Ne güldün öyle kız :)
Pembe slip aman tanrım didimAnaam, o eşcinsel değil biseksüel oluyor yalnız Cemil Bey.
Keşke Bodrum'da pembe slip mayonuzla yan şezlongumda güneşlendiğinizde bunları bilseydim de konuşsaydık sizinle bu konuları
Anaam, o eşcinsel değil biseksüel oluyor yalnız Cemil Bey.
Keşke Bodrum'da pembe slip mayonuzla yan şezlongumda güneşlendiğinizde bunları bilseydim de konuşsaydık sizinle bu konuları
Pembe slip aman tanrım didim
Off bu haberden de fenaydı
tantanis lütfen tatlı kelebek olmaz pembe kelebek
Sizde kelebek olun canım herkesin rengi farklı o pembe kelebek sorun yokBen okurken utandım kendisi ne rahat anlatmış öyle.kendisi bu dünyaya gönderilen kelebek ise biz neyiz acaba bak merak ettim şimdi.
O açıdan düşünmemistim hiç. Sohbet etmek iyi hoş da iş sevişmeye gelince bozuluyor söylemleri bana baska şeyler çağrıştırdı nedense.Valla adam çok haksız değil tantan. BDV'deki bazı kadınları gördükçe ben bile soğuyorum kadın milletinden
O açıdan düşünmemistim hiç. Sohbet etmek iyi hoş da iş sevişmeye gelince bozuluyor söylemleri bana baska şeyler çağrıştırdı nedense.
Bence tam tersi adam her cinsle sevişmekten hoşlanıyor ama kadınların tiripleriyle falan uğraşmayı sevmiyor
Adam cinsel olarak etkilenmiyordur kadınlardan. Kadın muhabbetini seviyordur ama kadınla sevişmeyi sevmiyordur.
Benim 2 yaşındaki oğlum mavi köpek balıklı slip mayosunu giyince çok tatlı oluyor ama öküz kadar kelebekte pembe bir deŞu haliyleydi, bayağı bütün gün yanyana takıldık.
He dedim ya biseksüeldir diye zaten.Bence tam tersi adam her cinsle sevişmekten hoşlanıyor ama kadınların tiripleriyle falan uğraşmayı sevmiyor
Anaam, o eşcinsel değil biseksüel oluyor yalnız Cemil Bey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?