Central Hospital - Opr. Dr. Aslı ALAY UĞUR

salmsed

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2012
53
0
16
İstanbul
Herkese Merhaba,
Central Hospital da doğum yapan var mı ? Ayrıca özzellilkle doktor tavsiye edebilecek arkadaş var mı ?
En erken Aslı Hanım!a tandevu alabildim. Bu sebeple bu akşam gideceğim.

Aslı Alay Uğur' a giden ve doğum yapan var mı ?

Bende Yarın için kendisinden randevu aldım,
Dr. Aslı ALAY UĞUR'a giden yok mu acaba???

Merhaba...
Aslı Alay Uğur'a ben de yeni gitmeye başladım.Daha önce farklı bir doktora gidiyordum.Evime uzak diye Central Hospital'a gitmey başladım.Hastanenin 7/24 doğum hizmetinin olması hoşuma gitti.Aslı Hanım'ın da saat 21.00 e kadar hafta içi hastanede olması durumu.Benim gibi çalışanlar için çok güzel bir durum.
Doktor oldukça hoş ve ilgili. Muayenesini gayet detaylı yaptı.Eski tetkiklerimi inceledi.Tek endişe verici kısım çok genç olması yada göstermesi diyeyim.Asistan havası verdi bana.
Acaba daha önce Aslı Hanım'ın hastası olan var mı burada.Düşüncelerini paylaşabilir mi?

Merhaba,
burada daha önce yazan arkadaşlar Aslı hanıma gitmeye devam ettiniz mi
doğumu onla yapan var mı aranızda
varsa bana bilgi verebilir misiniz
özelden de yazabilirsiniz
teşekkürler

Arkadaşlar aslı hanım hakkında güncrl bilgileriniz nedir banada çok genç gözüktü ve tedirginim sezeryan doğum yapıcam 30 haftadayım zorunlu hastane ve doktor değişikiğinden dolayı hastane ve doktor arıyorum yardımcı olurmusunuz?

Arkadaşlar aslı hanım hakkında güncrl bilgileriniz nedir banada çok genç gözüktü ve tedirginim sezeryan doğum yapıcam 30 haftadayım zorunlu hastane ve doktor değişikiğinden dolayı hastane ve doktor arıyorum yardımcı olurmusunuz?

Merhaba.yazinizi görunce üye oldum.cünkü tedirginliginizi anlayabiliyorum.2.5 senelik ewliyim.central hospitalda basak hanima gittim ilk farkli bir problemden dolayi kendisi beni alakasiz bir yere yönlendirdi hatirlamak dahi istemiyorum.ertesi gün aslı hanima randewu aldim.kimseden öneri tavsiye almadan basladim.sorunumu sayesinde 2 ayda çözdük ve 2.5 yilim doldu.1 gebeligim dusukle sonuclandi.kendisi inanilmaz destek oldu bana.cok ilgili anlayisli bir hekim.isini eksiksiz yapiyor.herseyiyle mukemmel.genc die yorumlar yapilmis ama centralda eger dikkat ederseniz tüm dr ler ayni tecrubede ve ayni yil mezun..su an 12 haftalik hamileyim kendisine dewam ediyorum.bu gebeligimden öncede mide kanamasi gecirdim ve çölyak teshisi koyuldu.asli hanim bu rahatsizligim ile alakali da beni cok rahatlatti.bilgilendirdi.her daim ulasilabilecek bir hekim.kesinlikle tavsiye ediyorum.biraz detayli oldu ama ancak böyle izah edebilirdim.

He birde hastane demissiniz asla süpheniz olmasin ben gecen yil burun ameliyati oldum gercekten iyi bir ekibi var.dogum ekibide ayni sekilde.dogum yapan arkadaslarimdan biliyorum.

He birde hastane demissiniz asla süpheniz olmasin ben gecen yil burun ameliyati oldum gercekten iyi bir ekibi var.dogum ekibide ayni sekilde.dogum yapan arkadaslarimdan biliyorum.
Çok teşekkür ederim bende başladım başak hanıma gidiyorum ilk muayenemi oldum ve çok tatlı bi doktora benziyo çok ilgili ilerki zamsnlarda daha net belli olur tabiki tekrar teşekkürler

Herkese Merhaba,

Ben de 2012 yılında Aslı Hanım'a gidiyordum. Kendisinin genç görüntüsü ilk etapta beni de tedirgin etmişti fakat bir o kadar deneyimli olduğunu muayeneler arttıkça anlıyorsunuz. Aslı Hanım'ı tercih etmemdeki tek sebep çalışan bir anne olduğum ve en erken 19:00'da bi hastaneye/ doktora gidebilmemdi. Yoksa kimseden tavsiye ya da öneri almadım onu seçerken. İlk etapta istediği tüm tetkikler diğer doktorlara göre çok az ve yerinde testlerdi. Amniyosentezlerle 4lü taramalarla oyalayıp bizi germedi ve korkuya sevk etmedi. Ha bunu isteyen doktorlar yanlış mı yapıyor? Hayır tabi ki ama her anne adayında da istenecek testler bu kadar fazla sayıda değil/olmamalı... (bu benim kişisel fikrim tabi)
Son haftalarda kontrolleri sıklaştırdı (normalde ayda en fazla bir kere gelmemi yeterli buluyordu) ve doğumuma 10 gün kala yaptığı kontrolde bebeğin nabızlarının sürekli değiştiğini (bi çok hızlı, bi çok yavaş) o gece müşahade altına alması gerektiğini söyledi. bi da akşam 6'dan sabah 2'ye kadar bekledik, durum kritikleşince acil sezeryana aldı. Hem kendisi hem ekibi çok sakin ve tedbirliydi. Beni son ana kadar normal doğma teşvik etti ama ben zora gelemeyen bi insan olduğum için normal doğuma hiçbir zaman sıcak bakmadım. Tavsiye eder miyim? Elbette ederim, çok güleryüzlü ve her doktorun olması gerektiği gibi bir doktor işte.
Hepinize hayırlı doğumlar, bol şans dilerim

Aslı Hanım'a vajinismus tedavisi için gittim, hem fiyatı hemde ataşehir'de ki kliniği çok güzel ve bizlere çok yardımcı oldu... sonunda karı koca olduğumuzu anlayabildik.

Gebelik için de çalışmalara başladık, Aslı hanım gerçekten özeleştirisini yapabilen ve egosu olmayan bir doktor

Aslı Hanım'a vajinismus tedavisi için gittim, hem fiyatı hemde ataşehir'de ki kliniği çok güzel ve bizlere çok yardımcı oldu... sonunda karı koca olduğumuzu anlayabildik.

Gebelik için de çalışmalara başladık, Aslı hanım gerçekten özeleştirisini yapabilen ve egosu olmayan bir doktor
Merhaba bende vajinusmus için gidicem aslı hanıma ama korkuyorum siz memnun kalmışsınız gerçekten nasıl bi doktor yardımcı olur musunuz

Back
X