Anket Cemile Ali yi Ne Yapsın?

Cemile Ali'yi ne yapsın..

• Kaynar kazana atsın..

OY: 17 10,1%
  • Bağrına bassın..

OY: 1 0,6%
  • Kazen diyor ki şeyinden assın : )

OY: 94 55,6%
  • İliğini kemiğini kurutsun..

OY: 15 8,9%
  • Bihterle tanıştırsın..

OY: 12 7,1%
  • O cezasını bulmuş Carolin yeter ona..

OY: 43 25,4%
  • Behzat Ç. sorgulasın..

OY: 14 8,3%
  • Diğer: yorumla belirtiniz..

OY: 6 3,6%

• Ankete Katılan
    169
Ali şeyinden kesilip asılsın,

Carolin de memişlerinden kesilip asılsın..

biri şeysiz,diğeri memişsiz kalsın..

Ali iyileşmiş
hem okadar iyileşmişki evi boşaltın diye bağırıyordu fragmanda
valla artık bu hafta korunacak acınacak yeri pek kalmıycak sanki
bu hafta avukat ordusu gelse alinin korunacak hali kalmıyor
hasta dedik acıdık ama merhametten maraz doğdu

bence hazır ali sandalyedeyken evi mevi üzerine geçirsin.eğer ali iyileşirde, akıllanırsa güzel güzel yaşarlar.yoook ali iyileştikden sonra yine caroline dönerse o zaman vurur kı...na tekmeyi ''carolin saçların lüle lüle aliyle size güle güle''der olur biter.:26:
bu arada diziyi hiç seyretmemiştim sırf konuya fransız kalmıyim diye netten araştırdım.çok gülmeyin aaaaa.:76:

ohanziooooo seyinden assin diyo yaaaaaaaaa patron isi biliyo allama
sizce aklima ne geldi :lambasiyananfstksmili: tabikiside kibar feyzo :82: ne demisti hatirlayin :86:again pokunun üstüne pok olmaz baska söze ne gerek :82: yapilcak sey belli :88: bosuna tartismayin hic bi sonuca varamazsiniz
sloganimiz belli :113: hepimiz cemileyiz kazende dahil :86: yiyorsa yazin
dan sonra en büyük slogan patron hatirladin demii sonucta made in kazen :89: nasil unutursun
Kazen .!.:
bir canavar mi yarattim ne ?

Eslerinize sesleniyorum bu gece pantolonla uyusunlar

hahahahahahahaha

ahahahahah kazen icimizdeki canavara sesleniyor :86: gelde kopma patron sana ciddi olmak yakismiyo bence bundan sonra hep böyle takilmalisin
bir bilir fstk derki
takil bize hayatini yasa nasil ama

Bihter felan hıkaye dırek Ali'yi Fatmagül'ün yengesıyle tanışsın
Eeeee o gelsın hakkından sonra da Ali'nin suçu ne reytıng rekorlarına koşsun

aalllannn fıstıkkk karusuu buraya da mı el attınnn fırstığı takip eden gözde smilesi : peşindeim kankaaaa :82atrona ciddii olmak yakışmıo dem,şş yaaaa lan olummm patron ooo patrona laf sölemek ne haddineee lannn o bilir işiniii
ayyy fıstıkk yaaaa şuannn krizeee giriorummm gülmektennnn kankaaa senceee ne yapsınnn aliyii şeyinden asmalı mı asmamalı mı bu aliyi sarımsaklasakta mı saklasak yoksa sarımsaklamadan mı saklasak

patron bize bunu yapmicaktinbu konuyu actirtmicaktin :95:cok sey yazasim var tirsidan yazamiom ya:84: müsade var mi icimde kalir allama

patron bize bunu yapmicaktinbu konuyu actirtmicaktin :95:cok sey yazasim var tirsidan yazamiom ya:84: müsade var mi icimde kalir allama
olummm fıstıkkk geneeeee aştın kendiniii allaaamaaaa mapisdasın nadideeee üyelerinden olduğunu her yerdeee belli etcen demiii illaaaa :82:

patronnn içimizde kiiiiii duygularııı kabarttıııı şimdiii yorum yapmayaaa tırsıozz fıstıkkımmm

herkesin içindeeeeee ki cinnettin fırladııı allammaaaaaa herkesss cemileeen olduuu

fıstık sende cemilemisin kankaaaaa

Son düzenleme:
angel la elimden bi silinen bide kilitli konular kacar olm ne sandin sus la sus patrona gaz veriyo hainniyetin beni mapisa attirmak mi

kanka dersimizin konusu m ile basliyo p ile bitiyo ikinci harfi i
:86: tabikiside asilcak
gülme krizi ufukta ban var encil cizgili pijamalarimi hazir eyleyin

kankaaa benceee kürkçü dükkanınaaaaa geri dönelimmmm
yoksaaa bennn sonumuzuuu ii görmüommmm hadiii bakalımmm

o diziyi her seyrettiğimde çıldırıyorum
şııkların hepsü denenebilirama şeyii kesip boynuna asalımbakıp bakıp zırlasn pis herif

benceee ali'nin şeyini ufak,ufak kesip farklı alanlara atmak lazımmm,hem böylelikle yerine dikemezler

o diziyi her seyrettiğimde çıldırıyorum
şııkların hepsü denenebilirama şeyii kesip boynuna asalımbakıp bakıp zırlasn pis herif

zibinnn kankaaaa asalım asalımmm sora da aliyii boğazz köprüsüne asalım soraa carolineee çemçük ağızlısını daa getirip yanınaaa asalımmm önce seni mi yoksa carolinii mi aşağı atalım dieee psikolojikkk baskıdaaa bulunalımmm mahvedelim onlarııı
çok kötüyüz kankaaaaa çokkk erkekkk deil mii pisssss aliiii kalleşş aliiii
mezarlara giresin aliiiii boynun devrilsin aliii kanalizasyonaaa düşesin aliiii kokudan geberesin emiiii

kankaaa çok mu ağır oldu yaaa aliyeee fazla mı yüklendimmm

acil cikis yapmak zorunda kalmasaydim, hazir yayini kacirmazdim ben hic kankalarim biz 5.kanala gecmek icin planlar yaparken patron bizim sesimizi duymus olmaliki:84: bizim icin yayin organize etmis :haziryayinakonanfstksmili: :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…