- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
Aynen canım, ve çok ahlaksız sürekli ağzında küfür ben bizim insanları anlamıyorum küfüre gülüyorlar çok ilginç gerçekten.
Hakan Hepcan içlik yaz bak ne yazmıştı burada paylaşamam küfürlü çünkü. Çok tepki aldıo attığı tweetle. Tanımamakla hiç birşey kaybetmezsin yani
Hayır, onu soracaktım ne atmış?Aynen, onlarında havasından geçilmiyor. Benim çalıştığım yere geliyordu bayan olanlardan birisi bir havalar var ki sorma. Bu Hakan Hepcan'ın kadınlar gününde attığı tweeti gördünmü.
Peze.. demiş beberuhi demiş. daha ne desin ki. Alay etmiş resmen.
Hayır, onu soracaktım ne atmış?
Hangi kadın bu arada özelden falan yazsana merak ettim.
O konuda ben de hayal kırıklığına uğradım doğrusu. Cem Yılmazdan daha zekice bir ayar beklerdim. Bildiğin hakaret etmiş. Ha ama iyi olmuş.Çocuk gibi atismislar daha zekice cevaplar beklerdim ben :)
Aynen, onlarında havasından geçilmiyor. Benim çalıştığım yere geliyordu bayan olanlardan birisi bir havalar var ki sorma. Bu Hakan Hepcan'ın kadınlar gününde attığı tweeti gördünmü.
O konuda ben de hayal kırıklığına uğradım doğrusu. Cem Yılmazdan daha zekice bir ayar beklerdim. Bildiğin hakaret etmiş. Ha ama iyi olmuş.
Pöff klasik tatlı su moderni yurdum erkeği tripleri... Çoğu tweetinde cinsel içerik var, sürekli ben modernim tavırları, ama içi fos. Bunlar kendilerine Avrupalı, kadınlara gelince Doğulu oluyorlar zaten.İşte bunu ona kalmış ya insanların ahlakını ölçmek. Bu baya tepki görmüştü. Kadınlar olarak erkekelr kadınlar gününü kutlamasın diyoruz ya haklıyız. Bunun gibiler yüzünden kadınlar şiddet görüyor işte.
Ne kötü kalpli, fesat insanlarız ya biz.Demi ben basligi görünce baya bi dumur etmiş sandim .
Bu arada Hakanin kaplanliginin sadece çocuklara olduğu belli oldu.
Be kötü kalpli, fesat insanlarız ya biz.Yatçak yerimiz yok yeminlen.