Anket Cemile Ali yi Ne Yapsın?

Cemile Ali'yi ne yapsın..

• Kaynar kazana atsın..

OY: 17 10,1%
  • Bağrına bassın..

OY: 1 0,6%
  • Kazen diyor ki şeyinden assın : )

OY: 94 55,6%
  • İliğini kemiğini kurutsun..

OY: 15 8,9%
  • Bihterle tanıştırsın..

OY: 12 7,1%
  • O cezasını bulmuş Carolin yeter ona..

OY: 43 25,4%
  • Behzat Ç. sorgulasın..

OY: 14 8,3%
  • Diğer: yorumla belirtiniz..

OY: 6 3,6%

• Ankete Katılan
    169
bir canavar mi yarattim ne ?

Eslerinize sesleniyorum bu gece pantolonla uyusunlar

hahahahahahahaha

öyle bişey yapılsa taksime girilirmiydi sizce
yer gök +18 gibi Türkiyede 4/3 giderdi garanti
ali en masumu kalırdı adamın siftahı daha bir sevgili:90:

Mevzu 70'lerde geçiyor ama dikaktini çekerim.Bu gün olsa Cemileye ne , adam boşarsa boşasın...

O cezasını bulmuş Carolin yeter ona.......

bir canavar mi yarattim ne ?

Eslerinize sesleniyorum bu gece pantolonla uyusunlar

hahahahahahahaha

kadınlar senin yüzünden kötü fikirler ediniyo kazen
hem onların içinde canavar zaten varmış bence
sadece uyuyormuş
eşlere gelince yapıyorsa uykusuda bi zahmet kaçıversin
tetikte olsun canı! kıymetli olan değilmi ama

Buyrun işte Kasap et derdinde ( biz Cemileler :93:) Karolin kuyruğunu kurtarma derdinde

ankett süperr asalım asalımmm:86:

Mevzu 70'lerde geçiyor ama dikaktini çekerim.Bu gün olsa Cemileye ne , adam boşarsa boşasın...

tamam işte sence 70 lerde hangi çocuk babasına bu kadar diklenebilir bu kadar ağır laflar edebilirki
çok istisnadır bence şimdiki zaman olsa yaptıklarını bir çok çocuk yapar
aynı durumda olsam babama bu kadar diklenebilirmiydim diye düşünüyorum
ı ıh sıkar biraz

Baba zaten kaptan , yılda bir-iki mi gelir ne eve bilinmez ...Mete annesinin fedakarlıklarına böyle cevap veren baba'ya isyan etti.Kolay hazımsanacak şeymi çoluk çocuğun kapı dışarı edilmesi.....

böylesini teneşir paklar anacım yap yap yap suçlu ev halkı olsun..bence cemile kiralık katil tutsun

adam çocukların psikolojisini bozuyor adam adam değilki sinir oldum seyrederken neydi o tavır cemileye defol dediği sahne kim kimi defedecek be adam bide hesap soracakmış kimden neyin hesbını soracaksın her şeyi yap gel bravomu diyeceklerdi sana az bile yaptılar

Ali bulmuş zaten Carolin belasını başka cezaya gerenk yok kanımca.:82:

E tabi bunun yanında şeyinden asabiliriz. Boğaz köprüsünden atabiliriz. Aç farelere yem edebiliriz. Jiletle doğrayabiliriz. Gladyatörlerin önüne atabiliriz, heleki bu gladyatör Spartacus olursahiiiç kaçarı yok Ali deyyusunun.

Sonracığıma -45 derece soğukta bırakabiliriz, donsun gebersin , uzaydan boşluğa bırakabiliriz, mermi manyağı yapabiliriz, eeeeee sonra zehirli iğneyle idam edebiliriz, 24 saat İbrahim Tatlıses dinletebiliriz, ormana bırakıp sonra avlayabiliriz, vs vs yani.:94:

ben olsam şeyini keser ibret için mahallenin ortasında sallandırırdım. herhalde şeysiz bir erkek olmak ona en büyük ceza olurdu...

yazık la alileri koruma derneği kurucam olm sizin yüzünüzden
iyileşsin bi garibim
hem aslında özünde iyi adam ali sadece hataları büyük oluyo
sanki ali mutlumuki
çocuklarda çok üzerine geliyolar ama
en azından daha yaptırımcı bir ceza verilebilirdi
mesela karolinin bütün makyaj malzemeleri alınsın
hamurişi falan 100 kilo olsun
artı alinin karşısına çamaşır sulu eşofmanlarla normal ev kadını tadında çıksın yeter aliye o ceza

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…