Cennette mi cehennemde miyim bilmiyorum. Araftayım.

Ben anlayamıyorum kadınlar aldatıldıktan sonra nasıl affedip tekrar eşiyle beraber olabiliyor?hatta çocuk yapabiliyor?
Eşimin başka kadınla yattığını bilsem hissedeceğim en kuvvetli duygu tiksinme olurdu heralde, başka kadına tabi caizse dokundurduğu organını yanıma bile yaklaştıramaz
Hadi affettiniz neden üçüncü çocuk yapıyorsunuz. Bir de ahlak bozukluğu böyle bir şeydir, bir kere aldatmışsa hep aldatır bu çok net çünkü beyefendi bir kere tadına baktı hem de Rus’a gitmiş yani bilemiyorum, teselli vermek için tutunacak bir dal bırakmamışsınız.

O değil de yorum yapanlara sesleniyorum.
Niye eleştirerek başlıyorsunuz cümlelere?
Kadın yanlış bir şey yapmamış ki , çaresiz durumda bize durumunu anlatmış.
Hemen sivrilmeyip daha duyarlı cümleler kuramaz mısınız ?

Hep muhalefetsiniz cidden.

Büyük konuşma bacım.
Konuştuğun yerden sınanırsın.
Ben sizin bu beylik c

Allah yardımcın olsun.

Ayrıl derim ama en az zarar görecek şekilde yap planlı git ..
Önce ıspatla mahkeme için delil topla..kinini belli etme.
Hiç beklemeyeceği an da davayı aç canım..
Mantıklı davranmaya çalış bu süreçte , duygularını bi kenara koy..
Önlemini mutlaka al canım.

Bn yapamadım sen yap.

Ben sizin bu beylik laflarınızı anlamış değilim.
Valla bn korkardım böyle konuşmaya.

Şuan yapmamış ama yapmayacağı anlamına da gelmiyor
Büyük konuştum çünkü ben daha toy zamanlarımdaki ilk ilişkimde aldatıldım. Bir an bile geri dönmedim, tam tersi o hep nasılsa geri dönerim diye düşünmüş naif yapımdan dolayı. Öyle bir dönmedim ki hem de, ne o ne de aldattığı kız beraber mutlu olabildiler ihanet üzerine kurulu olduğu için.
Yaşadığım için biliyorum, elbette sevgililikte olduğu gibi olmaz evlilikte ama herkesin kırmızı çizgisi vardır, benimki de ihanet. Eşim de bilir o zamanlardan beri tanıyor beni. Kimse için yapmaz demem, demedim de zaten iyi okuyun, tek diyeceğim şey allah sapıttırmasın olur ne beni ne onu. Ama ne ben aldatsam eşim affeder ne de aynı şekilde ben onu. Bunun bilincindeki çiftler de evliliğine daha iyi sahip çıkar zaten, ha çıkmazsa da aldatılan tarafın her zaman bitirmesi lazım çünkü bir kere aldatan gene yapar. Affetmek seçenek olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…