntrüyle 3000 sms olayını yaparım.
geri kalır 120 kntr zaten arkdaşlarımla ilk 10 dk 1 kntrden konuşuoz. aşkımda askerde olduğu için ful mesajlaşıyoz. mesaj hakkım bitiyo kntrüm bitmiyo:)))

bende kampusselliyim 25 yaş altı çocukların kimlikleriyle sülalecek kampus olduk 150 yüklesem ayda yetiyo :))

öğretmen hattım var; eşimde, ailemde, arkadaşlarımın çoğunda öğrt hattı olduğu için faturam yüksek değil. öğrt hattımla diğer operatörleri biraz arasam 40-50 yi buluyor. normalde 20-30 arası gelir. eşimin faturası 60-100 arası değişiyor.
kontörlü turkcell hatlarımız var, ben genelde eşimin hattından aramalarımı yapıyorum.
ikimizin 4 hattının masrafı aylık ortalama 200 TL oluyordur.

bu konuda bende bedbahtım
tel faturalarımı söyleyeyim
avea tüm kamu 50-60 bazen 80 e kadar çıkar
türkcell 100 kontür yüklerim her ay
ev telefonu 30 ytl
internet 30 ytl
iş telefınu 15 ytl konuşmam pek
eşimin cep 50 ytl
demin kavga ettik bu yüzden battığım her ay

X