• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çene takırdaması

manikkk

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
2.175
2.306
333
1 senedir çenem takur tukur ses çıkarıyor insan içinde bir şey yerken çok rahatsız ediyor beni
bazen çok oluyor bazen hiç olmuyor. ara sıra çenemin yan tarafında öyle bir ağrı oluyor ki ağzımı açamıyorum bile. sanki kıtlasa rahatlıyacak ama yok. okul zamanı gidemedim hastaneye, şimdi de pandemi yüzünden de gidemiyorum
çene neden takırdar? yan tarafları neden ağrır, kıtlasa ah bir kıtlasa....

Gece diş sıkıyorsun muhtemelen, bu yüzden de çene eklemin zarar görmüş. 🤷🏻‍♀️

Bende yıllardır var bu sorun bir ara doktor gece plagı vardı kullandim ama hicbir faydasını görmedim.ben gece diş sıkiyorum ve yanlış bir diş tedavisi yüzünden cene eklemimde o ses kalicı kaldi 13 sene önce gitmistim dra dahada gitmedim dinlememe calisiyorum o sesi ilk zamanlar rwhatsiz ediyordu beni..

Diş eksikliğinden dolayı benim sağ tarafa yük binmiş yemek yerken 1 yıldır çekiyorum valla çene cerrahi plak verdi 6 ay kullandım ama hala rahat rahat esneyemem sabahları.Elma yiyemem hamburger yimemem ağzımı o derece açamıyorum yani.Tekrar gideceğim bende doktora

Back