- 18 Mayıs 2015
- 231
- 73
- 35
-
- Konu Sahibi tagsforlikes
arkadaşlar merhaba benim çene bölgemde sert kıllar var çok rahatsızım Gaziantep'te lazer 2000 isimli bir merkez var orayla görüştüm alex cihazıyla seansı 100 tl den başlayacaklarını söylediler. giden ve o merkezden memnun kalan var mı yorumlarınızı bekliyorum
acı hissediyormusunuz peki ve azalma oldu muyuz gıbı bolgelerde lazer cok cok onemlı bende antepdeyım en guzelı medıcalpark hastanesınde gokcen hanım yapıyor doktor en azından hastane garantısı ve aynı ucret
ustelık en son cıkan alet antepde bıtek o cıhaz var son cıkan cıhaz olarak medıcalparkda
hangi cihazı kullanıyorlar hastanede acaba? ikisinin arasındaki fark uçurum derken onu anlayamadımyoo acı hıssetmıyorum derecesını dogru ayarladıklarında ve jelı surduklerınde acımıyor
acımasının nedenı dereceyı dogru ayarlayamamaktan
annem estetısyen teyzelerımde guzellık uzmanı da ondan bukadar kesın konusuyorum
ben tum vucuda komple gıttım sarı tuylerım var benım cok guzel sonuc aldım
her seansa gıttıkce parasını verıyorsunuz en onemlısı pesın vermıyorsunuz memnun kalmama ıhtımalınıze karsı
ve hastane olunca yok cıhaz bozuldu yok bakıma gırdı gıbı bahaneler olmuyor
bahsettıgınız merkezı bılıyorum fatos hanım ıyı bı ınsandır ısınde durusttur fakat sıze hastane ortamını onerırım
ıkısının arasındakı fark ucurum
çok teşekkürler fiyat hakkında bilginiz var mıtuy yapısına ve rengıne cılt yapısına gore alt degısıyor
azalması kesın sonuc almak adına arada fark var
canım antebi bilmem ama yüzde alex cihazını pek önermiyorlar . yapan kişi ince tüylere atış yapıp çenedeki tüyleri boyuna doğru yayabilir . sana tavsiyem soprano diod veya nd yağ ın fotona xl max cihazı bul yüzün için sakın farklı bir cihazın YÜZÜN İÇİN deneme derim.hormon bozuklugun mu var acaba
teşekkür ederim ilginiz için sevgiler100 yuz dıye bılıyorum
hormon bozuklugumda var evet ama benim tüyler çok kalın bide beyaz tenliyim o sebeple alex dedi sanırım merkezdeki bayancanım antebi bilmem ama yüzde alex cihazını pek önermiyorlar . yapan kişi ince tüylere atış yapıp çenedeki tüyleri boyuna doğru yayabilir . sana tavsiyem soprano diod veya nd yağ ın fotona xl max cihazı bul yüzün için sakın farklı bir cihazın YÜZÜN İÇİN deneme derim.hormon bozuklugun mu var acaba
teşekkür ederim ilginiz için sevgiler