Merhaba arkadaşlar. Cemil Tugay ile görüşmeye gideceğim burun estetiği için, bugün randevu alacağım. Arkadaşıma yaptığı tasarım çok harika ama ameliyat sonrası sonuç; tasarıma birebir uyuyor mu bilmiyorum tabii, pişman olmaktan korkuyorum. Burnum kemerli, kavisli ve belli kalkıklıkta bir burun istiyorum. Kendisinin eski hastalarının hiçbir fotoğrafı yok. Ne olumlu ne olumsuz yorum yok. Yardımcı olursanız sevineceğim. Çünkü görüşme olumlu geçerse hemen ameliyat olmak istiyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cemil Tugay Burun Ameliyatı
- Konu Sahibi 2016dd
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?çok uzun zamandır siteye girmiyordum bi bakayım dedim ben cemil beye revizyon ameliyatı oldum gözü kapalı tavsiye ederim sayesinde çökük burnum toparlandı keşke başta ona ameliyat olsaydım cemil bey mükemmel bir doktor.ilk doktor burnumu biçmişti resmen kbb doktoruydu forumdada yazdım sakın o doktora olmayın diye cemil beyle görüşmeye gittigimde güven verdi toparlarız dedi ameliyat surecimde çok rahat geçmişti kanamam şişligim bile olmadı önceden resim koymuştum ama sildim nerdeyse 5 6 yıl olmuştur kısacası tavsiye ederim cnm
Son düzenleme:
- 31 Mart 2016
- 2
- 0
- 1
- 32
çok uzun zamandır siteye girmiyordum bi bakayım dedim ben cemil beye revizyon ameliyatı oldum gözü kapalı tavsiye ederim sayesinde çökük burnum toparlandı keşke başta ona ameliyat olsaydım cemil bey mükemmel bir doktor.ilk doktor burnumu biçmişti resmen kbb doktoruydu forumdada yazdım sakın o doktora olmayın diye cemil beyle görüşmeye gittigimde güven verdi toparlarız dedi ameliyat surecimde çok rahat geçmişti kanamam şişligim bile olmadı önceden resim koymuştum ama sildim nerdeyse 5 6 yıl olmuştur kısacası tavsiye ederim cnm
- 31 Mart 2016
- 2
- 0
- 1
- 32
merhaba bende istiyorum burnumu yaptirmak siz kendisiyle gorustunuzmu banada bilgi verirmisinizMerhaba arkadaşlar. Cemil Tugay ile görüşmeye gideceğim burun estetiği için, bugün randevu alacağım. Arkadaşıma yaptığı tasarım çok harika ama ameliyat sonrası sonuç; tasarıma birebir uyuyor mu bilmiyorum tabii, pişman olmaktan korkuyorum. Burnum kemerli, kavisli ve belli kalkıklıkta bir burun istiyorum. Kendisinin eski hastalarının hiçbir fotoğrafı yok. Ne olumlu ne olumsuz yorum yok. Yardımcı olursanız sevineceğim. Çünkü görüşme olumlu geçerse hemen ameliyat olmak istiyorum.
merhaba bende istiyorum burnumu yaptirmak siz kendisiyle gorustunuzmu banada bilgi verirmisiniz
Gittim görüştüm çok ilgili bir doktor kesinlikle İzmir'de gittiklerim arasında bana en çok güveni o vermişti. Muayeneden çıkar çıkmaz kendisine ameliyat olma kararı aldım. Gerek soruları gerek de cevaplarıyla ilgili bir doktor ancak ben burun konusunda bir türlü eski hastalarından referans alamadım biraz da garantici bir insanım o yüzden de İstanbuldaki bir doktoru tercih ettim
bende o konuda kararsizim cocugum var mecbur izmirde olmam gerek ailem baksin diye. umarim iyi bir doktora denk geliriz tesekkurler cevabin icinGittim görüştüm çok ilgili bir doktor kesinlikle İzmir'de gittiklerim arasında bana en çok güveni o vermişti. Muayeneden çıkar çıkmaz kendisine ameliyat olma kararı aldım. Gerek soruları gerek de cevaplarıyla ilgili bir doktor ancak ben burun konusunda bir türlü eski hastalarından referans alamadım biraz da garantici bir insanım o yüzden de İstanbuldaki bir doktoru tercih ettim
bende o konuda kararsizim cocugum var mecbur izmirde olmam gerek ailem baksin diye. umarim iyi bir doktora denk geliriz tesekkurler cevabin icin
O zaman İzmir sizin için en iyisi Cemil Beyle gidip görüşün yine de ama mesela Ekoldakilere olmayın derim ben
- 6 Aralık 2012
- 254
- 379
- 103
Merhaba arkadaşlar. Cemil Tugay ile görüşmeye gideceğim burun estetiği için, bugün randevu alacağım. Arkadaşıma yaptığı tasarım çok harika ama ameliyat sonrası sonuç; tasarıma birebir uyuyor mu bilmiyorum tabii, pişman olmaktan korkuyorum. Burnum kemerli, kavisli ve belli kalkıklıkta bir burun istiyorum. Kendisinin eski hastalarının hiçbir fotoğrafı yok. Ne olumlu ne olumsuz yorum yok. Yardımcı olursanız sevineceğim. Çünkü görüşme olumlu geçerse hemen ameliyat olmak istiyorum.
