• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çene Estetiği Çene estetiği

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı

Komanchero

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
41
3
46
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba ben çeneme implant yaptıracağım ama doktorum bana medpor implantı önerdi ama bazı yabancı kaynak sitelerde araştırdığım kadarıyla medpor sorun yaratıyormuş çene ucu estetiği konusunda medpor da sıkıntı yaşayan oldu mu? Silikon daha mı iyi? ve son olarak kayma yapıyor mu?

medpor çene civata ile çeneye sabitleniyor bu yüzden kayma yapmaz sanırım. benim çene ucumda medpor silikon var civatalı 1 yıl oldu taktıralı

Arkadaşlar Merhaba ben çeneme implant yaptıracağım ama doktorum bana medpor implantı önerdi ama bazı yabancı kaynak sitelerde araştırdığım kadarıyla medpor sorun yaratıyormuş çene ucu estetiği konusunda medpor da sıkıntı yaşayan oldu mu? Silikon daha mı iyi? ve son olarak kayma yapıyor mu?
Merhaba merak ettim ameliyat oldunuz mu?bende olmak istiyorum ve çok araştırdım

Silikon çene kemiğini eritebiliyormuş.medporda kemiğe benzer olduğu için onu koymak için ağız içinden daha büyük kesi açmak gerekiyormuş

medpor çene civata ile çeneye sabitleniyor bu yüzden kayma yapmaz sanırım. benim çene ucumda medpor silikon var civatalı 1 yıl oldu taktıralı
Merhaba benimde çenemde gerilik var estetik doktoruyla görüştüm bana ismini söylemedi çene altından kesik açıp çeneye vidalayacğz dedi ben hala düşünme aşamasındayım sizin ameliyatınız nasıl geçti şimdi ne durumdasınız bilgi verebilirmisinz acaba doktorumun bana anlattığı sizin yöntemle aynımı

Merhaba benimde çenemde gerilik var estetik doktoruyla görüştüm bana ismini söylemedi çene altından kesik açıp çeneye vidalayacğz dedi ben hala düşünme aşamasındayım sizin ameliyatınız nasıl geçti şimdi ne durumdasınız bilgi verebilirmisinz acaba doktorumun bana anlattığı sizin yöntemle aynımı

merhaba , yeni gördüm yazınızı kusura bakmayın.

aynı anlattığınız gibi civatalı çene implantı yapıldı. ama bana ağız içinden koyuldu o yüzden çok zorlandım. dikişlerim patladı ağız içi 2 kez dikildi falan. çene altından daha mantıklı.

Merhaba canim bnde ameliyat oldum geçen sene alt çene ucuna metbor takıldı ve bu ameliyati olurken hiç bir bilgiye sahip değildim herneyse yabancı madde olduğu icin bazı vücutlar kabul.etmiyor benimki enfeksiyon oldu alt çene altında sürekli akıntı gelmeye başladı bir sene içinde 3 kez ameliyat oldum bu metbor ameliyat ortamın da çıkartılıp temizlendi yine takıldı ilaç tedavisi gördüm ama hiç bişey ise yaramadı vücut almayınca almıyor çok zor zamanlar yaşadım 1 eylülde gidip çıkartırdım kurtuldum şuan normale dönmeye çalışıyorum yani bende bu şekil oldu sende veya baskasinda da olcak die bişey yok kimisi takıyor çok güzel ve başarılı bi sonuç elde ediyor ama dediğim gibi benim vücudum kabul etmedi çok zor zamanlar yaşadım.. ameliyat olacaksan çok.iyi dusun .derim tekrar geçmiş olsun

merhaba , yeni gördüm yazınızı kusura bakmayın.

aynı anlattığınız gibi civatalı çene implantı yapıldı. ama bana ağız içinden koyuldu o yüzden çok zorlandım. dikişlerim patladı ağız içi 2 kez dikildi falan. çene altından daha mantıklı.
Peki şimdi durumu iyimi görüntüsü nasıl

Arkadaşlar rica etsem fiyat bilgisi paylaşır mısınız? Ben de düşünüyorum ama fiyatlarla ilgili hiç bir bilgim yok

Back