E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
benim yıllardır çenem kilitleniyor. en uzun süreli 1 ay kilitli kaldığı oluyor. ağzıma yemek kaşığı girmiyor. bayağı zorlanıyorum o dönemde. gittikçe ağrı yapmaya da başlıyor. gittiğim bütün doktorlar kesin bir çözümü olmadığını söylediler.
benzer problemi olan arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz, farklı bilgileriniz var mı? bunları paylaşalım
offfffffffff inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaa
benim ilk defa dün başıma geldi...çok fena yaaaaaaa..dün st da gitmediğim dr kalmadı
çene cerrahı,diş hekimi,kbb....hiç bişey bilmiyolar...ağrıdan ölüyorum yaaaaaaaa
nasılş geçicek bu...nolur bilen birisi varsa mesaj yazsın..allah rızası için nolur bişeyler yazın
çeneyi kitleyen,en önemli şey yirmilik dişlerin çıkmaya çalışması ..çıkması.. veya iltihaplanmasıdır...çenesi kilitlenen antibiyotik kullansın mutlaka geçer ...çünkü buna neden olan yirmilik dişlerin çıkmaya çalışması ve onun yol açtığı iltihabi durumdur.
sana da geçmiş olsun canım. seninki dediğin gibi gelişiminle alakalıymış, umarım bir daha tekrarlanmaza.s
geçmiş olsun kızlar bende doktordan geldim geçen gün elma yiyim dedim ısıramadım ağzımı 2 aşamada açabildim ve 2.de tak diye bi ses tahtaya vurur gibi neyse akşam iş çıkışı acile gittim bişi yapamadılar bugünde gittim çene eklemim çıkmış üniversite hastenesine gitmemi söyledi doktor bakalım pazartesiye kaldı artık
kızlar benimde esneyince çenem sanki hiç kapanmıycakmış gibi oluyo bir an sonra iki aşamada kapanıyor. iki aşama dediğimde böle sanki çenem iki yere yerleşiyo gibi bişey -tatlicadiarzu- ama ağrı falan olmadı hiç, bende doktora falan hiç görünmedim ilerlermikii? bide alt dişlerimle üst dişlerim kapandığında eşit oluyor hani üst biraz önde olmalı ya alt çenem normalden önde sizinde öylemii?
seni korkutmak istemem ama ilerleyebilir benneyaptımki çok açmamaya çalış ağzını.
benim de bildiğim senin çene yapın gibi olması lazım zaten. yani alt ve üst dişler tam üstüste binmeli diye biliyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?