• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cemaat torpilli memurlar işten atılacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi simon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de geçen birşey duydum
bazı kurumlar ya da belediyeler tam hatırlamıyorum ne olduğunu yanlış olmasın ama geceden ilan verip kendi tanıdıklarına haber veriyolarmış
sonra da kimse görmeden ilanı kaldırıyolarmış
yani direk tanıdıkları başvurunca hepsini alıp ilanı kaldırıyolarmış
öyle duydum doğru mu bilmem
kız 86lı ya da 88li kpss puanla girmişti ama nerede çalışacağı söylemiyodu
ben de kızlara sordum neden söylemiyo diye bunları anlattılar işte

şüphesiz doğrudur...herşey beklenir

burada bile insanlar yasadiklarini anlatıyor buna rağmen aman akpmıze nazar değmesin aman onlara dil uzatanlar sefil olsun diye beddua eden sevgili üyelerimiz ne diyecek acaba ?
bu haber zamanında kul haklarına girdiklerinin açık itirafıdır . şimdi nasıl aklayacak savunucular :ssz:

ona da bi kapak hazırlarlar merak etme
akp ye bişey demeye gelmiyor hemen laf yiyoruz...herşey ortada her gün yeni bi karanlık çıkıyor meydana gel gör kimse kabul etmek istemiyor nedeni ne bilmiyorum işlerine gelen tarafı ne onu da bilmiyorum...işte insan yazmak istiyorda olmuyor

ona da bi kapak hazırlarlar merak etme
akp ye bişey demeye gelmiyor hemen laf yiyoruz...herşey ortada her gün yeni bi karanlık çıkıyor meydana gel gör kimse kabul etmek istemiyor nedeni ne bilmiyorum işlerine gelen tarafı ne onu da bilmiyorum...işte insan yazmak istiyorda olmuyor

çünkü diğerlerinin de farksız olduğnu düşünüyolar bu konularda
en azından bizim tuttuğumuz muhafazakar parti iktidarda kalsın diye düşünüyolar
bence öyle yani
facebookta bazıları bu konuda tartışıyo
biri yapılanları görmüyomusunuz diyo savunan taraf ta daha iyisi varda biz mi oy vermiyoruz diyo
onlardaki mantık bu bence

çünkü diğerlerinin de farksız olduğnu düşünüyolar bu konularda
en azından bizim tuttuğumuz muhafazakar parti iktidarda kalsın diye düşünüyolar
bence öyle yani
facebookta bazıları bu konuda tartışıyo
biri yapılanları görmüyomusunuz diyo savunan taraf ta daha iyisi varda biz mi oy vermiyoruz diyo
onlardaki mantık bu bence

daha iyisini görmek için başkasının kazanması gerekiyor ama.
3 kez iktidarda akp var.
belki diğerleri daha iyi olacak. başa gelmeden nereden bileceğiz iyi mi kötü mü.
buna rağmen kötüde ısrar etmek neden?

ayrıca daha iyisi mi var sözü bana cok saçma geliyor. bundan daha kötü ne olabilir ki.
kul hakkını Allah bile affetmiyor ya hu. onlar da oy vererek bu kul hakkına sebep oluyorlar. günah tek taraflı olmuyor bu durumda.bile bile oy verenler de masum değil yani.

3 kez iktidarda akp var.
belki diğerleri daha iyi olacak. başa gelmeden nereden bileceğiz iyi mi kötü mü.

ayrıca daha iyisi mi var sözü bana cok saçma geliyor. bundan daha kötü ne olabilir ki.
kul hakkını Allah bile affetmiyor ya hu. onlar da oy vererek bu kul hakkına sebep oluyorlar. günah tek taraflı olmuyor bu durumda.bile bile oy verenler de masum değil yani.

nasıl başa 3 kez geçtikleri de belli ya neyse işte

3 kez iktidarda akp var.

ben onların mantığını yazdım
faceteki tartışmalar aynen bu şekilde
diğerleri iyi mi sanki diye savunmalar yapıyolar
hem de o kadar ateşli savunuyolar ki şaşırıyosun

oy vermeden nasıl olacağını kimse bilemez tabiki
ama burda asıl sorun parti fanatikliği yani başka partiye oy gitsin zaten istemiyolar ki
o yüzden söylenenler de oy vermemek için bahane bence
zaten çoğunun da gündemi takip ettiği yok inanın
sadece mitinglerde başbakanı dinleyip bi de haberlere bakıyolar o kadar
başbakan şunu yaptık bunu yaptık diyince gururlanıyolar
zaten kendi görüşlerine ters haber kanalları olunca direk çeviriyolar ben bizzat tanık oldum buna
yani herkes bakmak istediği pencereden bakıyo

Haber doğruysa çok isabetli olur ,ee öküz öldü ortaklık bitti diye bir atasözü var mevzuya cuk oturuyor.:ssz:

Bunca yıldır soruların sızdırıldıpını kabul ediyorlar yani.
O kadar kul hakkına girilirken nerdeydi akılları?
Şimdi inceleseler ne olacak ki..

Bunca yıldır soruların sızdırıldıpını kabul ediyorlar yani.
O kadar kul hakkına girilirken nerdeydi akılları?
Şimdi inceleseler ne olacak ki..

kabul ederler mi onu parkon
soruları paralel yapı sızdırmış diyolar
yani yine kendilerinin bi suçu yok

ben bizzat kendim biliyorum bu işte torpil olduğunu ...
bazı sınavlara girmek istermisin dediklerini .. yardımcı oluruz yerleştirmede bize siz gibi insanlar lazım dediler...
ben kapalı bir bayan olduğum için memur olursam başımı açmak zorunda kalıcam diye kabul etmedim ...
sınav sorularının sızdırıldığınıda bir arkadaşımdan duydum...hatta cemaatle ters düştüğü için yanlış cevap anahtarı verdiklerini söyledi...

