Cemil İpekçi: Geneleve Çok Düşkündüm

Allah normallik versin inşallah .

Anaam, o eşcinsel değil biseksüel oluyor yalnız Cemil Bey.

Keşke Bodrum'da pembe slip mayonuzla yan şezlongumda güneşlendiğinizde bunları bilseydim de konuşsaydık sizinle bu konuları

Magazine servis edilen o fotolarında sen de var mısın yoksa

Kadınları aşağılaması hoşuma gitmedi, kadınları tanıdıkça iyi ki eşcinselim ne demek ya? Saçmalamış Kendi de ilişkilerinde kadın rolüne giren kısım sonuçta, bana kadınları kıskanıyor gibi geldi...

Slip mayo başlı başına iğrenç zaten erkekte. Neyse. Söylediklerini utanmadan gururla söylüyorda kendisinden iyice tiksindirmekten başka işe yaramadı. Yazık Allah hidayet versin.

Haha yok ben Cemil İpekçi'yle aynı karede yayınlanmadım

Kelebek olduğunu dusunmeyip neden boyleyim diyerek sorgulasa suan depresyonun dibine vurmuştu boyle kişiler var ne ilk ne de tek bu adam ama sadece soyleyebiliyor

Kelebek olduğunu dusunmeyip neden boyleyim diyerek sorgulasa suan depresyonun dibine vurmuştu boyle kişiler var ne ilk ne de tek bu adam ama sadece soyleyebiliyor

Eşcinsellik depresyon değildir,hastalık da değildir.

Ben samimi ve şeffaf buluyorum kendisini. Kelebek yorumuna da katılıyorum çok renkli bir insan. Tv'de gördüm mü içim açılır :) Dobralık konusunda da Seda Sayan'ı cebinden çıkarır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…