• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cenk melikoğlu izmir

Burcukrblt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
232
43
98
Merhablar.. İzmir de Cenk melikoğlu na giden var mi aranızda ya da izmirde önerebileceğiniz çok iyi bir plastik cerrah? Cevaplarinizi bekliyorum..

Merhablar.. İzmir de Cenk melikoğlu na giden var mi aranızda ya da izmirde önerebileceğiniz çok iyi bir plastik cerrah? Cevaplarinizi bekliyorum..

Merhaba.Size yorum yapabilmek için üye oldum :)) İzmirde cenk hoca muhteşem sempatik ve tecrübeli biri. Arkadaşım burun estetiği yaptırmaya karar vermişti. Gittik cenk beye muayene oldu.Doktor neler yapılabileceğini ve ameliyat süreci dahil herşeyi güzelce anlattı. Ameliyat oldu ve 7 ay geçti şuan burnu gerçekten çok güzel. Kendisi karadenizli olduğundanda gerçekten ortaya sanat eseri çıktı ::)) Kısacası tavsiye ediyoruz cenk beyi ama tabi estetik bu sizin de ne istediğiniz önemli.

Merhaba.Size yorum yapabilmek için üye oldum :)) İzmirde cenk hoca muhteşem sempatik ve tecrübeli biri. Arkadaşım burun estetiği yaptırmaya karar vermişti. Gittik cenk beye muayene oldu.Doktor neler yapılabileceğini ve ameliyat süreci dahil herşeyi güzelce anlattı. Ameliyat oldu ve 7 ay geçti şuan burnu gerçekten çok güzel. Kendisi karadenizli olduğundanda gerçekten ortaya sanat eseri çıktı ::)) Kısacası tavsiye ediyoruz cenk beyi ama tabi estetik bu sizin de ne istediğiniz önemli.
Çok teşekkür ederim cevabınız için :)

Günaydınlar liloka hanım cenk beyi tavsiye eder misiniz. Aylardır dr ariyorum meme estetigi icin. Özel hastaneden de korkuyorum aslinda. Ameliyat sonrasi nasil gecti dren takildi mi bi de fiyat ne kadardı bilgi verirseniz sevinirim. Iyi günler dilerim.

Merhaba bende göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum cenk beye malum korona olaylarından dolayı gidemiyorum bilgi almaya ücreti ne kadar birde şuanda rahatmısınız varmı bir sıkıntı

Merhaba bende korona yüzünden gidememiştim fakat gidip muayene oldum ve gün aldım 3 haziranda ameliyat oluyorum size yorum olarak yazmak istedim şuan için ekolde korona vakası olmadığı bilgisini duyduk o yüzden gidip muayne oldum ama sekreteri cansu hanım çok tatlı bir kız kafamda hala bazı sorular var ama sanırım ameliyata hazır olsakta bu oluyor siz yine de iyi araştırın eğer ameliyat olduktan sonra olumlu ya da olumsuz bişi olursa yine yazacağım burada fikir vermesi için..

Merhaba bende korona yüzünden gidememiştim fakat gidip muayene oldum ve gün aldım 3 haziranda ameliyat oluyorum size yorum olarak yazmak istedim şuan için ekolde korona vakası olmadığı bilgisini duyduk o yüzden gidip muayne oldum ama sekreteri cansu hanım çok tatlı bir kız kafamda hala bazı sorular var ama sanırım ameliyata hazır olsakta bu oluyor siz yine de iyi araştırın eğer ameliyat olduktan sonra olumlu ya da olumsuz bişi olursa yine yazacağım burada fikir vermesi için..
Merhabalar ameliyat oldunuz galiba geçmiş olsun inşallah her şey yolunda geçmiştir. Sonuçlarından memnun musunuz?

Bende ekol hastanesinde meme operasyonu yaptıracağım cem arslana muayene oldum ama cenk beyle arasında kararsız kaldım.Ameliyatınız nasıl geçti memnunmusunuz lütfen bilgi verirmisiniz kafamda deli sorular😔

Merhaba ameliyat oldunuz mu ben oldum ama daha yeni 2 gün oldu şişlik var sanki anlayamafım drenlerim hala duruyor pazartesi alınacak sizin süreç nasıl geçti acaba

Back