- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.574
- 598
Şu haliyleydi, bayağı bütün gün yanyana takıldık.
Allah normallik versin inşallah .Ünlü modacı Cemil İpekçi özel hayatıyla ilgili "Gençliğimde geneleve çok düşkündüm. Kadınları tanıdıkça eşcinsel olduğuma şükrediyorum." dedi.
Türkiye'nin fenomen Moda tasarımcılarından biri olan cemil ipekçi, Posta'dan Canan Danyıldız'a verdiği röportajda özel hayatına dair cesur açıklamalarda bulundu. Yıllar önce eşcinsel olduğunu ilan eden 68 yaşındaki İpekçi, "Yeniden bir kadınla birlikte olabilirim. Allah beni bu dünyaya renk olsun diye kelebek olarak yolladı" diyor. Gençken genelev düşkünlüğü olduğunu söyleyen İpekçi, kadınlarla sohbet etmeyi sevdiğini ama onları tanıdıkça eşcinsel olduğu için şükrettiğini söylüyor!
CİNSEL HAYATI İLE İLGİLİ İLGİNÇ AÇIKLAMALAR
İlk cinsel ilişkisini 13 yaşında bir kadınla yaşadığını söyleyen İpekçi, erkekle ilk cinsel deneyiminin ise 19 yaşında olduğunu söylüyor; hem de en yakın arkadaşıyla!
Zeki Müren'in hayatında büyük bir yeri olduğunu söyleyen İpekçi, bir gün Müren'in kendisini ağladığı bir anda teselli ettiğini söylüyor. Müren'in kendisine yönelttiği "İnsanlar hakikatleri senin yüzüne vurmadan sen çarp" sözü hayat felsefesi olmuş. Bu yüzden de eşcinselliğini hiç saklamamış.
"GENELEVE DÜŞKÜNLÜĞÜM VARDI"
Gençken pavyon ve genelev düşkünlüğü olduğunu söyleyen İpekçi, "Bayılırım geneleve, kadınlarla birlikte olurdum, onlarla sohbet etmeyi de seviyordum. Kadınları tanıdıkça eşcinsel olduğuma şükrediyorum." diyor.
http://www.haberler.com/cemil-ipekci-geneleve-cok-duskundum-8459785-haberi/
Anaam, o eşcinsel değil biseksüel oluyor yalnız Cemil Bey.
Keşke Bodrum'da pembe slip mayonuzla yan şezlongumda güneşlendiğinizde bunları bilseydim de konuşsaydık sizinle bu konuları
Haha yok ben Cemil İpekçi'yle aynı karede yayınlanmadımMagazine servis edilen o fotolarında sen de var mısın yoksa
Kadınları aşağılaması hoşuma gitmedi, kadınları tanıdıkça iyi ki eşcinselim ne demek ya? SaçmalamışKendi de ilişkilerinde kadın rolüne giren kısım sonuçta, bana kadınları kıskanıyor gibi geldi...
Kelebek olduğunu dusunmeyip neden boyleyim diyerek sorgulasa suan depresyonun dibine vurmuştu boyle kişiler var ne ilk ne de tek bu adam ama sadece soyleyebiliyor
Escinsellik depresyondur hastalıktır dedigimi hatirlamiyorumEşcinsellik depresyon değildir,hastalık da değildir.
Acikcasi 13 yaş icin ben de cok rahatsiz oldum daha cocuk yani kim olursa olsunBenim gibi 13 yaşında kadınla ilişkiye girilmesinden de rahatsız olan var mı?13 yaşında çocukla ilişkiye girilmesi cinsel istismar sayılmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?