Ezanlarimiz ibadet dili arapca okunuyor basiortulu okuyup calisabiliyorum vallahi kendimi acayip seviyeli ve ozgur hissediyorum..peceme carsafima uzanan yok istiklal mahkemelerde degil cok sukurHalkin adami degil, halktan biri 1500 korumaya ihtiyac duymaz. O bir lider, o halde sozuyle, hareketleri ile ornek olma sorumlulugu olan biri. Evinde tavugu nasil yedigi beni ilgilendirmez, karisina nasil hitap ettigi de.. Ama halkin icinde hareketlerine ve soylediklerine dikkat etmeli bir devlet adami, bir lider, her hareketini her sozunu izleyen takipcileri ayni onun gibi olmak ister cunki.. Ama maalesef bu vizyonu tasimiyor senin karizmatik liderin. O sadece kabadayiliga iyi ornek, secmenleri bile argo konusuyor, ulkede seviyesizlik yerlerde..
Eki Görüntüle 1563048 Eki Görüntüle 1563048
Ezanlarimiz ibadet dili arapca okunuyor basiortulu okuyup calisabiliyorum vallahi kendimi acayip seviyeli ve ozgur hissediyorum..peceme carsafima uzanan yok istiklal mahkemelerde degil cok sukur
Eki Görüntüle 1563048 Eki Görüntüle 1563048
Ezanlarimiz ibadet dili arapca okunuyor basiortulu okuyup calisabiliyorum vallahi kendimi acayip seviyeli ve ozgur hissediyorum..peceme carsafima uzanan yok istiklal mahkemelerde degil cok sukur
ahahahhahahahhaha cok guldum ya ne kadar komıksın sen oyleEki Görüntüle 1563048 Eki Görüntüle 1563048
Caps güzelmiş.Eki Görüntüle 1563048 Eki Görüntüle 1563048
Ben Tayyip'i sevmiyorum, sebebim cok, neler oldugunu az cok siz de tahmin edebiliyorsunuzdur, ne de olsa bunca zaman yazildi cizildi. Bir de ben sizin Ataturk'u neden sevmediginizi bir anlayabilsem.. Merak etmeyin, bir kac kisi onun icin de yazdi cizdi, Isyanci Uskuplu Atif Hocayi astirdi diye sevmiyorlarmis.. Ne alakaysa..Bu memleket icin yaptiklarinin hepsinin karsisina bunu koydular, yazik.. Adami siz sevseniz ne olur, sevmeseniz ne olur, Dunya sevmis, takdir etmis onu, sadece Turk halki degil.. Japonya'dan Kuba'ya kadar bustleri, heykelleri, sokaklara/caddelere verilen isimleri ile doludur dunya..Hulasa sizin ataturku sevdiginiznkadar bende onu sevmiyorum benim malum karizmatik sahsi sevdigim kadar sizde onu sevmiyosunuz..
Sizin malum karizmatik lider hakkinda sayip dokecekleriniz bitmez benimde oyle tabi sizin gibi rahat rahat yazamiyoruz bununda.farkindasiniz iyyk miyyk lar havada ucusuyo ama sizden taraf neyse iste ozgur cumhuriyet..
Zaten netimde telimde berbat yavas o fotoyu ekleyecem diye anam agladi oda erik cikti
BoyLe zorlu sartla da daha fazla karizmatiklikten cikip bilmem nerelere gelen konuda yorulmak istemiyormiyorum
Daha fazla uzarsa mune gelir bi dokturur siz onore olursunuz ben mahfolurum haliyle konu kapanir artik bunu yapmayalim birbirimize ..
sizler ataturkculer olarak bi iktidar olun sonra cikin karsima hadi canlar catal kasikla olmuyo bu işler :)))
Ne bi iktidari 3 iktidar :) cok yolunuz var ya uzuldum sindi