Sivilceli Ciltler çenemdeki yağlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

lajour

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
185
6
arkadaşlar benim çene çevremde böyle ufak ufak beyaz nokta gibi sivilce desem sivilce değil yağ bezeside değil ismini bilemiyorum herneyse o şeylerden dolu var.uzaktan bakınca belli olmuyor yani sivilce gibi böle şişik değil.sıkıyorum ama sanki hiçbişi değişmiyor gibi yine aynı yerinde varlar.ne yapmam gerekiyor.

canım aynı sorun bende de vardı onlar aşırı yağlanmadan oluyo sanırım yağbezesi değil ama benziyo. gece yatmadan limonlu suyla silmiştim o bölgeleri bende işe yaradı sende bi dene istersen. a.s.

teşekkür ederim cevap yazdığın için.limonlu su derken nasıl oluyor? yapmadan önce herhangi bişi yapmışmydn peki? yıkama kremleme falan ya da bu işlemden sonra.şu an nasıl peki var mı geçti mi

teşekkür ederim cevap yazdığın için.limonlu su derken nasıl oluyor? yapmadan önce herhangi bişi yapmışmydn peki? yıkama kremleme falan ya da bu işlemden sonra.şu an nasıl peki var mı geçti mi

dove sabunla yüzü yıkadıktan sonra 1 kaşık suya 1 kaşık limon sıkıp yüzümü sildim sonrada yattım sabah olunca da yüzümü yıkadım
her akşam yatmadan önce yaptım bunu. şu an bişi kalmadı tek tük var ama o da belli bile değil

X