Anket Cemile Ali yi Ne Yapsın?

Cemile Ali'yi ne yapsın..

• Kaynar kazana atsın..

OY: 17 10,1%
  • Bağrına bassın..

OY: 1 0,6%
  • Kazen diyor ki şeyinden assın : )

OY: 94 55,6%
  • İliğini kemiğini kurutsun..

OY: 15 8,9%
  • Bihterle tanıştırsın..

OY: 12 7,1%
  • O cezasını bulmuş Carolin yeter ona..

OY: 43 25,4%
  • Behzat Ç. sorgulasın..

OY: 14 8,3%
  • Diğer: yorumla belirtiniz..

OY: 6 3,6%

• Ankete Katılan
    169
bihterle carolinin farkı var mı?

vallahi bana sorarsanız ali kaptan tam bir s...k ne yapsanızda o anlamayacaktır.zaten ne yapılırsa yapılsın.ailesine bunları yapan adama azdır

ahaha dün akşam tam aklım geçmişti behzat ç bu adamı alsa ne yapardı diye.. evde yanlız olunca böle şeyler düşünülebiliyor:)))

önce sürekli ''gününüzü görüceksiniz,göstericem size,hepinize göstericem'' derken cemilenin gözüne gözüne salladığı o işaret parmağını kopartmak lazım sonrada artık neresinden sallandırılırsa sallandırılsın bütün kadınlarda suratına tükürsün pis herif

Adam tutup dövdürsün, ağzı burnu kırılana kadar. Sonra da karolin in saçını başını kendi elleriyle yolsun. Ne halleri varsa görsünler kör topal hihihihihihihi

Ali ve Ali gibi erkeklerinin, hem bu dünya da hemde öteki dünyada Allah cezalarını versin vede biz görelim

bence daha yaratıcı olalım. farklı şeyler böle acı çeksin bögure bögure ağlasın.... aliyi döve döve tırnaklarını sökerek öldürelim. sonra onun etinden yahni yapıp caroline yedirelim. al hepsi senin carolin afiyet olsun:):):):) iğğğ korktum kendimden

Cemile ispanyol bir adam aşık olsun. bu adamla evlensin. çok zengin bir ispanyol yakışıklı adam.

cemile aliyi ne yapsın hadım etsin . polis cemile tarafından tabi. kardeş diziler

ardından behsat ç. sorgulasın . hayalet diri diri gömsün

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…