ÇeneSu Prodüksiyon İftiharla Sunar... KKSTAR...

Sizce hangi star ???

• 1 nolu Starımız

OY: 27 8,0%
  • 2 nolu Starımız

OY: 6 1,8%
  • 3 nolu Starımız

OY: 46 13,6%
  • 4 nolu Starımız

OY: 88 26,0%
  • 5 nolu Starımız

OY: 13 3,8%
  • 6 nolu Starımız

OY: 6 1,8%
  • 7 nolu Starımız

OY: 8 2,4%
  • 8 nolu Starımız

OY: 0 0,0%
  • 9 nolu Starımız

OY: 130 38,3%
  • 10 nolu Starımız

OY: 2 0,6%
  • 11 nolu Starımız

OY: 1 0,3%
  • 12 nolu Starımız

OY: 12 3,5%

• Ankete Katılan
    339
  • Anket Kapalı .
canım benim sen ayrısın..
ben çok begemştm zaten seni..
hep ilkay akkayadn dinlerdim o türküyü sende çok güzel yorumlamışsın...

merci canım..ikinci yarışmadada varım uleynnnn...tabiki emdev ve puff katılmassa ...puffcum zaten burun ameliyetı olcakmış sen yet dinlen canım katılma bu yarışmaya..emdev gülüm sende az bi sesini dinlendir...çok yorma kendini emi kuzum..şakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı

aa açıklanmışş =)
emdev miydi vayss süpersin bacımm a.s. kaç kere dinledm valla nasıl ses öylee
puff u zaten biliyodum tebrk ederimm
3.olan seda seni de tebrik ederim maşşallahınız var 3.ünüz de harikaydınız :nazar:

herkesi tebrik ediyorum ,3. olan canım kankim sedacığımıda öpüyorum buradan ,tebrikler canım ,ama puff nickini hiç duymamıştım ,sesine sağlık canım seninde ,pc me kaydettim habire dinliyorum :))
emdevcim seni de kutlarım canım sesine sağlık ,2. yarışmaya bende katılıcam ama şansım olacağını pek sanmıyorum ,eğlencesine işte ..

tebrik ederim kızlar hepinizi a.s.

tabii hem şarkıları hem de emekleri için çenemle nalansumu da tebrik ediyorum ayrıcana çok da öpüyom:asigim:

Arkadasim o gün deşifre olmamak icin cvp verememiştim:) öncelikle ankete katilan herkese cokkk tşk ediyorum.. Nefes seslerimin duyulma sebebi burundan hicbi sekilde nefes alamıyo olmam :) 2şubatta ameliyatla bu illetten kurtuluyorum şükürleri olsun ki.. sürekli ağızdan nefes alarak soylemek zorunda oldugum icin nefes sesleri ne yazik ki bende yogun olarak duyuldu.. inanin tıkanarak şarkı söylüyorum :KK43: bu arada evet profesyonel değilim.. sadece mutfakta ve banyoda mırıldananlardanım :) asil meslegim iç mimarlık.. inş bundan sonra harıl harıl nefes alırımda daha iyi yorumlarim .. tşk ediyorum hepinize..

Canım senin tıkalı sesin bumuyduu...
Bence bu ton bile süper...
Ameliyattan sonra işallahh çok daha iyi olursunn canım bende burnumdan operasyon geçirdim ve acayipp fark var sesimdee..

merci canım..ikinci yarışmadada varım uleynnnn...tabiki emdev ve puff katılmassa ...puffcum zaten burun ameliyetı olcakmış sen yet dinlen canım katılma bu yarışmaya..emdev gülüm sende az bi sesini dinlendir...çok yorma kendini emi kuzum..şakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı

bende katılacam en tekrarlısından..
ayyyy emdev katılırmıki ola??
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Canım senin tıkalı sesin bumuyduu...
Bence bu ton bile süper...
Ameliyattan sonra işallahh çok daha iyi olursunn canım bende burnumdan operasyon geçirdim ve acayipp fark var sesimdee..

cnm yaa cok zorlaniyo insan.. sabah bile yorgun uyaniyorum.. telefonda konusurken hele.. erkek arkadasim bile artik pes etti.. bide her gece telefonda karabasan geceleri söylüyorum, zaten nefes alamiyorum bide üstüne sarki ''askim hadi bi karabasan geceleri söylesene'' :):)):):) bu arada bu kaydi ilk erkek arkadasim dinlemisti tesadüf eseri .. ve sesime asik oldu.. :))) simdi cok mutluyuz benim ödülüm o :) :nazar:

cnm yaa cok zorlaniyo insan.. sabah bile yorgun uyaniyorum.. telefonda konusurken hele.. erkek arkadasim bile artik pes etti.. bide her gece telefonda karabasan geceleri söylüyorum, zaten nefes alamiyorum bide üstüne sarki ''askim hadi bi karabasan geceleri söylesene'' :):)):):) bu arada bu kaydi ilk erkek arkadasim dinlemisti tesadüf eseri .. ve sesime asik oldu.. :))) simdi cok mutluyuz benim ödülüm o :) :nazar:

vayss ne şanslı çocukk:asigim:

eylülüm teşekkür ederim cnmcım bende emdevi dinliyorum sık kullanılanlara eklemiştim arada bakıyorum çok hoşuma gitti

nalan sucum seninde sesin çok güzel bence şarkı seçimi yanlış gibi ağır biraz ikinci yarışmada dfaha popiler söyle şansın yüksek kuzu
eylülüm sen katılırsan şansımız kalmıcaqk kibin :KK70::KK70::KK70::
çenebazım sende söyledim diodun hankisi kusum

tebrik ederim kızlar hepinizi a.s.

