Cem Uzan'dan ilginç tweet!

Ezanlarimiz ibadet dili arapca okunuyor basiortulu okuyup calisabiliyorum vallahi kendimi acayip seviyeli ve ozgur hissediyorum..peceme carsafima uzanan yok istiklal mahkemelerde degil cok sukur

Cok ugrastin mi bu resmi bulmak icin? Erik catal bicakla yense idi onu da yerdi catal bicakla benim pasam, merak etme..

Senin carsafina pecene uzanan el yok bugun, ama senin kadinligina, calisma, sokaga cikma ozgurlugune uzanan dillerden gecilmiyor ortalik bugun. Sen kahkaha attiginda bile iffetsiz sayiliyorsun, ortunu cikartma, perdesiz ev gibi satiliksindir bugun.. Bak, senin Ataturk zamanindaki degerin, bir de bugun erkek karsisindaki degerin, onem verilenden erkege onem vermek zorunda olana indirilmissin, alkisla:

Sen Ataturk'u sevmezsin, Erdogani karizmatik bulursun, hakkini verdigini dersin, cunki hakkettigin degerin bu olduguna inanirsin. Boyle muamele seversin, sana boyle muamele edeni de basustunde tasirsin. Herkese Allah hakkettigi gibi lider, hakkettigi gibi yasam versin, ne diyeyim..

Son düzenleme:

E siz araplara özeniyorsunuz da araplar her şeyi elleriyle yiyor be bacım.

Peçene kim dil uzattı biliyon mu allah tahmet eylesin süleyman demirel mesela. Sağcı hükümetler.

Resim de çok sığ. Erik mi yiyor ne yiyor adamcağız. Çatalla mı yesin atatürk zaten medeniyet getirmiş cahil anadoluya. Daha tekerlek yapmayı bilmeyen köyler varmış çatalı da anadoludan önce keşfetmiş topraklarda doğmuş adam

Aaa erikmiymis o iftar vakti but gibi geldi miyopum artmis neyse canim saolsun ama o kadar karizmatik birinin ergide catalla yemesini beklerdim sahsen..
Ezan okundu duana amin diyorum sarayli..

Caps güzelmiş.
1-Siz eriği Bıçakla mı yiyorsunuz
2-ibadet dilinin Arapça Olmasına sevindiğinizi göre sanırım ana diliniz de Arapça.
3- Atatürk Döneminde başörtünün yasak Olduğunu iddia edecek kadar seviyeli ve özgürsünüz
4-peçeye çarşafa uzanan eller kısmı da mahkemelerden ziyade, kurtuluş Savaşı öncesindeki savaş zamanına rastlar.

Halktan biri olmak adına geçtiğimiz ay dinlediğim bir gerçek kesitten bahsetmek istiyorum...
75 Yaşında 1 haftadır tanıştığım bir teyze ile sohbet ediyoruz. Babası Atatürk'ün koruma polislerinden biriymiş. Atatürk, bir gün' eşini alarak bana Yemeğe gelin' Demiş.
Bu tanıştığım teyzenin Annesinin anlattıklarını hayranlıkla dinledim.
Mustafa Kemal Atatürk'ün; Bilgili olmasının yanı sıra, mütevazî ve son derece Alçak Gönüllü bir adam buluşundan defalarca bahsetmiş annesi...
Halkın Adamı olmak diyorsunuz ya, bugün ne Erdoğan ne diğerleri yanında çalışan insanları Yemeğe davet eder? Kaçı onlarla Sohbet eder? Nerede, nasıl yaşadıklarını merak eder?
Halkın Adamı olmak budur iste...

Hulasa sizin ataturku sevdiginiznkadar bende onu sevmiyorum benim malum karizmatik sahsi sevdigim kadar sizde onu sevmiyosunuz..
Sizin malum karizmatik lider hakkinda sayip dokecekleriniz bitmez benimde oyle tabi sizin gibi rahat rahat yazamiyoruz bununda.farkindasiniz iyyk miyyk lar havada ucusuyo ama sizden taraf neyse iste ozgur cumhuriyet..
Zaten netimde telimde berbat yavas o fotoyu ekleyecem diye anam agladi oda erik cikti
BoyLe zorlu sartla da daha fazla karizmatiklikten cikip bilmem nerelere gelen konuda yorulmak istemiyormiyorum
Daha fazla uzarsa mune gelir bi dokturur siz onore olursunuz ben mahfolurum haliyle konu kapanir artik bunu yapmayalim birbirimize ..
sizler ataturkculer olarak bi iktidar olun sonra cikin karsima hadi canlar catal kasikla olmuyo bu işler :)))
Ne bi iktidari 3 iktidar :) cok yolunuz var ya uzuldum sindi

Ben Tayyip'i sevmiyorum, sebebim cok, neler oldugunu az cok siz de tahmin edebiliyorsunuzdur, ne de olsa bunca zaman yazildi cizildi. Bir de ben sizin Ataturk'u neden sevmediginizi bir anlayabilsem.. Merak etmeyin, bir kac kisi onun icin de yazdi cizdi, Isyanci Uskuplu Atif Hocayi astirdi diye sevmiyorlarmis.. Ne alakaysa..Bu memleket icin yaptiklarinin hepsinin karsisina bunu koydular, yazik.. Adami siz sevseniz ne olur, sevmeseniz ne olur, Dunya sevmis, takdir etmis onu, sadece Turk halki degil.. Japonya'dan Kuba'ya kadar bustleri, heykelleri, sokaklara/caddelere verilen isimleri ile doludur dunya.. Dunyaya 100 yilda yuzlerce lider gelmis gecmis, en birincisi 52 ulkenin oybirligi ile Atam secilmis, ne mutlu bana!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…