- 3 Şubat 2013
- 572
- 198
-
- Konu Sahibi tagsforlikes
Aradan epey zaman geçmiş. Tüylerde geri gelme vb oldu mu? Memnun musunuz hala?yoo acı hıssetmıyorum derecesını dogru ayarladıklarında ve jelı surduklerınde acımıyor
acımasının nedenı dereceyı dogru ayarlayamamaktan
annem estetısyen teyzelerımde guzellık uzmanı da ondan bukadar kesın konusuyorum
ben tum vucuda komple gıttım sarı tuylerım var benım cok guzel sonuc aldım
her seansa gıttıkce parasını verıyorsunuz en onemlısı pesın vermıyorsunuz memnun kalmama ıhtımalınıze karsı
ve hastane olunca yok cıhaz bozuldu yok bakıma gırdı gıbı bahaneler olmuyor
bahsettıgınız merkezı bılıyorum fatos hanım ıyı bı ınsandır ısınde durusttur fakat sıze hastane ortamını onerırım
ıkısının arasındakı fark ucurum
cok memnun kaldım ben lazerden sadece bıkını bolgeme o zaman lazer yaptırmamıstım onu da evde phılıps lumıa kullanarak cozdum acıkcası lazer kadınlar ıcın cok buyuk rahatlık herkese onerırım ama yapan kısı cok onemlı yer onemlıAradan epey zaman geçmiş. Tüylerde geri gelme vb oldu mu? Memnun musunuz hala?
Ben hastanede yaptırmak istiyorum zaten ama acaba hala aynı kalitede midir. Diode lazer miydi sizinki?cok memnun kaldım ben lazerden sadece bıkını bolgeme o zaman lazer yaptırmamıstım onu da evde phılıps lumıa kullanarak cozdum acıkcası lazer kadınlar ıcın cok buyuk rahatlık herkese onerırım ama yapan kısı cok onemlı yer onemlı
son sıstem nedır bılmıyorum ama hastanede yapılan her zaman en ıyısı olur hep hastanelerı onerırım en basta sonucta doktor yapıyor cıldıye uzmanıBen hastanede yaptırmak istiyorum zaten ama acaba hala aynı kalitede midir. Diode lazer miydi sizinki?
Yaaa ne guzel ben lumeayi 2 ay kullanmasam yarisi ger cikiyor. Genital bolgede daha dazla hatta. 1 yil duzenli kullanimi uygulamada ki gibi mi yaptuniz acabason sıstem nedır bılmıyorum ama hastanede yapılan her zaman en ıyısı olur hep hastanelerı onerırım en basta sonucta doktor yapıyor cıldıye uzmanı
ben bacak ve koltuk altıma yaptırdım alexsandrite yapıldı cok duzenlı gıttım
en son 2 seansda baska bırsey uygulandı ama unuttum cooook uzun seneler oldu yaptıralı
genel olarak tuysuzum ve tuylerım acık renk ve cok acık tenlıyım. puruzsuz dursun dıye gıtmıstım oyle de oldu
bikini bolgem ıcınde 3 senedır evde phılıps lumıa kendım yapıyorum ev tıpı lazerler de ipl sıstem uyutma bılıyorsunuz ama bunlar uyumayı ölmek sanıyor galıba oyle bır uyudular kı yok sımdı hıc cıkmıyorlarılk 1 sene duzenlı yaptım sonra senede ıkı kere bu sene 1 kere yaptım cıkmıyorlar artık
bu kısıden kısıye degısebılen durum ben memnun kaldım ama sızde etkısı ne olur bılemem o yuzden ayrıntılı anlatmak ıstedım sıze en uygun lazerı uzman onerır belkı her bolgeye baska tip lazer kullanmak ısteyebılırler tamamen cılt ton ve tuy yapınız ve tuyunuzun karakterıyle alakalı
Aynen uygulamadaki gıbı yaptım... en ust derecede duştan hemen sonra gozenekler açıkken uyguladım belki daha etkili olur diyeYaaa ne guzel ben lumeayi 2 ay kullanmasam yarisi ger cikiyor. Genital bolgede daha dazla hatta. 1 yil duzenli kullanimi uygulamada ki gibi mi yaptuniz acaba
Oncesinde tuyleri temizlemek icin bende dus aliyordum tabi ama yinede cikiyor namissizlarAynen uygulamadaki gıbı yaptım... en ust derecede duştan hemen sonra gozenekler açıkken uyguladım belki daha etkili olur diye
lazer yapılırken asla agda yapılmaz tras edılmesı lazım lazer oncesıOncesinde tuyleri temizlemek icin bende dus aliyordum tabi ama yinede cikiyor namissizlarpeki tuyleri agdayla mi aldiniz tras bicagiyla mi acaba fark ediyormu ben tras bicagi kullandim hep oncesinde agda daha mi iyi olur acaba
Kullanma klavuzunda agda da yaziyordu acikcasi acaba mi dedim. Sanirim ben duzenli kullanmadigimdan oldu.lazer yapılırken asla agda yapılmaz tras edılmesı lazım lazer oncesı
agda lazerın mantıgına ters lazerın ıse yaraması ıcın kök gormesı lazım :) hatta lazere baslanacagı zaman bır kac ay oncesınden tras etmeye baslayın agdayı bırakın derler
benım phılıps lumıada agda yapmayın yazıyorduKullanma klavuzunda agda da yaziyordu acikcasi acaba mi dedim. Sanirim ben duzenli kullanmadigimdan oldu.
Biliyorum ama klavuzda yaziyordu belki daha mi etkin sonuc olur dedim. En iyisi tekrar kullanayim. Ben genitalde verim alamamistim o yuzden 15 gunde 1 kereye devam edip oyle sonuc aldim ama 2 ay yapmayinca tekrar cikmaya basladilar. Sanirim venim tuyler uyumayi sevmiyorlar benim gibibenım phılıps lumıada agda yapmayın yazıyordu
annem estetısyen benım o mantıgını acıklamıstı lazer ıcın kökü gormek onemlı boş kökü es gecer demıstı :) ve gercekten duzenlı kullanım sart :)
Ne güzel, sizin kalmamış tüy derdiniz. Ayrıntılı cevabınız için teşekkür ederimson sıstem nedır bılmıyorum ama hastanede yapılan her zaman en ıyısı olur hep hastanelerı onerırım en basta sonucta doktor yapıyor cıldıye uzmanı
ben bacak ve koltuk altıma yaptırdım alexsandrite yapıldı cok duzenlı gıttım
en son 2 seansda baska bırsey uygulandı ama unuttum cooook uzun seneler oldu yaptıralı
genel olarak tuysuzum ve tuylerım acık renk ve cok acık tenlıyım. puruzsuz dursun dıye gıtmıstım oyle de oldu
bikini bolgem ıcınde 3 senedır evde phılıps lumıa kendım yapıyorum ev tıpı lazerler de ipl sıstem uyutma bılıyorsunuz ama bunlar uyumayı ölmek sanıyor galıba oyle bır uyudular kı yok sımdı hıc cıkmıyorlarılk 1 sene duzenlı yaptım sonra senede ıkı kere bu sene 1 kere yaptım cıkmıyorlar artık
bu kısıden kısıye degısebılen durum ben memnun kaldım ama sızde etkısı ne olur bılemem o yuzden ayrıntılı anlatmak ıstedım sıze en uygun lazerı uzman onerır belkı her bolgeye baska tip lazer kullanmak ısteyebılırler tamamen cılt ton ve tuy yapınız ve tuyunuzun karakterıyle alakalı