- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
-
- Konu Sahibi matmazeldepresif
Neden PKK bayrağı örtmeyi istemişler yoksa mitinge katılanların arasında teröristler de mi vardı
cenazelerin bazıların da pkk bayrağı sarılıydı.bu çocuk istememiş her halde yanlış örtüldü o bayraklar barış için yürüdüler pkk için değil ki dimi
barış güvercinlerinin PKK ile ne işi olur canım herhalde biri yolunu karıştırdı ya da bayrakları karıştırdı
kimliğine bakma canım ya terörist yazsa bile üzül tamam mıbence de kesin öyledir ...
kimliğine bakma canım ya terörist yazsa bile üzül tamam mı
o fotoğrafa bende üzüldüm gerçektenYa ben gerçekten çok üzüldüm. karısına sarılmış kizinin cesetine bakan babanın fotografi gitmiyor gözümden. Ne bileyim ya dün haberleri izlerken o kareye çok ağladım. Büyük acı bu çok büyük.
o fotoğrafa bende üzüldüm gerçekten
onların barış için geldiklerini düşünüyorum inşallah öyledir
Ben en basta barış yürüyüşü denildiğinde..
Su testisi dedim.
Çünkü barışla hic bi alakası olmayan mahluklar biz barış için geldikkk barış barış barış diyip bomba atıp onca askeri şehit ettikleri için ne yazık ki barış sözcüğü bile bana terörist yandaşlarını hatırlatıyor
Her insan öldü..
Pkklısı vatanseveri..
Akplisi chplisi mhplisi ve adını anlamaktan bile nefret ettiğim partilisi..
Ne olursa olsun..
Her partide çürük vardır..
Çürüklere üzülmem..
Ama kim çürüktü bilemem..
ALLAH hepsine rahmet eylesin..
Biz burdan dua ederiz ALLAH dosdoğru olan hangisiyse ona edilen duayı kabul eder..
Bu çocuğa da helal olsun..
Neden PKK bayrağı örtmeyi istemişler yoksa mitinge katılanların arasında teröristler de mi vardı
Su cocuk.anlindan öpülesi cocuk . Neyin ne olduğunu bilen at gozluguyle bakmayan biri ..
rabbim yuregindeki aciyi dindirsin ins
Giden masum canlara icimz.yaniyor . Ins dger vatandaşlarımız da bu cocugun verdiği tepkiyi verirler .
yaftalama ne demek masum
Barış mitinginde ölenlere pkk bayrağı!!!
Hayır Işid'in işi bunlar.Neden PKK bayrağı örtmeyi istemişler yoksa mitinge katılanların arasında teröristler de mi vardı