- 25 Mart 2014
- 232
- 43
- 98
- Konu Sahibi Burcukrblt
Merhablar.. İzmir de Cenk melikoğlu na giden var mi aranızda ya da izmirde önerebileceğiniz çok iyi bir plastik cerrah? Cevaplarinizi bekliyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhablar.. İzmir de Cenk melikoğlu na giden var mi aranızda ya da izmirde önerebileceğiniz çok iyi bir plastik cerrah? Cevaplarinizi bekliyorum..
Çok teşekkür ederim cevabınız için :)Merhaba.Size yorum yapabilmek için üye oldum :)) İzmirde cenk hoca muhteşem sempatik ve tecrübeli biri. Arkadaşım burun estetiği yaptırmaya karar vermişti. Gittik cenk beye muayene oldu.Doktor neler yapılabileceğini ve ameliyat süreci dahil herşeyi güzelce anlattı. Ameliyat oldu ve 7 ay geçti şuan burnu gerçekten çok güzel. Kendisi karadenizli olduğundanda gerçekten ortaya sanat eseri çıktı ::)) Kısacası tavsiye ediyoruz cenk beyi ama tabi estetik bu sizin de ne istediğiniz önemli.
Hayır ben olmadım doktor hakkında bilgi de edinemedim maalesef yardımcı olamıycamMerhaba burcu. Sen ameliyat oldun mu cenk melikoğlundan. Ben de arastırma içerisindeyim...
Merhabalar ameliyat oldunuz galiba geçmiş olsun inşallah her şey yolunda geçmiştir. Sonuçlarından memnun musunuz?Merhaba bende korona yüzünden gidememiştim fakat gidip muayene oldum ve gün aldım 3 haziranda ameliyat oluyorum size yorum olarak yazmak istedim şuan için ekolde korona vakası olmadığı bilgisini duyduk o yüzden gidip muayne oldum ama sekreteri cansu hanım çok tatlı bir kız kafamda hala bazı sorular var ama sanırım ameliyata hazır olsakta bu oluyor siz yine de iyi araştırın eğer ameliyat olduktan sonra olumlu ya da olumsuz bişi olursa yine yazacağım burada fikir vermesi için..
Merhaba. Cem bey nasıldıBende ekol hastanesinde meme operasyonu yaptıracağım cem arslana muayene oldum ama cenk beyle arasında kararsız kaldım.Ameliyatınız nasıl geçti memnunmusunuz lütfen bilgi verirmisiniz kafamda deli sorular