• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cennet lara guzellik merkezi sikayet

arzu_og

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2011
24
2
86
Merhabalar bende güzellik merkezi mağduruyum. Cennet mahallesinde bulunan lara guzellik merkezi tanıtım kartlarını dağıtan bir öğrenciden kart aldım çocuğun çok ısrar etmesi üzerine abla gir bi fiyat sor çık bende prım alıyorum bundan demesiyle çocuğa acıdım ve girdim hemen işte isminiz telefonunuz fln. Sonra bi odaya aldı be ı bi bayan. Şöyle böyle dedi 34 yaşında olmama rağmen 41 gosteriyo sunuz cildiniz çok kötü söyle bakım yapalım böyle yapalım dedi ve bana bir sozleşme imzalatti 6 seanslık cilt bakımı toplam 600 tl.. Seansa gittikçe parasini oducektim. Ne imzaladigiminda farkında değildim açıkçası hiç okumadım daha önce böyle bişeyle karşılaşmadım ki. Neyse iyi hadi dedim ilk seans gittim ve 100 tl ödedim. Sonra bana ordan piyasa degerinin 3 4 katı ürünleri de sattılar. Daha sonra telefonla arayıp iptal etmek istediğimi söyledim. Telefonda iptal edemeyiz buraya gelmeniz lazım dediler gelmezse nolur dedim avukata veririz dediler. Sonradan sozlesmeyi okuduğumda iptal için yüzde 25 ödenmesi gerek yazıyordu. Bende gittim ve yüzde 25 ı odeyecegimi söyledim bu sefer bayan bana başka kafasına göre bir hesap yapıp 300 tl ödemeniz gerek dedi bende sinirlenip çıktım. Sonra avukatları mesaj attı icra takibi başlatıcaz diye. Aradım avukatı tamam başlatın dedim fakat daha sonra nerden buldularsa kardeşimin ve babamın telini bulup onlara da mesaj atmışlar çok sinirlendim. Arayıp neden bunu yaptınız dedigimdeyse gayet pişkin şikayet edin ozaman dedi. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum istanbul Barosunun sitesine girip şikayetimi yazdım avukatla ilgili ama dikkate alicak larını sanmam. Basına böyle birşey gelmiş birı var mı acaba ne yapmam gerekiyor. Teşekkürler simdiden

Yapmanız gereken 2 şey var. Birincisi kaymakamlıktaki tüketici hakem heyetine başvurmak. Ve ikincisi http://alo153.ibb.gov.tr/
Bu linkten şikayette bulunmak. Ancak bu şekilde gerçek bir çözüme ulaşırsınız. Sizin gibi binlerce güzellik merkezi mağduru var. Umarım insanlar bir gün helal para kazanmanın ne kadar şahsiyetli bir şey olduğunu anlarlar. Ama malesef bu insanlar için ar namus şeref haysiyet para dan çok sonra geliyor. Geçmiş olsun. Umarım işin peşini bırakmazsınız

Back