Cem Yılmaz, Hakan Hepcan’ı yerden yere vurdu

Bence de ben tanimayayim küfüre gülüyor cidden bizim millet.. 50 yil gecse de degismez heralde. ))

Aynen, onlarında havasından geçilmiyor. Benim çalıştığım yere geliyordu bayan olanlardan birisi bir havalar var ki sorma. Bu Hakan Hepcan'ın kadınlar gününde attığı tweeti gördünmü.
Hayır, onu soracaktım ne atmış?
Hangi kadın bu arada özelden falan yazsana merak ettim.

bu kim ki

gerçi twiterım yok

beceremiyorum onu kullanmayı

Hayır, onu soracaktım ne atmış?
Hangi kadın bu arada özelden falan yazsana merak ettim.

İşte bunu ona kalmış ya insanların ahlakını ölçmek. Bu baya tepki görmüştü. Kadınlar olarak erkekelr kadınlar gününü kutlamasın diyoruz ya haklıyız. Bunun gibiler yüzünden kadınlar şiddet görüyor işte.

Eklentiler

• B_3QF2HUsAITZXd.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 131
Hangisi o merak ettim :))
Ne atmis ki bakiyim
Aynen, onlarında havasından geçilmiyor. Benim çalıştığım yere geliyordu bayan olanlardan birisi bir havalar var ki sorma. Bu Hakan Hepcan'ın kadınlar gününde attığı tweeti gördünmü.

Demi ben basligi görünce baya bi dumur etmiş sandim .
Bu arada Hakanin kaplanliginin sadece çocuklara olduğu belli oldu.
O konuda ben de hayal kırıklığına uğradım doğrusu. Cem Yılmazdan daha zekice bir ayar beklerdim. Bildiğin hakaret etmiş. Ha ama iyi olmuş.

Pöff klasik tatlı su moderni yurdum erkeği tripleri... Çoğu tweetinde cinsel içerik var, sürekli ben modernim tavırları, ama içi fos. Bunlar kendilerine Avrupalı, kadınlara gelince Doğulu oluyorlar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…