• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cep Telefonlarımızın Kalitesini Öğrenmek

20 Mart 2008
141.526
212.993
1.423
60
Arkadaşlar cep telefonlarımızın kalitesini ve hangi ülkede üretildiğini öğrenmek çok kolay artık

İMEİ numarasını öğrenmek için önce ( YILDIZ KARE 06 KARE ) tuşlarına basıyorsunuz anında İMEİ numarası çıkıyor.

Numaraların 7. ve 8. numaraları cep telefonlarınızın hangi ülke üretimi olduğunu ve kalitesini gösteriyor.

Örneği buradan bakabilirsiniz

10 = Finlandiya
20 = Almanya
30 = Kore
40 = Çin
50 = Brezilya Amerika Finlandiya
60 = Çin Meksika
70 = Finlandiya
80 = Macaristan Azerbaycan
Ülke kodunuz;

02 veya 20 ise kötü kalite demek
08 veya 80 ise Almanya üretimi Normal kalite
01 veya 10 ise Finlandiya malı Kaliteli üretim
13 ise Macaristan Azerbaycan üretimi kalitesiz ve Tehlikeli üretim..
00 ise Orginal Nokia fabrika çıkışıdır..Finlandiya üretiminden daha kalitelidir.

Faydalı bir bilgi olur inşallah

canım benim tlf samsung 02 çıktı kötü kalıteymiş pahalı almıştım bi dönem. birde ucuza aldığım nokia var o da 00 çıktı orjinal nokia çıktı. az para verdim kaliteli çıktı çok para verdim kalitesiz çıktı anlamadım yahuuu

Bu birazda şans işi aslında telefonun özelliğine göre fiat artıyor tabi,bazen ucuza aldığımız şeyler daha iyi çıkabiliyor.

bilgi faydalı ama sonuç kötü çıktı, zaten biliyordum...çünkü kendi gül gibi telefonumu eşime verdim..akşam gelince ona da bakayım..göstereyim de kıymetimi anlasın

hemen bak ve iyi çıkarsa hemen kap telefonu bi daha verme kaydirigubbakcemile3

hemen bak ve iyi çıkarsa hemen kap telefonu bi daha verme kaydirigubbakcemile3

bakmadan bile tahmin ediyorum, sonucu kesin buraya yazacağım ama kesin iyi kalite çıkacaktır...ama benim telimin rengi mor hayatta kullanmaz şimdi bunu..ona verdiğim ise lacivert...sonucu yazarım...

bakmadan bile tahmin ediyorum, sonucu kesin buraya yazacağım ama kesin iyi kalite çıkacaktır...ama benim telimin rengi mor hayatta kullanmaz şimdi bunu..ona verdiğim ise lacivert...sonucu yazarım...

bekliyoruz hemen sonucu kapağını değiştir o zaman sorun olmaz

hahahhaha benikide 02 20 kalitesiz çıktı.biliyordum zaten 2 ay oldu alalı 1 hafta kullanmadım 2 kere servise gitti neyse 3 kez servise giderse atacam kafalarına:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sen servise bu yazıyı okutsan keşke bakalım ne diyecekler :jeyyar:

güzel bilgi tesekkürler paylasim icin

Rica ederim bayağı bir işe yaradı bu bilgi umarım

01 veya 10 ise Finlandiya malı Kaliteli üretim . iki telefonumdad bu çıktı..biri nokıa ,biri sony ericsson ..

Bütün markalar için geçerli zaten

01 veya 10 ise Finlandiya malı Kaliteli üretim çıktı banada
samsung e 740 bu arada,iyi sevindim:)

Gözün aydın o zaman kalitesizçıkınca insan üzülüyor çünkü bir dünya para verip alıyoruz çünkü

Yaşasınn!
Benimki de 00 çıktı!:sm_cool:

Gözün aydın seninde sevindim iyi çıkmasına

Back