- 24 Şubat 2014
- 603
- 357
- 303
Çok teşekkür ederim iz kalmıyor dimiİğneli canım. Eda güzellik Kızılay da. Google da var adresleri. İnşallah sende de işe yarar. Ben düğün bayram ediyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim iz kalmıyor dimiİğneli canım. Eda güzellik Kızılay da. Google da var adresleri. İnşallah sende de işe yarar. Ben düğün bayram ediyorum.
Hiç olmadı bendeÇok teşekkür ederim iz kalmıyor dimi
Aynu durumdayım ya her gün tıraş olur gibi cımbızla almak zorundayım iğneli epilasyon dışında birşey çözüm olmuyor diyorlar ama emin olamıyorum iz olur vs diye ben de çözüm bulamadım maalesefçene altı tüylerden iğneli epilasyon dışında kurtulan ya da azalan yok mu ? her gün elimde cımbız ayna hergün çıkanları alıyorum.İğneli epilasyon için tüm kılların çıkmasını bekleyemez gitmek için o şekilde duramam o yüzden iğneliyor gidemem yok mu başka şekilde bir çözüm
Vallahi bıktım makyaj bile yapmak istemiyorum biri yüzüme dikkatli bakınca kıl mı kaldı diye endişe ediyorum.İğneli yaptırmak için kılların uzamasını beklemek gerekiyor bu benim için hiç mümkün değil…Aynu durumdayım ya her gün tıraş olur gibi cımbızla almak zorundayım iğneli epilasyon dışında birşey çözüm olmuyor diyorlar ama emin olamıyorum iz olur vs diye ben de çözüm bulamadım maalesef