Mrb tamda cemil beyin burnuma 2 kez aynı ameliyatı yapmasını , yaşadıklarımı , ameliyat öncesi ve sonrası iyi kötü tavırlarını yaklaşımını artık anlatmamın zamanı derken senin konu başlığını gördüm..10 martta yazmışsın ameliyat oldunmu ? Umarım olmamışsındır ?
- 6 Aralık 2012
- 254
- 379
- 103
Gittim görüştüm çok ilgili bir doktor kesinlikle İzmir'de gittiklerim arasında bana en çok güveni o vermişti. Muayeneden çıkar çıkmaz kendisine ameliyat olma kararı aldım. Gerek soruları gerek de cevaplarıyla ilgili bir doktor ancak ben burun konusunda bir türlü eski hastalarından referans alamadım biraz da garantici bir insanım o yüzden de İstanbuldaki bir doktoru tercih ettim
Dr.cemil beyin 2 kez aynı ameliyatı yaptığı bi hastayım.Az önce bi konu açtım okumanı tavsiye ediyorum..
hemen bakiyorum tesekkurlerDr.cemil beyin 2 kez aynı ameliyatı yaptığı bi hastayım.Az önce bi konu açtım okumanı tavsiye ediyorum..
Mrb tamda cemil beyin burnuma 2 kez aynı ameliyatı yapmasını , yaşadıklarımı , ameliyat öncesi ve sonrası iyi kötü tavırlarını yaklaşımını artık anlatmamın zamanı derken senin konu başlığını gördüm..10 martta yazmışsın ameliyat oldunmu ? Umarım olmamışsındır ?
Gerçekten üzüldüm başınıza gelenlere geçmiş olsun umarım zamanla her şy yoluna girer. Ben İstanbulda olmaya karar verdim İzmirde doktor bulamadım. Cemil beyin sadece tavırlarına yorumum olumluydu ama işte böyle eski hastaları görmeden olmuyor diye vazgeçmiştim. İyi ki diyelim o zaman.
- 6 Aralık 2012
- 254
- 379
- 103
Gerçekten üzüldüm başınıza gelenlere geçmiş olsun umarım zamanla her şy yoluna girer. Ben İstanbulda olmaya karar verdim İzmirde doktor bulamadım. Cemil beyin sadece tavırlarına yorumum olumluydu ama işte böyle eski hastaları görmeden olmuyor diye vazgeçmiştim. İyi ki diyelim o zaman.
Teşekkür ederim..Cemil beyin muayenehanesine ilk gittiğim günü hatırlıyorum , karşılaması ,ne istediğimi beklentimi sorması , burnunun farklı profillerden fotoğrafımı çekip tasarım yapması (yan profil tasarımı yapmıştı , oysa görmek is) ve sağlıkçı olduğum için 500 tl indirim yapmış olması benimde hoşuma gitti elbette.İşine müdahalede bulunmadım( pimpirikli biriyim ama bunu belli etmedim bu kadar ince düşünceyle yaklaştım siz düşünün artık ) .1 kez ameliyat olduğumu ve yüzümde olan hayati fonksiyonumun sürekliliğini sağlayan bir organımın işlevini ,olması gerektiği gibi yapamaması ,hem ruhen hem de bedenen uğramış olduğum zararla kapısını çaldığımı belirttim .Yaklaşımı , güven verici konuşmaları, beni dinlemesi ,merak etme deyişi kararımı vermemde en büyük faktör oldu.( kendime doktor beyle görüşmede iken şunu söyledim hep '' artık bi hekime güvenmek zorundasın ince eleyip sık dokuma yoksa sakıdığın göze çöp batar '' ..)Ama varmış olduğum sonuç şu ki asla ve asla kelimelerin , güler yüzlü samimi yaklaşımların ameliyat olmaya karar verme aşamasında etkili olmaması gerektiğidir .
Güleryüzlü olucak ki para kazanacak .Bir mağazaya , ya da bir güzellik merkezine gittiğimiz zaman ilgi alaka ,karşılama güleryüz değilmidir zaten bizleri etkileyen ? Ters ve ilgisiz davranılan bir yerden alışveriş yapmayız elbette.
