Anket Cemile Ali yi Ne Yapsın?

Cemile Ali'yi ne yapsın..

• Kaynar kazana atsın..

OY: 17 10,1%
  • Bağrına bassın..

OY: 1 0,6%
  • Kazen diyor ki şeyinden assın : )

OY: 94 55,6%
  • İliğini kemiğini kurutsun..

OY: 15 8,9%
  • Bihterle tanıştırsın..

OY: 12 7,1%
  • O cezasını bulmuş Carolin yeter ona..

OY: 43 25,4%
  • Behzat Ç. sorgulasın..

OY: 14 8,3%
  • Diğer: yorumla belirtiniz..

OY: 6 3,6%

• Ankete Katılan
    169
Kazen aldı yürüdü .. Bravoooo Kazen.... Ben zaten bu akşamki bölümde öyle bir hareket bekledim ama hanımefendi Cemile yaparmı , yaapppmaaazzzzzz

Hep diyorum ya "Hepimiz Cemileyiz" : )

asalim asalim ....

Şeyinden asıp taksimde sallandırmak güzel olurdu
ibret olsun cümle aleme

önce kaynar kazana da atabilir
haşlansın şeyi öyle asalım
sonra da aliye olsun

Bence de assın

yazık yav derdiniz ne bu adamla:95::95::95:
insafınız kurusun
düşene bir tekmede siz atıyorsunuz
bence iyileşene kadar bakmalı şartlar eşitlenince icabına bakılır

vallaaaaa asmalııı asmalııııı sonra da köpeklere yem yapılmalııııı ama bu adamı köpek bile yeemez be

kazen sen naptın abiiii öle bi seçenek sölemişsinnn başka seçenek seçilemez bile beter olsun aliii

ali haklı değil ama şşu an savunmasızdı iyileşene kadar o eve gelmişse kalmalıydı

vallaaaaa asmalııı asmalııııı sonra da köpeklere yem yapılmalııııı ama bu adamı köpek bile yeemez be

geçmiş yıllarda haber olmuştu böyle bir şey , köpeklere yem yapılacak cismi çatıya atmış kesen kadın , polisler çıkmış çatıya arama yapmışlar , sonunda da bulmuşlardı hatta demiştim ben "aman ne arıyorlar , kedilere bıraksınlar" diye

ali haklı değil ama şşu an savunmasızdı iyileşene kadar o eve gelmişse kalmalıydı

evet gördük ne kadar savunmasız,ne kadar aciz,ne kadar acınası bir halde olduğunu....
cemileye o halde bile saldırıp boğazını sıkarken gerçekten de çok savunmasız,çok düşmüş bir haldeydi....

şıklardan o cezasını bulmuş caroline yeter ona 'yı işaretledim..çünkü bu kadın ali'nin başına çok işler açacak,ali cemileyi ve ailesini mumla arıycak....gebersinn....

ha ben olsam kazene iştirak ederdim o ayrı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…