• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çenesini ve yüz bölgesinde ki herhangi yeri alanlar buraya=)

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.684
3.220
448
Arkadaşlar selam=)

Şunu merak ediyorum benim sakal gibi olmayan fakat yinede gözüme batan farkedilen tüylerim var.Çenemde ve yanağımda birkaç tane. Onları almak istiyorum çünkü lazer daha fazla görmüyor.8 seans gittim. Sirle almak istiyorum ya da doktor eldiveniyle.Alanlar var mı yüz bölgesini? Neyle alıyorsunuz?

Ve aldığınızda çıkma süresi ne kadar?Ne kadarda bir alıyorsunuz?Çıkma evresinde görüntü nasıl oluyor? Ben sürekli alıyorum hep tüysüz kalabiliyorum uğraşabiliyorum diyen var mı? Ben gözümde büyütüyorumda çok:(

bende de tek tük çıkıyor canım
özellikle regl dönemime yakın bir patlama yaşıyorum diyebilirim
ben sir ile alıyorum
önceleri cımbız ile çektiğim için çoğaltmışım
şimdi kesinlikle cımbız vurmuyorum
ağda yaptırdığım ablam bana bi ilaç verdi ve aldıktan sonra 6 gün süre ile sür bunu dedi
bakalım yararını görecek miyim
kışın boğazlı kazakla fln kapatılıyor da
yazın çok kötü duruyor güneş vurdu mu
yaza kdr azalır inşaallah

Amin insallah canım=) Azalır hatta biter=) Nasıl bir ilaç bu?

Alınca geniş bi bölgeye yayılıyo tüyler daha beter oluyomuş bence dokunma çok göze batmıyosa yüz bölgesi tehlikeli tüy alımında yinede siz bilirsisnz.Arkadaşımdan biliyorum pırıl prıl tüysüz olsun istiyorum dedi aldırdı
sonra boynuna kadar dağıldı kötü oldu yani aldırmadan çnce bi düşün derim

:/ yok ben aldırıcam elbet. Alanlar ne diyor merak ediyorum ve süresi ne kdr vs..

benim resmen faullerim vardı yanağımdada kıllar coktu.sir ağda ile alıyorum.2 haftada bir.çok ama çok azaldı.

aynı sorun bendede var ya kuaföre gittim al dersen alırım ama gerek yok sonra sert çıkar çok kötü görünür rahatsız olursun ddi ...

sir ağda yumuşatıyor kızlar
kuaförler genelde ip ile alıyor ya da kullandıkları ağda şekerli oluyor
ağda işinizi kuaförlere yaptırmayın
canım bana verdiği çok minik bir şişede bal renginde hafif sıvı bir şey
ismi yazmıyor şişede
gittiğimde sorarım

valla kardeşim her türlü yöntemi denedi çenesini ve bütün yüzünü alıyo malesef:(( lazerde yaptırdı en çok sir ağda kullandı ama sir ağdadan sonra erkek kılı gibi oldu çok sertleşti. eğer lazere maddi olrak yetmiyosa gücünüz normal soğuk ağdalar en iyisi derim ben

Ben sir ağdayla aldırıyorum çoğalmadı hatta çok azaldı öyle uzun süredirde aldırmıyorum ben memnunum şimdi çıksa bile rahatsız edici fazlalıkta çıkmıyo

ağdayla alamıyorum ki sivilcelenio acıtıo hatta bi kez çok fena yara olmuştu:S

Her kılımı yolduğumdan hemen anlatayım :))

Yüz bölgesi için iple-sirle aldırdım.İpler aldırmayın çünkü önce temiz oluyor;ama

hemen çıkıyor,azalma olmuyor.

Sirle,güvenmediğiniz yani temizliğine inanmadığınız yere aldırmayın.

Bazıları kullandığını tekrar makineye atıyor.Bu yüzden benim yüzümde kötü etkileri oldu

En temizi ve süper çözüme geldi sıra sesu markanın küçük sir bantları oluyor

İşte onunla temizleyin hem azalır hem hijyenik olur.

kızlar ben dün favori kısmını evde kendim sir ağdayla aldım
ama şimdi de alındığı çok belli oluyo yan taraflardan..oraları sararttım ama yine de belli
sizce tamamını alayım mı sir ağdayla
ne dersiniz,baş edebilir miyim?
ne kadar süree bir almam gerekir?

ben cam agda denilen agda ile alıyorum tüm yüzümü 1 ayda cıkıyor agda ile aldıktan sonra biedor kullanıyorum geciktiryor

kızlar ben dün favori kısmını evde kendim sir ağdayla aldım
ama şimdi de alındığı çok belli oluyo yan taraflardan..oraları sararttım ama yine de belli
sizce tamamını alayım mı sir ağdayla
ne dersiniz,baş edebilir miyim?
ne kadar süree bir almam gerekir?

Canım benim şimdi sen favorilerini aldın;orası kar beyaz olur,yüzün koyu kalır doğal olarak

En doğru olan çaprazlama da almaktır.

Yoksa yüzün iki renk görünür.

canım çaprazlama ne demek:kedi:

yani alayım mı sence tamamını..

Sesu var ya onun küçük bantları oluyor veette çıkardı ama o pahalı

Şimdi sen önce bu favorilerini al sonra da biraz daha yanaklara doğru al

ama öyle çok yapıştırarak almasan da olur çünkü yanaklar hassastır,yara olabilir.

Back