Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çemen Tozu

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.241
369
Kızlar çemen tozu aldım zeytinyağıyla karıştırıp sürüyorum 2gündür.Çok işe yaradığını söyleyenler vardı internette bakalım deneyip görücez.Çemen dışında günde 2kez bebe yağıyla masaj yapıyorum ve 1 bardak adaçayı içiyorum.Gelişmeleri burda paylaşıcam.Başka çemen kullananlar varsa sizleride bu başlığa bekliyorum.

canım ben denıyım dedım ama cıdden cok pıs kokuyo.tamam tenınden cıkıyo ama kıyafetler,oda fılan acaıp eksı eksı kokuyo ben devam etmedım daha. ama eger faydasını gorursen haber et de koku pahasına buyutelım bızde:)

evet çok pis gerçekten.Babam ne bu koku diyip duruyo deminden beri dayanıcam ama mecburen yaza kadar büyüsünler nooolur

kızlar çemen tozunu 4 kez uyguladım masaj ve adaçayıda yapıyorum dolgunluk var şimdilik bakalım bir 20 gün sonra ne olucak

kızlar göğüs ucuna sürmemeye dikkat ediyorum ama yinede bulaşıyo bir zararı olur mu sizce?

Gogus ucuna surmemek icin ne kadar ugrassanda olmuyor hassaslastiriyor dus aldiktan sonra bepanthen sur ayrica duzenli kullanimda tahris kizarik yanma olabiliyor dus alip surunce bi kac saatte geciyo.

Kızlar düzenli yapmadığım halde gözle görülür bir büyüme var üstelik daha önce hiç bir yağdan bu kadar güzel bir sonuç almamıştım hemde 1 haftadır hiç yapmadığım halde hiç sönme olmadı yaza kadar devam edicem çok mutluyum

Son düzenleme:

Adet şişliği değil dimi, bende başlıyım bari tekrardan, ben 30 gün aralıksız yağmıştım ama cm olarak hiç büyüme olmamıştı o kadar umutlarım yıkıldıki hiç umudum kalmadı artık büyüceklerine dair

yalnız her kafadan ayrı ses çıkıyor hangisi doğru acaba ? herşeyi denememek lazım ayrıca bunları yapsak bile bırakınca tekrar eski haline dönüyor diye duymuştum

hayır adetime 2hafta var.Bünyeden bünyeye değişibeliyo canım yada kullanım şekline göre.Ben zeytinyağlı çemen tozlu macunu sürüp folyo sarıp 2 saat bekletip yıkayıp ardından bebe yağıyla masaj yapıyorum.Tabi yinede birşey söylemek için erken fakat gerçekten büyüdü.

benimkiler geçen haftadan beri kaşınıp duruyor bu çemen felaket kokuyor diye ben şerbetçi otu kullanıyorum ama ondanda pek rağbet alamadım ben günde birer bardak ada çayı rezene ve hafize çayı diye bi çay içiyorum hepsi sallama çörekotu keten tohumu ve hodan yağı karışımıyla masaj yapıyorum ve gece şerbetçi otu kremi sürüp sabaha kadar tutuyorum acaba bunuda mı yapsam ama çok kokuyorsa imkansız yapmam :/ canım senin kaç cm büyüme oldu?

Etkisi olur evet çemen i bir cok kisiye boy uzatilmasinda da veriyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar cemen otu etkisi olur bakin boy uzatilmasinda bile çemen otu ile karisim yapiyorum insanlara veriyorum

canım cm olarak bilmiyorum ama dolgulu 80beden sütyenim tam oluyo şu an.Kokusu çok berbat değil sabunla yıkıyorum hiçbişey kalmıyo

yalnız her kafadan ayrı ses çıkıyor hangisi doğru acaba ? herşeyi denememek lazım ayrıca bunları yapsak bile bırakınca tekrar eski haline dönüyor diye duymuştum

Bnde((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…