Piercing, Hızma çene deldirmek

busra92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
1
0
alt dudağımın kenarını deldirmek istiyorum ama acısından cok korkuyorum ama annemde izin vermıyo hadı annemi geçtim izin alabilirim ama acısından çok korkuyorum benım canım çok tatlıdır yanı kız kıza oladuğumuz için söyliyim kolduk altımı alırken bile gözlerim dolar o yüzden çok korkuyorum ya acırsa ve annemı nasıl ikna edicem yardım ede bilen yardım etsin lütfen çok istiyorum ama acısından korkuyorum ve ıstanbulda olupta deldiren varsa solesin lıtfen cevap verin lutfen

Son düzenleme:

ben istanbulda deldirmedim ama emin ol koltuk altı acısının yarısı bile değil saniyelik yanmadır en fazla ki bende o da olmamıştı sen hassassan en fazla biraz yanar

bende deldirmiştim, acımadı yanmadı.Sadece ilk günler yemek yerken takılıyordu dişlerime 3-4 gün dikkat edersin.Birde ben küçük piercing takıyordum yanı hızma kadardı zamanla içine kaçmaya başladı deri esnek sanırım ondan demişlerdi.Ama sonradan vazgeçersen izi geçmiyor yaklaşık 1 yıl kullandım çıkaralı da 1 yıl oldu ama izi var.

Acısı çok kısa sürüo ve tahmin ettiğin kadar büyük bi acı değil
Ben anestezisiz yaptırmıştım spreyle uyuşturdular hatta çene bile sıkmadılar spreyi deldikleri şeye sıkmışlardı yine de çok az bi acı hissettim
Ama bi süre dudağın şiş olacağı için (dıştan görünen bi şişlik olmadı bende) barı dişine takılabilir yemek yerken dikkat edersin yoksa canın acır

ben deldiriken çok acı falan duymamıştım daha doğrusu acısı beni bağlamıyordu :) hatta hoşuma bile gitti yo yoo sapık değilim mazoşist hiç değilim ama ne bileyim kulakğımı veya kaşımı dudağımı deldiriken rahatlıyorum sanki stresim gidiyor :) uyuşturmadan yaptırmıştım ve acısı dedikleri gibi ağda acısından daha az diyebilirim :) bakımı da bir kaç ay dikkat ettikten sonra salla gitsin sadece taktığınız piercinglerin dezenfekte olduklarına dikkat edin değilse mikrop kapıp iltihaplanabiliyor bir de yastık savaşı gibi saçma şeyler yapmayın kaşınızda spiral piercing varken , takılabiliyor :) ve emin olun işte o zaman canınız yanıyor. dudaktakine gelince yani sizin çene diye tabir ettiğiniz (o aslında dudaktır) orayıda deldirtikten sonra piercing dudağınıza alışana kadar yemek yerken biraz zorlanıyorsunuz dişinize takılabiliyor ama barı kısa bir piercing takarsanız daha iyi olur takılma sorunu yaşamazsınız şimdilik bu kadarı yeterli sanırım

bende yeni deldirdim dudagımı korkulucak bişey yok deldirirken hissetmiyorsun bile sadece deldirdikten sonra biraz şişyo ve piercingin arkası dudagının içinde iz yapıyo şiştigi için oda zamanla geçiyo. Ama bişey sormak istiyorum ben bu piercingden sıkılıp çıkardıgımda izi kalıcakmı? kalıcak tabi biliyorum ama bunu en aza indirmek için şimdiden ne yapabilirim ? bilen biri yardımcı olabilirmi lütfeen

Hafif de olsa iz kalıyor
Şimdiden yapabileceğiniz bir şey yok piercing dudakta kaldığı sürece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…