Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar aslı hanım hakkında güncrl bilgileriniz nedir banada çok genç gözüktü ve tedirginim sezeryan doğum yapıcam 30 haftadayım zorunlu hastane ve doktor değişikiğinden dolayı hastane ve doktor arıyorum yardımcı olurmusunuz?
He birde hastane demissiniz asla süpheniz olmasin ben gecen yil burun ameliyati oldum gercekten iyi bir ekibi var.dogum ekibide ayni sekilde.dogum yapan arkadaslarimdan biliyorum.Arkadaşlar aslı hanım hakkında güncrl bilgileriniz nedir banada çok genç gözüktü ve tedirginim sezeryan doğum yapıcam 30 haftadayım zorunlu hastane ve doktor değişikiğinden dolayı hastane ve doktor arıyorum yardımcı olurmusunuz?
Çok teşekkür ederim bende başladım başak hanıma gidiyorum ilk muayenemi oldum ve çok tatlı bi doktora benziyo çok ilgili ilerki zamsnlarda daha net belli olur tabiki tekrar teşekkürlerHe birde hastane demissiniz asla süpheniz olmasin ben gecen yil burun ameliyati oldum gercekten iyi bir ekibi var.dogum ekibide ayni sekilde.dogum yapan arkadaslarimdan biliyorum.
Merhaba bende vajinusmus için gidicem aslı hanıma ama korkuyorum siz memnun kalmışsınız gerçekten nasıl bi doktor yardımcı olur musunuzAslı Hanım'a vajinismus tedavisi için gittim, hem fiyatı hemde ataşehir'de ki kliniği çok güzel ve bizlere çok yardımcı oldu... sonunda karı koca olduğumuzu anlayabildik.
Gebelik için de çalışmalara başladık, Aslı hanım gerçekten özeleştirisini yapabilen ve egosu olmayan bir doktor