Cenaze aracında ölüsüne tecavüz ettiler!

ince bilek

💔
Pro Üye
16 Temmuz 2010
19.693
55.170
798
önemli açıklama
12.10.2017
AÇIKLAMA

Bazı internet siteleri ve TV programlarında “Cenaze Aracında Ölüsüne Tecavüz Ettiler” asılsız haber ile ilgili kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı hasıl olmuştur.
Haberlerde yer alan iddialar tamamen asılsız olup, kamuoyunu infiale sevk edecek niteliktedir. Haber hiç bir araştırma yapılmadan, delil ve kayıtlara dayanılmadan kaynak belirtilmeden hazırlanmış yayınlanmıştır. İddia edilen konu ile ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesine, Emniyet veya Savcılığa hiçbir şikayet gelmemiş, böyle bir olay olmamıştır.
Haberde ifade edilen şoför Harun Ç. isimli kişi kurumumuzda görev yapmamaktadır. asılsız haberleri yapan ve yayanlar hakkında hukuki süreç başlatılmıştır.

KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI
BASIN DANIŞMANLIĞI

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ülkede her şey olur Ahlaksızlık diz boyu Her türlü sapıklık almış başını gidiyor İnsan değil ben gece sokakta hayvanları bile görünce tedirgin oluyorum bu hayvana kimbilir neler yapılıyor diye Ama sorsan herkes dindar herkes ahlakli herkes kahraman Ha bi de şimdi bunun dinle ne ilgisi var diye saldırırlar bana O zaman bas bas bu ülkenin yüzde bilmem kaçı müslüman demeyelim Her yer sapık dolu Ben liseye giden genç bir kız iken akşam evden çıkar gezer tozar dönerdim Şimdi eşimle o zamanki aynı mahallede oturuyoruz Ben akşam tek başıma bakkala bile çıkamıyorum Tabi bu ve nice sapıklara kanunda doğru dürüst ceza yok ki adam aklına eseni yapar ne de olsa yanına kâr kalıyor ! !

Pisliik insan yaa ... Daha neler duyacağız birde utanmadan nete yüklemiş görüntüyü.
Allah çıkaracak ya yaptığını . İdam için kaç can kaybı ve tecavüz gerekli acaba dahaa.ölülere hayvanlara , zamanında damacanalara neyi bekliyosak asmak için...

Bu nasıl arsızlık, nasıl pisliktir ya. Allah kahretsin bunu ve bunun gibilerini. Geberesiceler.

Aman Yarabbi bu nasıl bir hayasizlik ahlaksızlık
Yazıklar olsun senin insan sıfatına ş....siz!!! Nasıl yaptı cansız bedene İçimden bütün beddualari yazmak geliyor
Aynı şekilde hayvanlara eziyet ve aynı şeyi yapan pisliklerede Allah ın laneti üzerlerine olsun inşallah

Şuan yutkunamiyorum gozlerim dolu dolu... gecenlerde instagramda kiz çocuğu taciz edilirken kamera kayitlarina dusmus bi video gördüm dayak yemis gibi kala kaldim telefonun basinda yavrum kendini koruyamiyor bile şoka uğramış adam her tarafina dokunuyor ve öpüyor dudagindan kizi. Nolur yalvariyorum kiz cocuklarini teşhir ürünü gibi makyaj yapip süsleyip salmayin sokağa hele mini etekle. Buyunce kendini koruyunca istedigini giysin ama kucukken lütfen koruyalim evlatlarimizi. Cansiz bedene bile tecavüz ediyorlar artik cenaze aracinda bile tek birakmamak lazim yakinlarimizi. Biz ne ara bu hale geldik

Bunun gibi adamların cezasını mağdur aileler kesmeli, devlet buna izin vermeli bence. Bakın bir daha yapabiliyorlar mı!

inşallah cezaevinde binlerce kez tecavüze uğrar. hayvan.

yalan habermiş hanımlar.

malum video sitesinin reklamı için uydurulmuş. ilk linkler o video sitesine yönlendiriyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…