- Emoji Skoru
- 678
- Puanlar
- 213
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Kazen .!.:bir canavar mi yarattim ne ?
Eslerinize sesleniyorum bu gece pantolonla uyusunlar
hahahahahahahaha
ohanzioooooseyinden assin diyo yaaaaaaaaa patron isi biliyo allama
sizce aklima ne geldi:lambasiyananfstksmili: tabikiside kibar feyzo :82: ne demisti hatirlayin :86:again pokunun üstüne pok olmaz baska söze ne gerek :82: yapilcak sey belli :88: bosuna tartismayin hic bi sonuca varamazsiniz sloganimiz belli :113: hepimiz cemileyizkazende dahil :86: yiyorsa yazin dan sonra en büyük sloganpatron hatirladin demii sonucta made in kazen :89: nasil unutursun
ahahahahah kazen icimizdeki canavara sesleniyor :86: gelde kopma patron sana ciddi olmak yakismiyo bence bundan sonra hep böyle takilmalisin bir bilir fstk derki takil bize hayatini yasanasil ama
olummm fıstıkkk geneeeee aştın kendiniii allaaamaaaa mapisdasın nadideeee üyelerinden olduğunu her yerdeee belli etcen demiii illaaaa :82:patron bize bunu yapmicaktinbu konuyu actirtmicaktin :95: cok sey yazasim var tirsidan yazamiom ya:84: müsade var mi icimde kalir allama
angel la elimden bi silinen bide kilitli konular kacar olm ne sandinsus la sus patrona gaz veriyo hain niyetin beni mapisa attirmak mi
kanka dersimizin konusu m ile basliyo p ile bitiyo ikinci harfi i :86:tabikiside asilcak
gülme krizi ufukta ban var encil cizgili pijamalarimi hazir eyleyin
o diziyi her seyrettiğimde çıldırıyorum
şııkların hepsü denenebilirama şeyii kesip boynuna asalım bakıp bakıp zırlasn pis herif
neseee yiterrr bu kadar kabak tadı vermedenn topiğimizeegeri dönelimmm benceeehakkat kanka bize noluyosa
hepimiz cemileyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?