ÇeneSu Prodüksiyon İftiharla Sunar... KKSTAR...

Sizce hangi star ???

• 1 nolu Starımız

OY: 27 8,0%
  • 2 nolu Starımız

OY: 6 1,8%
  • 3 nolu Starımız

OY: 46 13,6%
  • 4 nolu Starımız

OY: 88 26,0%
  • 5 nolu Starımız

OY: 13 3,8%
  • 6 nolu Starımız

OY: 6 1,8%
  • 7 nolu Starımız

OY: 8 2,4%
  • 8 nolu Starımız

OY: 0 0,0%
  • 9 nolu Starımız

OY: 130 38,3%
  • 10 nolu Starımız

OY: 2 0,6%
  • 11 nolu Starımız

OY: 1 0,3%
  • 12 nolu Starımız

OY: 12 3,5%

• Ankete Katılan
    339
  • Anket Kapalı .
ay yukarda kapanma saati 13.50 diyomuş yeni gördüm ..ben biraz erken davrandım galiba..

27 sine kapanacakmış anket.kapandıktan sonra açıklanmıyormuydukifisfisfis ama 1.şarkı sizinse ağzınıza sağlık dinlerken ağladım.senağlamabebek özlemi çekenler sevmişlerdir ben sevdim:asigim:

emdevcim tebrik ederim tatlım gerçekten harikasın...

a.s. sağol isolde.

a.s. çok sağol Gülsüm Sultan.opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis kazanan arkadaşları iki kere katılan arkadaşları da bir kere daha tebrik ederim kızlar.yüreklerinize,dillerinize sağlık.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Tebriklerrrr emdevcim[/B] hihoyyythihoyyythihoyyyt Şeniz
Hepiniz tebrik ediyorum kızlar ...
Puff seni de çok çok tebrik ediyorum gerçekten harikaaydıınn ...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Seda sende öyle hepiniz muhteşemdiniz...

nalansu epimizi aglatan senmiydin dovcem kiz seni
ne fen soyledin ya gozlerim doldu dinlerken benim o derece

neyse sonuncu olan da benim kizlar :hooray:

teşekkür ederiz kızlar emdevcim sesin gerçekten mükemmel arkadaşım ben gülşene çok benzettim hatta o mudur die de düşünmeden edemedim bu sesi ödüllendirip albüm kesin kes yapmalısın cnmcım müthiş bir ses
puffcum senin sesinde çok güzel arkadaşım
bencede piyasada bulunan şarkıcıyım diyen bir çok kişiye taş çıkartırız
çenebazcım teşekkür ederiz düzenlemelerin için sesim hakkında yorum almak çok eğlenceliydi

bende herkesi tebrik ederim
çoğunuz harikaydınız.a.s.

emdevcim ve sedacim sizii cokkk tebrik ediyorum güzel sesli rakibelerim :))) hepiniz harikaydiniz arkadaslar.. hepinizi ayri ayri tebrik ediyorum ve tsk ediyorum .. cok eglendimmm ve oy veren arkadaslarimizada cokkkk öpücükk :)

ve ayrıca tabikide yayında ve yapımda emegi geçen ÇENEBAZIMA çok teşekkürler

ay bende sezen cumhur önal gibi oldum hee...ve şimdi sıra çikolata renkli sanatçımız nalansu da..zemuszemuszemuszemus

ve ayrıca tabikide yayında ve yapımda emegi geçen ÇENEBAZIMA çok teşekkürler

ay bende sezen cumhur önal gibi oldum hee...ve şimdi sıra çikolata renkli sanatçımız nalansu da..zemuszemuszemuszemus

cenebazim gelsin onu ayrica öpücem :))) 1. ye öpücük sözü vardi ama 2.yide hor görmez heralde :)))))) hihoyyyt

nalansu epimizi aglatan senmiydin dovcem kiz seni
ne fen soyledin ya gozlerim doldu dinlerken benim o derece

neyse sonuncu olan da benim kizlar :hooray:

kıs sende çok tatlıydın ama ...ben ona resmen aşıgımmm...minik kuzu gibi...ŞenizŞeniz

kim neyi söylemiş açıklasanız yaw liste halinde kafam karıştı ...kim kimm?? :)
biirinciyi tebrik ediyorum :)

kim neyi söylemiş açıklasanız yaw liste halinde kafam karıştı ...kim kimm?? :)
biirinciyi tebrik ediyorum :)

canım birinci emdev
2. puff
3.seda 1983

1. türküyü çıgıranda bizzat ben kendim..
diger arkadaşlarda dilerlerse niclerini açıklayabilirler..

ayhh kizlar benim 2 şubatta burun ameliyatım var.. ondan sonra kayıt doldurmak imkansız olucak.. şimdiden doldurmak lazim pop sarkıyı :) bu arada ikinci yarışma ne zaman olucak bilen varmı?

canım birinci emdev
2. puff
3.seda 1983

1. türküyü çıgıranda bizzat ben kendim..
diger arkadaşlarda dilerlerse niclerini açıklayabilirler..

a.s.
oyum sanaydı bacım
bayıldım türkü çığırışına
valla ağlattın beni :çok üzgünüm:

hepinizi tebrik ediyorummmm

emdevcim "bugün ne giyidin"de de gördüm seni fizik ,güzellik ,ses heşey :hooray: numara sende
Allah bahtınıda güzel yazsın inşlhh

puff senide tebrik ederim aklinialirimsmilea.s.

Arkadasim o gün deşifre olmamak icin cvp verememiştim:) öncelikle ankete katilan herkese cokkk tşk ediyorum.. Nefes seslerimin duyulma sebebi burundan hicbi sekilde nefes alamıyo olmam :) 2şubatta ameliyatla bu illetten kurtuluyorum şükürleri olsun ki.. sürekli ağızdan nefes alarak soylemek zorunda oldugum icin nefes sesleri ne yazik ki bende yogun olarak duyuldu.. inanin tıkanarak şarkı söylüyorum bu arada evet profesyonel değilim.. sadece mutfakta ve banyoda mırıldananlardanım :) asil meslegim iç mimarlık.. inş bundan sonra harıl harıl nefes alırımda daha iyi yorumlarim .. tşk ediyorum hepinize..

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

teşekkür ederim canımcım sizlerde vakit ayırıp hepsini tek tek dinleyip yorum yaptınız ..çok sagolun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…