ÇeneSu Prodüksiyon İftiharla Sunar... KKSTAR...

Sizce hangi star ???

• 1 nolu Starımız

OY: 27 8,0%
  • 2 nolu Starımız

OY: 6 1,8%
  • 3 nolu Starımız

OY: 46 13,6%
  • 4 nolu Starımız

OY: 88 26,0%
  • 5 nolu Starımız

OY: 13 3,8%
  • 6 nolu Starımız

OY: 6 1,8%
  • 7 nolu Starımız

OY: 8 2,4%
  • 8 nolu Starımız

OY: 0 0,0%
  • 9 nolu Starımız

OY: 130 38,3%
  • 10 nolu Starımız

OY: 2 0,6%
  • 11 nolu Starımız

OY: 1 0,3%
  • 12 nolu Starımız

OY: 12 3,5%

• Ankete Katılan
    339
  • Anket Kapalı .

valla şaştıım kaldııım yhaa ne sesler varmış hakkettten kk da :lepi:
hele 9 la 4 arasında gidip geldim amaa
oyuum 9 undur gerçekten mükemmel sesi var şarkıda onunsa
Helal olsun ne diiyiim kii süpper :lepi:

Ben 7 numaralı arkadaşa verdim gerçekten güzel sesli olan arkdşlar var 9uda çok beğendim tebrik ediorum sizi arkdşlar alkisalkisalkis

kazenle hergün her dakikaya bayıldım:lepi:
1 numaralı arkadaşımız ağıt yakmışın yahu
2 numaralı ark sesin idare eder
3 numara parça güzelmiş fenada söylememişsn

4 numara ne hoş bir ses öyle profesyonele benziyo sesin yar yar deyişine
:lepi:
5 numara buğulu bir ses olmuş lale devriyle
6 numara kantoyu seçmişsin çokta tırmalayıcı değildi
7 numara çıplak sesle söylemişsin fena değil
8 numara sesinden çok şirin tavırların hoşuma gitti acemiydin ama nile eşlik ettin
9 numara tek kelimeyle muhteşem ses yahu dönüp dönüp dinledim bravo sahne aldığına eminim nikini merak ettim valla
10 numara yeşil ördekle acemi olmuş
11 numara biraz çalışmak gerek
12 numara daha iyi olabilirmiş
gelelim esas yoruma 4 ile 9 numaralıparçalarıdönüp dönüp dinledim yaa merak ettim bi ara bi arkadaşımız vardı trtde solistlik yapıyodu acaba 9numara o arkadaşımızmı
öncelikle çene ve nalansu tebrik ediyorum beklentimin ötesinde bir yarışma olmuş ciddiyetle hazırlanmış emeğinize sağlık klipler harika olmuş
:enbuyukkk:

Canım sen de 4 ve 9 u beğenmş sanki diğer ark.biraz yerden yere vurmuş gibi olmuşsun:umursamaz:

Arkadaşlar maşallah cok güzel sesleri olan arkadaşlarımız var ..
Ama 4 numara beni mest ettin çok güzel söylemişsin yüreğine sağlık..

9 numara heyytt beeeeee...
koçum benim..
ama çekimin kalitesi iyi olması da avantaj tabi 9 numara için. stüdyo kaydı gibi olmuşş

çok sağol canım opuyorumnanaktan

9. numaraya verdim oyumu..

Kizlar bide bisey sorucam Facebookta paylasim yaptim begendiklerimi bi sorun olurmu..
Olursa kaldiricam

canım en iyisi şöyle yapalım, sen bana kimlerin videosunu paylaştığını söyle
ben de sorayım, mahsuru var mı diye, en güzeli böyle...

Harikasiniz kizlar, iki ses arasind kaldim, super gercekden,bilseydim bende katilirdim

bir dahakine bekleriz :1hug:

:roflol: :roflol:

valla o yarışma tıklanma rekoru kırar sanırsam :roflol:

bu arada şu kkgirls grubunun çalışmalarına başlıyalım bu grup kesinlikle 12 kişi olucak buna kanaat getirdim :))))

ayy evet, kkgirls ü kurup kadınlar kulübü şarkısını seslendirelim kaydirigubbakcemile3

kızlar şu an bende sayfa görüntülenemiyor diyor hemen hemen hepsini açmayı denedim ama olmuyor,sizde açılıyor mu? bilmiyorumkismile

canım 1-2 kişi söyledi bunu, bazen internetten kaynaklı sıkıntılar oluyor
olmazsa sonra yine dene yerimseniben

çok teşekkürler bütün yorumlarına zazacım opuyorumnanaktan

çok teşekkürler canım, beğenmene sevindim. opuyorumnanaktan

Canım sen de 4 ve 9 u beğenmş sanki diğer ark.biraz yerden yere vurmuş gibi olmuşsun:umursamaz:

canım iyi kötü bütün eleştirilere açığız, herkes fevkaledenin fevkinde benim gözümde opuyorumnanaktan

Valla oncelikle katilan arkadaslarin medeni cesaretini kutluyorummm..
hepsini dinledim hepside guzel...Lakin bir parca var ki hem sozleri hem sesi gozlerimini doldurdu,,,4 numeroooo ve 9 numerooo cok guzel okumusss..Supersiniz kizlar

4numarayi acar acmaz esimle iste budur der gibi bakistik sesin harika aslinda tahmin etmistim de bu kadar da güzel sesler dinlecegimi bilemedim:hooray:

ay aynı bende eşimle dinledim, hatta eşim bariz 4 numara güzel dedi, merak ediyorum kim, yarışma sonrası nickini açıklar umarım:hulya:

heyt beee ben gideyim bu fikri aklı ettigim için kendime birinci olmuş gibi bi hediye alayım bu kadar eglenecegimizi bu kadar talep toplayacagımızı ümit etmemiştik çenebazımla.....yarışmacıyım ama 4 e gitti oyum...napim hkeden kazansın ....ayrıcaaa bana oy verenlerede şindikten çok merci canlarımm...ben herkesi biliyom ...:jeyyar::jeyyar:sizde accık merak ediverin ...süprizzzzzsüprizzzzz

ayy sayfalar açılmıyor dediğinizde çok üzülüyorum ya mafoldumben
inşallah açılır :gitme:

ödül mü, şey ben öpsem birinciyi olmaz mı :kedi:

evet tatlım sen git kendine en güzel hediyelerden hediye beğen, benim adıma al opuyorumnanaktan
tabi ne anladın bu işten :sinifsinif:

ayy sayfalar açılmıyor dediğinizde çok üzülüyorum ya mafoldumben
inşallah açılır :gitme:

ödül mü, şey ben öpsem birinciyi olmaz mı :kedi:

çenem canım kardeşim benimm ellerine saglık bebekim ....herşeyi çok süper hazırlamışşın...

ben yorumlarımda elimden geldiğince dikkatli olmaya çalıştım amacım bütün arkadaşlara ufakta olsa bir yorumda bulunmak oldu çokta kırıcı yazdığımı düşünmüyorum

arkadaşlar ben de 9 numaraya verdim oyumu...alkisalkisalkisalkisalkisalkis
bayıldım bayıldım çok güzela.s.kaydirigubbakcemile5
bi yerde çıkıyo musun kardeş dinlemeye gelicem?sırnaşık şey:roflol:
bi de feysde paylaşsak sakıncası var mı?:1rolleyes:
herkes duysun bu cevherleriaklinialirimsmilebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…