• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cenaze saldırganlık erkek arkadaşım

dytsyenhanm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
389
289
103
Hanımlar merhaba konuyu çok uzatmayacağım ben 21 yaşındayım erkek arkadaşım 24 iki gün önce halası vefat etti erkek arkadaşımda cenazeye gitti bugün sorun şu ki erkek arkadaşım bana karşı çok saldırgan tamam anlıyorum acısı var üzgün ama bunda benim bir suçum yokki neden bütün sinirini saldırganlığını benden çıkarıyor patlayacak bomba gibi bıktım artık her konuda bütün sinirini böyle benden çıkarıyor bana patlıyor çok kırılıyorum artık benim ona yaklaşımım nasıl olmalı bu süreçte arayıp sormamak onun aramasını beklemek doğru olurmu hem ben kırılmamış olurum hem cenazede onu rahatsız etmem :(

Kimi erkek vardır böyle durumlarda daha çok ilgi görmek ister kimi erkek vardır susar herşeye tepkisizdir kimi erkek vardır seninki gibi saldırgandır ne istediği bilinmez. Senin erkek arkadaşını senden daha iyi tanıyan olmaz ki kk da. Huyunu suyunu bilmeyiz

Hanımlar merhaba konuyu çok uzatmayacağım ben 21 yaşındayım erkek arkadaşım 24 iki gün önce halası vefat etti erkek arkadaşımda cenazeye gitti bugün sorun şu ki erkek arkadaşım bana karşı çok saldırgan tamam anlıyorum acısı var üzgün ama bunda benim bir suçum yokki neden bütün sinirini saldırganlığını benden çıkarıyor patlayacak bomba gibi bıktım artık her konuda bütün sinirini böyle benden çıkarıyor bana patlıyor çok kırılıyorum artık benim ona yaklaşımım nasıl olmalı bu süreçte arayıp sormamak onun aramasını beklemek doğru olurmu hem ben kırılmamış olurum hem cenazede onu rahatsız etmem :KK43:
gerçekten insan en çok zararı kendine veriyor

Hanımlar merhaba konuyu çok uzatmayacağım ben 21 yaşındayım erkek arkadaşım 24 iki gün önce halası vefat etti erkek arkadaşımda cenazeye gitti bugün sorun şu ki erkek arkadaşım bana karşı çok saldırgan tamam anlıyorum acısı var üzgün ama bunda benim bir suçum yokki neden bütün sinirini saldırganlığını benden çıkarıyor patlayacak bomba gibi bıktım artık her konuda bütün sinirini böyle benden çıkarıyor bana patlıyor çok kırılıyorum artık benim ona yaklaşımım nasıl olmalı bu süreçte arayıp sormamak onun aramasını beklemek doğru olurmu hem ben kırılmamış olurum hem cenazede onu rahatsız etmem :(

Cenazesi var tamam ama siz stres topu değilsiniz bedelini niye sizden çıkarıyor? Psikolojisi bozuk herhalde. Ben ugrasamazdim böyle negatif enerji saçan biriyle

Hanımlar merhaba konuyu çok uzatmayacağım ben 21 yaşındayım erkek arkadaşım 24 iki gün önce halası vefat etti erkek arkadaşımda cenazeye gitti bugün sorun şu ki erkek arkadaşım bana karşı çok saldırgan tamam anlıyorum acısı var üzgün ama bunda benim bir suçum yokki neden bütün sinirini saldırganlığını benden çıkarıyor patlayacak bomba gibi bıktım artık her konuda bütün sinirini böyle benden çıkarıyor bana patlıyor çok kırılıyorum artık benim ona yaklaşımım nasıl olmalı bu süreçte arayıp sormamak onun aramasını beklemek doğru olurmu hem ben kırılmamış olurum hem cenazede onu rahatsız etmem :KK43:

Herkes her gün binlerce kötü şey yaşıyor
Hepimiz birinden hınç almaya çalışsak nasıl olur
Halası ölmüş Allah rahmet eylesin peki bunda senin ne suçun var?
Bu davranışlara çok dikkat et ileride evlilikte nişanlılıkta stres altında nasıl biri olacağını apaçık ortaya koyar böyle şeyler

