çenemdeki sert tüyler gaziantep 2000 lazer poliklinik

tagsforlikes

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2015
231
73
35
arkadaşlar merhaba benim çene bölgemde sert kıllar var çok rahatsızım Gaziantep'te lazer 2000 isimli bir merkez var orayla görüştüm alex cihazıyla seansı 100 tl den başlayacaklarını söylediler. giden ve o merkezden memnun kalan var mı yorumlarınızı bekliyorum

Merkez hakkında bilgim yok ama sadece çene için 100 lira biraz fazla geldi bana. Gerçi şehirden şehire farklılık gösterebiliyor piyasası ama.

Ben de bir ara lazer düşünüyodum.. Yüzde uyuyan tüyleri de uyandırıyor diye okuyunca ondan vazgeçmiştim. Pratik bir yöntem istiyodum sir ağda dışında.. Braun face aldım internetten çok memnunum. Kaşlar dahil yüzde çabuk çıkan yerlerde kullanıyorum.. Ama kaşları şekillendirme için değil çıkanları almak için kullanıyorum. Çeneyi de alıyorum. yok olmadılar ama alması kolaylaştı..

Lazer daha çok artırır. İğneli epilasyon yaptırmalısınız daha ekonomik ve kesin sonuç.

yuz gıbı bolgelerde lazer cok cok onemlı bende antepdeyım en guzelı medıcalpark hastanesınde gokcen hanım yapıyor doktor en azından hastane garantısı ve aynı ucret

ustelık en son cıkan alet antepde bıtek o cıhaz var son cıkan cıhaz olarak medıcalparkda

acı hissediyormusunuz peki ve azalma oldu mu

yoo acı hıssetmıyorum derecesını dogru ayarladıklarında ve jelı surduklerınde acımıyor
acımasının nedenı dereceyı dogru ayarlayamamaktan
annem estetısyen teyzelerımde guzellık uzmanı da ondan bukadar kesın konusuyorum

ben tum vucuda komple gıttım sarı tuylerım var benım cok guzel sonuc aldım

her seansa gıttıkce parasını verıyorsunuz en onemlısı pesın vermıyorsunuz memnun kalmama ıhtımalınıze karsı

ve hastane olunca yok cıhaz bozuldu yok bakıma gırdı gıbı bahaneler olmuyor

bahsettıgınız merkezı bılıyorum fatos hanım ıyı bı ınsandır ısınde durusttur fakat sıze hastane ortamını onerırım

ıkısının arasındakı fark ucurum

hangi cihazı kullanıyorlar hastanede acaba? ikisinin arasındaki fark uçurum derken onu anlayamadım

tuy yapısına ve rengıne cılt yapısına gore alt degısıyor

azalması kesın sonuc almak adına arada fark var

canım antebi bilmem ama yüzde alex cihazını pek önermiyorlar . yapan kişi ince tüylere atış yapıp çenedeki tüyleri boyuna doğru yayabilir . sana tavsiyem soprano diod veya nd yağ ın fotona xl max cihazı bul yüzün için sakın farklı bir cihazın YÜZÜN İÇİN deneme derim.hormon bozuklugun mu var acaba

ayneen diod cok ıyı

hormon bozuklugumda var evet ama benim tüyler çok kalın bide beyaz tenliyim o sebeple alex dedi sanırım merkezdeki bayan

yani alex cihaz size iki ya da üç seans yapar sonra diod ya da nd yağ a yönlendirir inceldiğinde.
hormon bozuklugu varsa lazerle tüyleriniz bitmez sadece modern ağda görevi görür bilginiz olsun.
alexi kullanan personel çok önemli riske girmeyin bence nd yag ın en yüksek frekanslı olanını ya da diod u tercih edin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…