• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çene Kilitlenmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çene ekleminde kemik erimesi vardı çenem kitlenip acilmiyordu kasgevsetici kullanıyordum sonra açılıyordu en son profosore gittim o bı tedavi uyguladı ondan sonra rahatladim
[Bende de disk kayması var. Ağzımı tam olarak açamıyorum. Gulumce falan ağrı oluyor. Kemik erimesi yok sanırım şuan. Bende de ise yarar mı acaba? Hangi profesör acaba?ümit Ertaş mi?

benim yıllardır çenem kilitleniyor. en uzun süreli 1 ay kilitli kaldığı oluyor. ağzıma yemek kaşığı girmiyor. bayağı zorlanıyorum o dönemde. gittikçe ağrı yapmaya da başlıyor. gittiğim bütün doktorlar kesin bir çözümü olmadığını söylediler.
benzer problemi olan arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz, farklı bilgileriniz var mı? bunları paylaşalım
Bende arada bir oluyo masaj ve cene egzersizler bazen iyi geliyo sakız çiğniyorum kaslar açılıyor ve omuz boyun kısmı zaten bende iptal boynum komple kafa tasıma kadar tutuluyo hem stress üzüntü hemde yanlış yastık sebebiyle oluyor masajla açılır ancak ve ısıyla dediler stressten cenende kilitleniyo olabilir

Bana doktorum kesinlikle sakız çiğneme dedi ben halen daha sakız çiğnemiyorum evet stres çok etkiliyor malesef

Doktorun patentini aldığı bir uygulama eklem içi yıkama gibi ama bunda ince bı iğne kullanıyor ve tek bir iğneyle yapılıyor işlem ozon basıncı veriliyor çene eklemi içine ordaki agriyi azaltiyor çok memnun kaldım etkili bir çözüm

Back
X