• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cep telefonu almak istiyorum..Fikir verir misiniz?

kızlar nokia 5530 express müzik.. bunu almayı düşünüyoruz sözlümle.. ikimizde bir örnek alıcaz :) onda nokia 6300 var onu satıcaz fiyatından düşücek bide benim eski 6610 i var gene nokia onu da satıcaz falan telefon 599 tl normalde arkadaş bi tanesine 549a verirm dedim şimdi 6300 orjinal 300 tl biz min 150 satsak bi de 6610 i ye 50 tl verse 250 tl inicek fiyat 1.100 den 900 e iner yani e bi defa da iki tane alcağımız için 800 kadar yolu var ki tanıdıktan alıcaz :) bende külüstür var bi tane renksiz ekran mecbur onu kullanıyorum çünkü 6131 vardı sözlümle değiştimiştik metrobüsün üstüne düşürmüş köprüden mecbur uzuuun süredir böyle takılıyoduk ama artık sağlam telefon ihtiyacı duyuyoruz eşya alışverişine girmeden telefonu halledelim dedik

5530 express müzik kullanmış kullanan var mı arkadaşlar*?? ben çok beğendim full dokunmatik ekran ilk defa böyle telefonum olucak fikirlerinizi bekliyorumm kaydirigubbakcemile4

Back