Velhasıl son ameliyatımı da aynı hekime olduğuma bin pişmanım...
gecmis olsun uzuldum cokTeşekkür ederim..Cemil beyin muayenehanesine ilk gittiğim günü hatırlıyorum , karşılaması ,ne istediğimi beklentimi sorması , burnunun farklı profillerden fotoğrafımı çekip tasarım yapması (yan profil tasarımı yapmıştı , oysa görmek is) ve sağlıkçı olduğum için 500 tl indirim yapmış olması benimde hoşuma gitti elbette.İşine müdahalede bulunmadım( pimpirikli biriyim ama bunu belli etmedim bu kadar ince düşünceyle yaklaştım siz düşünün artık ) .1 kez ameliyat olduğumu ve yüzümde olan hayati fonksiyonumun sürekliliğini sağlayan bir organımın işlevini ,olması gerektiği gibi yapamaması ,hem ruhen hem de bedenen uğramış olduğum zararla kapısını çaldığımı belirttim .Yaklaşımı , güven verici konuşmaları, beni dinlemesi ,merak etme deyişi kararımı vermemde en büyük faktör oldu.( kendime doktor beyle görüşmede iken şunu söyledim hep '' artık bi hekime güvenmek zorundasın ince eleyip sık dokuma yoksa sakıdığın göze çöp batar '' ..)Ama varmış olduğum sonuç şu ki asla ve asla kelimelerin , güler yüzlü samimi yaklaşımların ameliyat olmaya karar verme aşamasında etkili olmaması gerektiğidir .
Güleryüzlü olucak ki para kazanacak .Bir mağazaya , ya da bir güzellik merkezine gittiğimiz zaman ilgi alaka ,karşılama güleryüz değilmidir zaten bizleri etkileyen ? Ters ve ilgisiz davranılan bir yerden alışveriş yapmayız elbette.
Velhasıl son ameliyatımı da aynı hekime olduğuma bin pişmanım...
- 15 Kasım 2015
- 6
- 1
- 1
- 36
- 16 Ağustos 2014
- 83
- 65
- 38
- 31
Merhabalar ben forumda 2 seneliğim çok uzun zamandır okuyorum ancak ilk defa yazıyorum.
Forumda uzun yıllar araştırıp çevremde ki arkaşlarımında Cemil beye ameliyat olması sonucunda Cemil bey'de karar verdim
Ağustos 2014'te ameliyatım gerçekleşti.
Süreç inanılmaz kolaydı asla morarmadım.
Sadece ödemlerim vardı onlarda 5.günde normal halinde geldi. Ameliyat korkunuz varsa cemil beyin eli gerçekten çok hafif ameliyat olan tüm arkadaşlarım ve benim çok az ağrımız oldu
Cemil beyin belli bir tarzı var. Kaydırak gibi kavisli burunlar kesinlikle yapmıyor. Çevremde ona ameliyat olan en az 5 kişi var hepimizin burunları birbirlerinden farklı o insanların yüzüne ne yakışıyorsa ne doğal duruyorsa onu yapıyor. Ameliyat olalı 2 sene oldu ama daha burnumun estetik olduğunu anlayan çıkmadı. Eğer görsellere ekleyebilirsem öncesi sonrasını ekleyeceğim.
Şuan da foruma geri dönüş nedenim göğüs ameliyatı olmak istiyorum. Cemil beyle görüştüm ancak burunda ki gibi bana görsel göstermediği için boyut konusunda sürekli kafamda soru işareti var.
Sorusu olana seve seve cevap verebilirim. Herkese mutlu günler dilerim
Forumda uzun yıllar araştırıp çevremde ki arkaşlarımında Cemil beye ameliyat olması sonucunda Cemil bey'de karar verdim
Ağustos 2014'te ameliyatım gerçekleşti.
Süreç inanılmaz kolaydı asla morarmadım.
Sadece ödemlerim vardı onlarda 5.günde normal halinde geldi. Ameliyat korkunuz varsa cemil beyin eli gerçekten çok hafif ameliyat olan tüm arkadaşlarım ve benim çok az ağrımız oldu
Cemil beyin belli bir tarzı var. Kaydırak gibi kavisli burunlar kesinlikle yapmıyor. Çevremde ona ameliyat olan en az 5 kişi var hepimizin burunları birbirlerinden farklı o insanların yüzüne ne yakışıyorsa ne doğal duruyorsa onu yapıyor. Ameliyat olalı 2 sene oldu ama daha burnumun estetik olduğunu anlayan çıkmadı. Eğer görsellere ekleyebilirsem öncesi sonrasını ekleyeceğim.
Şuan da foruma geri dönüş nedenim göğüs ameliyatı olmak istiyorum. Cemil beyle görüştüm ancak burunda ki gibi bana görsel göstermediği için boyut konusunda sürekli kafamda soru işareti var.
Sorusu olana seve seve cevap verebilirim. Herkese mutlu günler dilerim