- Konu Sahibi Hayalimyok
-
Mümkün olan herşeyle herkesle aldatmış adam, kadın erkek damacana...ne bulursaben şeyi anlamadım erkeklerle de mi cinsel anlamda konuşuyor buluşuyor? biseksüel biri yani.
hastalık kapmaktan korkmadınız mı?
O değil de yorum yapanlara sesleniyorum.17 yıllık evliyim.3 çocuğum var.Eşim rusyaya iş için gittiğinde beni aldattı. Affettim. 2 çocuğum vardı o zaman. Hatadır dedim sustum. Daha sonra 3.çocumu yeni kucağıma almışken içimdeki şüphelere dayanarak bir şeyler çevirdiğini düşündüm ve tetylefonunda bir kadınla mesajlarını yakaladım. Daha sonra öğrendim ki ben borç içinde yüzerken o masaja gidiyormuş ve masaj yaptırdığı kadınmış msjlaştığı. Çocuklarımvar dedim yine affettim. Daha sonra telefonundan sürekli eskortlarla görüşmelerini konuşmalarını yakaladım. Sadece telefonda konuştum birşey yapmadım dedi. Yine affettim. Cinsel sohbet sitelerine giriyordu benimde girmemi istiyordu. Girdim rumuzunu flan öğrendim. Ama erkeklerle konuşuyordu. Bende erkek olarak girdim bulunduğun semtteyim bekliyorum dedim. Ben olduğumu bilmeden aşağı yukarı dolandırdım. Beklettim. Korkmadan gecenin 1inde başka adamla ppara için gidecekti yani. Anlattıkça daha kötü oluyorum. Aslında biran evvel kurtulmalıyım ama çocuklarım zarar görmeden nasıl yapacağımı bilmiyorum. Son olayı da letgo dan kadınlarla konuşmak için benim paraya ihtiyacım olarak elbise satın alması. Böyle iğrenç bir insana çok bile katlanmışım. En küçük çocuğum 5 yaşında şuan okullar kapanana kadar katlanmak zorundayım. Ama nerden başlıycam ne yapcam bilmiyorum. Ben asla ayrılmam çocuklarımı bırakmam diye tutturuyor. Hukuki boyutları nasıl hiç bilmiyorum. Anlayacağınız çok zor durumdayım.
Büyük konuşma bacım.Ben anlayamıyorum kadınlar aldatıldıktan sonra nasıl affedip tekrar eşiyle beraber olabiliyor?hatta çocuk yapabiliyor?
Eşimin başka kadınla yattığını bilsem hissedeceğim en kuvvetli duygu tiksinme olurdu heralde, başka kadına tabi caizse dokundurduğu organını yanıma bile yaklaştıramaz
Hadi affettiniz neden üçüncü çocuk yapıyorsunuz. Bir de ahlak bozukluğu böyle bir şeydir, bir kere aldatmışsa hep aldatır bu çok net çünkü beyefendi bir kere tadına baktı hem de Rus’a gitmiş yani bilemiyorum, teselli vermek için tutunacak bir dal bırakmamışsınız.
Ben sizin bu beylik laflarınızı anlamış değilim.Büyük konuşma bacım.
Konuştuğun yerden sınanırsın.
Ben sizin bu beylik c
Allah yardımcın olsun.17 yıllık evliyim.3 çocuğum var.Eşim rusyaya iş için gittiğinde beni aldattı. Affettim. 2 çocuğum vardı o zaman. Hatadır dedim sustum. Daha sonra 3.çocumu yeni kucağıma almışken içimdeki şüphelere dayanarak bir şeyler çevirdiğini düşündüm ve tetylefonunda bir kadınla mesajlarını yakaladım. Daha sonra öğrendim ki ben borç içinde yüzerken o masaja gidiyormuş ve masaj yaptırdığı kadınmış msjlaştığı. Çocuklarımvar dedim yine affettim. Daha sonra telefonundan sürekli eskortlarla görüşmelerini konuşmalarını yakaladım. Sadece telefonda konuştum birşey yapmadım dedi. Yine affettim. Cinsel sohbet sitelerine giriyordu benimde girmemi istiyordu. Girdim rumuzunu flan öğrendim. Ama erkeklerle konuşuyordu. Bende erkek olarak girdim bulunduğun semtteyim bekliyorum dedim. Ben olduğumu bilmeden aşağı yukarı dolandırdım. Beklettim. Korkmadan gecenin 1inde başka adamla ppara için gidecekti yani. Anlattıkça daha kötü oluyorum. Aslında biran evvel kurtulmalıyım ama çocuklarım zarar görmeden nasıl yapacağımı bilmiyorum. Son olayı da letgo dan kadınlarla konuşmak için benim paraya ihtiyacım olarak elbise satın alması. Böyle iğrenç bir insana çok bile katlanmışım. En küçük çocuğum 5 yaşında şuan okullar kapanana kadar katlanmak zorundayım. Ama nerden başlıycam ne yapcam bilmiyorum. Ben asla ayrılmam çocuklarımı bırakmam diye tutturuyor. Hukuki boyutları nasıl hiç bilmiyorum. Anlayacağınız çok zor durumdayım.
Büyük konuştum çünkü ben daha toy zamanlarımdaki ilk ilişkimde aldatıldım. Bir an bile geri dönmedim, tam tersi o hep nasılsa geri dönerim diye düşünmüş naif yapımdan dolayı. Öyle bir dönmedim ki hem de, ne o ne de aldattığı kız beraber mutlu olabildiler ihanet üzerine kurulu olduğu için.Ben sizin bu beylik laflarınızı anlamış değilim.
Valla bn korkardım böyle konuşmaya.
Şuan yapmamış ama yapmayacağı anlamına da gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?