Cem Yılmaz, Hakan Hepcan’ı yerden yere vurdu

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Twitter’dan Cem Yılmaz’a laf atan Hakan Hepcan neye uğradığını şaşırdı. Cem Yılmaz attığı tweetler ile hem takipçilerini hem de Hakan Hepcan'ı şoke etti!
Sitene Ekle

Cem Yılmaz hakkında Hakan Hepcan’ın attığı bir tweet sonrası ünlü komedyen Cem Yılmaz cevap verdi. Hakan Hepcan attığı tweette Cem Yılmaz’ın Twitter’da imajına zarar verdiğini söyledi.
Bu sözlerin üzerine Cem Yılmaz’ın yanıtları oldukça sert oldu. Cem Yılmaz; Hakan Hepcan hakkında “Beberuhi” benzetmesi yaparak ‘imajı da sana sormayalım.. yakma kendini şurda şimdi Hahhaahhahha.. hadi lütfen” şeklinde yanıt verdi.

Cem Yılmaz daha sonra; “ Yazık sizi okutan hocaya *** 2015 yılında hala imaj diyo.. astronot sanki ******** … ah çocuklar ah… cok üzüldüm.gerçekten.” tweetini paylaştı.haberlergundem

Tüm bu olanlar üzerine Hakan Hepcan; “ 34 yaşındayım. Seni sevdiğimi söylüyorum, ******** diyorsun. Eyvallah abi.” Şeklinde yanıtladı.

http://www.milliyet.com.tr/cem-yilmaz-hakan-hepcan-i-yerden-magazin-2026984/

cem yılmaz neden bu kadar çoşmuş ki saçma geldi, ilk defa mı eleştiriliyo

Ahahah valla normalde saçma ve bayağı bulurdum ama bu Hakan Hepcan denen züppeye uyuz olduğum için iyi olmuş diyorum.

İyi olmuş ya içimin yagları eridi. Vine falan çekerek ünlü oldu bu ve bunun gibi tipler. Çektikleri vine da bir şeye benzese bari. 54654 rane Vine çekerler 1-2 tanesi anca komik, digerleri aptalca. O aptal vine'ların üzerinden saga sola ahkam kesmesinler işte, yoksa alırlar cevabını böyle.

Not : Cem Yılmaz fanı degilim

En çok güldügüm Vine'lardan birini de şuraya koyayım ;

Hakan hepcan bunu coktan haketmisti. Cem yilmaza laf atarken bin defa dusunmek lazim. Itin g.tune sokar adami.

Ohh iyi olmuş, 5-10 tane 6 saniyelik video çekerek bir yere geldiğini sanan, yılların show adamına akıl vermeye çalışan birisi olarak haddini bilmesi gerektiğini anlamıştır herhalde. Bir de senin iyiliğin için demiş ya sen kimsin ki?
Hiç sevmiyorum bu çocuğu sürekli küfür eden bir tip. İçlik giyenler o.çocuğudur yazmıştı bir kere. Onu geçiyorum kadınlar gününde güya kadınları kutlamak için attığı mesaj bile iğrençti! Nefretim daha çok arttı. Kendisinin kim seviyor bilmiyorum ama sevenlerin yaş grubun -15 olduğuna eminim.

Bende varım başı bu Hakan Hepcan çekiyor. :)
Ya çok itici değiller mi? Kendilerini böyle bir halt sanmalar, sürekli bir komik olma, marjinal görünme çabası... Bir YKM mutfak oyuncuları bir de bunlar... Sanırsın Hollywood yıldızları.

Normal bir vatandaş canım vine çıktı 3-5 tane 6 saniyelik video yaptı küfürlü vs. vs neyini beğendilerse beğendiler. Kendini birşey sandı. Uyuz oluyorun şu internet fenomanlerine :)

Amaaan salagin teki yani diyosun ) )
Aslinda izleyip de prim vermemek lazim. Ehehee

Amaaan salagin teki yani diyosun ) )
Aslinda izleyip de prim vermemek lazim. Ehehee

Aynen canım, ve çok ahlaksız sürekli ağzında küfür ben bizim insanları anlamıyorum küfüre gülüyorlar çok ilginç gerçekten.
Hakan Hepcan içlik yaz bak ne yazmıştı burada paylaşamam küfürlü çünkü. Çok tepki aldıo attığı tweetle. Tanımamakla hiç birşey kaybetmezsin yani

Ya çok itici değiller mi? Kendilerini böyle bir halt sanmalar, sürekli bir komik olma, marjinal görünme çabası... Bir YKM mutfak oyuncuları bir de bunlar... Sanırsın Hollywood yıldızları.

Aynen, onlarında havasından geçilmiyor. Benim çalıştığım yere geliyordu bayan olanlardan birisi bir havalar var ki sorma. Bu Hakan Hepcan'ın kadınlar gününde attığı tweeti gördünmü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…