Allahla konuştuğunu allahın ona dünyayı Hz muhammet için yarattım senin için devam ettiriyorum dediğini iddia eden bir adamın peşinden bu kadar insan neden gider anlamıyorum ...

ben bizzat kendim biliyorum bu işte torpil olduğunu ...

Allahla konuştuğunu allahın ona dünyayı Hz muhammet için yarattım senin için devam ettiriyorum dediğini iddia eden bir adamın peşinden bu kadar insan neden gider anlamıyorum ...

nasıl yani bunu da mı demiş :53:

Son düzenleme:
başbakana GÜNAYDIN diyesim var ama zaten baştan beri bildikleri hatta beraber çalıştıkları gün gibi aşikar:ssz:

biliyoruzki Türkiyede bu kadar einstein yok Soruların çalındığı bariz Mümkünse yargı önünede çıksınlar
İnşallah kpss diye hayatlarını erteleyip yıllardır çalışan insanlar haklarına kavuşur
Kpss Öyle bir haldeki ben torpilim yok diye hiç kpss ye girmeyi hayal bile etmedim

faiz lobisinin isi
hukumeti devirmek istiyorlar
santaj montaj
dis mihraklarin isi
Turkiyemin buyumesini engellemek isteyenleri isi
diyeceklerdir.....

bu haberde şantaj montaj yok direkt kendi ağızlarından cıkan sözler:27:
ama ben söyleyim nasıl savunulacagını,:27: cemaatin işi bu hükümet bilmiyordu soruların sızdırıldıgını :5: ortaklık bitince farkettiler:5:

Bana bu tarz haberler o kadar tuhaf gelmeye basladi ki. Sanki Cemaat sanki zirve kadrolasmasini AKP döneminde yapmamis gibi. Yillardir insanlar haklarinin gasp edildigini haykirdilar, yeri geldi alanlara eyleme giden veliler, ögrenciler, gencler polis destegi ile dagitildilar, iceri alindilar. Bu insanlar AKP yandaslarinin kadrolastigini söylediklerinde haksizlar miydi? Evet. Simdi ne oldu?

Simdi Cemaat temizlenecek deniliyor. Bunun güzel yani neresi ben bulamiyorum. Cemaatin temizlenmesi demek ne demek? Evet AKP diledigi insani diledigi yere sokuyor, AKP karsitiysaniz bu ülkede yeriniz yok, istediginiz kadar calisin cabalayin. Hatta öyle bir sistem ki, AKP`ye karsi cikmaya basladiginiz zaman hemen sistemden siliniyorsunuz o derece.

Yani simdi AKP cok masummus gibi, kendi dönemlerinde kendi elleriyle yaratilan bu olayi inkar edip, bu paralel yapi kendi kendine bir sekilde iceri sizmis, kadrolasmis, biz bunu temizleyecegiz mi diyecekler?

Bana bu tarz haberler o kadar tuhaf gelmeye basladi ki. Sanki Cemaat sanki zirve kadrolasmasini AKP döneminde yapmamis gibi. Yillardir insanlar haklarinin gasp edildigini haykirdilar, yeri geldi alanlara eyleme giden veliler, ögrenciler, gencler polis destegi ile dagitildilar, iceri alindilar. Bu insanlar AKP yandaslarinin kadrolastigini söylediklerinde haksizlar miydi? Evet. Simdi ne oldu?

Simdi Cemaat temizlenecek deniliyor. Bunun güzel yani neresi ben bulamiyorum. Cemaatin temizlenmesi demek ne demek? Evet AKP diledigi insani diledigi yere sokuyor, AKP karsitiysaniz bu ülkede yeriniz yok, istediginiz kadar calisin cabalayin. Hatta öyle bir sistem ki, AKP`ye karsi cikmaya basladiginiz zaman hemen sistemden siliniyorsunuz o derece.

Yani simdi AKP cok masummus gibi, kendi dönemlerinde kendi elleriyle yaratilan bu olayi inkar edip, bu paralel yapi kendi kendine bir sekilde iceri sizmis, kadrolasmis, biz bunu temizleyecegiz mi diyecekler?

sanki cemaat bunları yaparken akepe yokmuş gibi konuşmuyorlar mı deli oluyorum.cemaat suçlu da bunlara çanak tutan akepe çok mu masum.başbakan kendisi söylemedi mi,ne istediniz de vermedim,diye:ssz:

Ben de hiç anlayamıyorum lamb bu noktayı..Şimdi akp destekçileri cemaati "Türkiyeyi mahvetmek isteyen kara güç" diye adlandırıyor. Yahu şimdiye kadar neredeydi akıllar? son bir kaç ayda mı anladınız her şeyi?

12 yıldır adamların girmediği kurum, insanların yenilmeyen hakkı kalmadı.
Hepsi bu iktidar zamanında oldu. Yani senin desteklediğin iktidar zamanında.

Niye destek verdin o zaman "o büyük düşmana" diye sormazlar mı insana?

a haber de FBI ajanı sibel edmonds gülenle ilgili bi sürü şey açıklıyo
gülenin en büyük destekçisinin de CIA ve israil lobisi olduğunu söylüyo

Son düzenleme:
Back