Çene, diş ağrısı. Kızlar yardım lütfennn

Busrapink

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2023
254
131
Kızlar yaklaşık bir haftadır çenem, dişim ağrıyor. Boğazım, çenem, sol alt ve üst damak, dişler, sol kulağıma ve kafama vuran ağrım geceleri artıyor. Son 3 gündür evin içinde tür artırıyor, ağlıyorum resmen sabahı ediyoruz. Hafta sonu iki ayrı hekime gittim. Diş sıkmaya bağlı hem çene eklemi muhtemelen zarar görmüş hemde dişe baskı yapa yapa altta travma oluşturmuş. Hekimlerden bi tanesi agumentin verdi, bir de dikloron tablet içiyorum 3 günde biraz rahatlar dişten kaynaklanıyorsa dedi. İşte bugün 4. Tableti aldim bana mısın demedi. Bugün evime biraz daha yakın bir çene cerrahı yorumları da iyi görüşmeye gittim. Diş temizliği, kanal, kanalın kaplaması, sprint, botox önerdi. Toplamda 46.600 TL dedi. Temizlik ve kanal toplam 16.300. yani çok pahalı geldi. Geceleri özellikle çok ağrım oluyor ne yapacağımı bilemedim. Kayınvalidem de iltihap durumu varsa dokunlmaz antibiyotiği bitir öyle bakalım gibisine dedi. Şimdi kanal filan yatırma hani dedi. Bugün parasıni filan geçip yaptıracaktım kanalı. Ama mantıklı da geldi antibiyotiği bitirip bakmak. Kızlar yorumlarınız nedir. Öyle böyle bi ağrı değil. Bunu yaşayan oldu mu? İlk kez böyle bi diş ağrısı yaşıyorum. Ne tavsiye edersiniz? Bu kadar pahalı mı fiyatlar ne diyorsunuz?