ınsanları boyle zamanlarda tanırsınız
ben saldırgan ınsanları hayatımda asla tutmuyorum olum kaza hastalık bela omrumuzun sonuna kadar olacak demek kı hep tutumu boyle olacak ... neden omrum bırının saldırgan tavırlarını altdan alarak gecsın ? bunu normal gorup kabul etmeyelım kı karsı taraf kendını duzeltme ımkanı saglasın

Saldırganlığına kılıf bulmayın lütfen. Normal insanlar yaşadıkları acıların üstesinden, bunu paylaşarak, yanında olmaya çalışan insanlara tutunarak gelmeye çalışırlar, sağa sola saldırarak değil. Erkek arkadaşınız normalde melek gibi, sakin, sevgi dolu, bağırıp çağırmayan bir insan mıydı? Eğer öyleyse şaşılacak iş, bir iki gün kendi haline bırakın diyeceğim ama sanmıyorum öyle olduğunu. Saldırgan insana da göz yummaya gerek yok. Siz de her gün görüyorsunuz bu öfke kontrolü olmayan erkeklerin kadınların başına nasıl bela olduklarını...

Muhtemelen sevgiliniz ya ailesi ya arkadaş, iş çevresi vs yerlerde bu şekilde zorbalığa maruz kaldı. Zorbalık yapmayı öğrendi. O da sizi güçsüz bularak öfkesini size yöneltiyor. Baba anneye, anne çocuğa, çocuk oyuncağına kızar örneğindeki gibi. Bu tarz insanlar zarar verir, terapi almalı

annem 1.5 yıl önce vefat etti, zorlu bir hastalık sürecinin sonunda. öncesinde 15 sene hep ağrıları vardır ve ölmeden önceki son 1 sene teşhisi 4 ayda anca konan bir süreç geçirdi.
halen zaman zaman son derece agresif olabiliyorum. bu benim saldırgan olmamla alakalı değil. ölüm ve hastalık denen şeyin bıraktığı izler dışarıdan bakılınca beklenildiği gibi birkaç günde geçmiyor.

erkek arkadaşın halasını anne gibi görüp sevmiş olabilir. acı ona ağır gelebilir. kaldı ki böyle zor bir zamanında bana saldırgan davranıyor diyip sırtını dönersen bu bence senin duygularının zaten olmadığı anlamına gelir. emin ol ölüm taşınması çok ağır bir yük.

Ölüm bambaşka birşey davrnaısı normal geldi bana. Demekki acısını patlayarak dışarı atıyor

Neden mi böyle?
Sizi sevmediği stres topu gözüyle baktığı halde ılıskıyı surdurdugunuz ıcın boyle
Hanı asamada yeter be diyip gururunuz orselenecek acaba?

Bak bi haberlere... ortalık kadın cinayeti kaynıyor.tabii ki ayrılacaksın. Yol yakınken sınır hastası bir manyaktan kendini kurtaracaksın.

her konuda sinirini neden sizden çıkarıyor, hiç normal değil.
ayrıca insanların anası babası vefat ediyor yine bile böyle davranma hakkını bulmuyorlar kendilerinde.
bari mesaj atın arada hiç arayıp sormadın bahanesi olmasın.
yine de çok da gençsiniz bence yol yakınken dönme seçeneğini de düşünün derim.

Muhtemelen cenaze sonrası da böyle devam edecek çünkü huy meselesi. Benim de babam öldü ben hamileyken ama kimseye en azından en yakınıma, eşime bağırıp çağırmadım

Arkadaslar oyle guzel yazmis ki, sadece begenip geceyim dedim, sonra şunu eklemek istedim; gercekten seven, deger veren, kıymetlisi olarak gören insan sinirini, ofkesini herkese gosterebilir de sana gosteremez/gostermemeli.. En cok seni incirmekten cekinmeli.. "Ay biz yakiniz ya, benim yanimda rahat ediyor, ondan benim yanimda patliyor" diye dusunme asla.. Zaafı olmalısın, en degerlisi olmalisin, herkese kizsa bile senin yaninda bi bakisin bi gulusunle sakinlesmeli, en azindan sana saldirmamali.. Kendine deger ver ve boylesi tiplerin ezmesine, uzmesine, stres topu yapmasına izin verme lutfen.. Anlayisli olmak, destek olmak, gerektiğinde fedakaf olmakla şu muameleye katlanmak ayni seyler degil..

Back