tabii hem şarkıları hem de emekleri için çenemle nalansumu da tebrik ediyorum ayrıcana çok da öpüyom:asigim:

oyyy kuzummm bende seni çok öpüyom kıss canım satrapim bu yarışmaya yetişememiştin şimdiden hazırla şarkını...olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

nalan sucum seninde sesin çok güzel bence şarkı seçimi yanlış gibi ağır biraz ikinci yarışmada dfaha popiler söyle şansın yüksek kuzu
eylülüm sen katılırsan şansımız kalmıcaqk kibin :KK70::KK70::KK70::
çenebazım sende söyledim diodun hankisi kusum

tebrik ederim sedacım:lepi::lepi:
efet canım ikinciye bakalım nolcak..buldum şarkımıda sesim yetmiyo dinamo felan takmam gerekiyo...işllh güzel bişiler yaparız..

emdevcim ve sedacim sizii cokkk tebrik ediyorum güzel sesli rakibelerim :))) hepiniz harikaydiniz arkadaslar.. hepinizi ayri ayri tebrik ediyorum ve tsk ediyorum .. cok eglendimmm ve oy veren arkadaslarimizada cokkkk öpücükk :)
opuyorumnanaktan bende seni çok çok tebrik ederim puffçum.güzel yanık seslim benimm :nazar:

a.s.
oyum sanaydı bacım
bayıldım türkü çığırışına
valla ağlattın beni :çok üzgünüm:

hepinizi tebrik ediyorummmm

emdevcim "bugün ne giyidin"de de gördüm seni fizik ,güzellik ,ses heşey :hooray: numara sende
Allah bahtınıda güzel yazsın inşlhh:nazar:

puff senide tebrik ederim aklinialirimsmilea.s.
amin birtanesi,seninde kaderin güzel yazılsın inşallah :Saruboceq:
güzel dileklerin ve yorumun için teşekkürler opuyorumnanaktan

aa açıklanmışş =)
emdev miydi vayss süpersin bacımm a.s. kaç kere dinledm valla nasıl ses öylee
puff u zaten biliyodum tebrk ederimm
3.olan seda seni de tebrik ederim maşşallahınız var 3.ünüz de harikaydınız :nazar:
opuyorumnanaktan sağolasın cicikız,ilk üçe giremeyenlerdende çok güzel sesler vardı.eminim onlardanda iyi iş çıkardı.birdahakine artık :1hug:

bende katılacam en tekrarlısından..
ayyyy emdev katılırmıki ola??
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
sırnaşık şey ekstram çıkarsa katılmam sizi izlerim bende aklinialirimsmile

eylülüm teşekkür ederim cnmcım bende emdevi dinliyorum sık kullanılanlara eklemiştim arada bakıyorum çok hoşuma gitti
oy kuzumm bende aynen.senin o sezen aksu namelerine kurban olsunlar.bayanssulusmile :nazar:

dinlerken güzel yorumlar yapan arkadaşlar hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim,tek tek okudum.bunlar da size a.s.

emdew tebrık ederım cnm senı
benim fowarım 3. olmus olsun o gonlumun 1. oldu:kedi:

puff seni tebrik edemeden geçemiyecem
emdevi de
nalansu ben ağladım gayet içliydi sesin
seda bi harika
diğer sesleride açıklayın ne olacak ki
merak ettiğim 3 ses daha var

puff seni tebrik edemeden geçemiyecem
emdevi de
nalansu ben ağladım gayet içliydi sesin
seda bi harika
diğer sesleride açıklayın ne olacak ki
merak ettiğim 3 ses daha var

tşk ederim cnmm a.s. bizi dinleyip yalnız bırakmayan, oylamaya katılan ve üşenmeyip yorum yazan herkese ayrı ayrı tşklerr opuyorumnanaktan

emdev; söz, müzik ve harika bir ses... daha ne olsun. Bu yetenek dünyada bile çok az kişide vardır. En iyi şekilde değerlendireceğinden eminim. Tebrik ediyoruma.s.

Puff ve seda sizleri de tebrik ediyorum. Ses yorum harika.a.s.

Ayrıca bütün katılan arkadaşları cesaretlerinden, güzel seslerinden ve emeklerinden dolayı kutluyorum.a.s.

Çenebaz ve yardımcı olan tüm arkadaşları tebrik eder, devamını bekleriz.kaydirigubbakcemile5

Ahhh aciklanmis bende 10 numaradaydim sarkiyi bazi yerlerde sasirmisim ama okadar cok kayit yaptimki yanlis olani gondermisim cunku bu şarki Benim aklimda göl degil cöl diye kalmis nedense ve dogrusunu ogrenmeme ragmen israrla çöl demisim var bundada bir hikmet!ilk 3 tebrik ediyorum haketiniz kizlar ikinci yarismada karga sesimle yine soylicem kiz nalansu sona kalan arkadaslar girebiliyomu ikinci yarismaya sende az degilsin ha nalanim

X