Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karizmatik? Eww.. Adamin yuzune bile bakasim gelmiyor, sesini duymaya tahammul edemiyorum.. Mahalle kabadayisi gibi, onune geleni asagilar, "sen kimsin? haddini bil! Anani da al git! Israil dolu! Van munit!" bu mudur karizmatiklik? Zevk meselesi iste.. Ne demisler, zevkler ve renkler tartisilmaz.. Herkes kendi dilinden anlayani begenir, kendine benzeyeni ve hatta bir kalem ustun gordugunu lider beller..Erdogan yakisikli diye kim oy vermis..
O zaman mankenleri alip basbakan adayi yaparlardi dimi..
Mesele yakisikli olmak degildir liderligi guclendiren onemli etkenlerden biri karizmatikliktir..
Bknz : Recep tayyip edogan..dunya heyraan heygidi uzun adam maşallah deyim :)
bir sen eksiksin lütfen kal orda kayak yap,, kızlarla takıl,, eğlen ,,iç,,s....ama siyaset yapmaa..Firari olarak Fransa'da yaşayan iş adamı Cem Uzan sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla siyasete dönüş sinyali verdi.
Sitene Ekle
Twitter hesabından kamuoyuna duyuruda bulunan Cem Uzan, "Tüm Türkiye'ye duyurulur: Genç Parti... Vakti geldi..." diye yazdı.
Hakkındaki davalar nedeniyle yurt dışına çıkan ve Fransa'da firari olarak yaşayan Cem Uzan 2002 seçimlerine Genç Parti ile katılmış ve yüzde 7.25 oy oranına ulaşmıştı.
http://www.milliyet.com.tr/cem-uzan-siyasete-geri-mi-donuyor-/ekonomi/detay/2076983/default.htm
Karizmatik? Eww.. Adamin yuzune bile bakasim gelmiyor, sesini duymaya tahammul edemiyorum.. Mahalle kabadayisi gibi, onune geleni asagilar, "sen kimsin? haddini bil! Anani da al git! Israil dolu! Van munit!" bu mudur karizmatiklik? Zevk meselesi iste.. Ne demisler, zevkler ve renkler tartisilmaz.. Herkes kendi dilinden anlayani begenir, kendine benzeyeni ve hatta bir kalem ustun gordugunu lider beller..
Dunya heyran? Bir senelik cumhurbaskanligi suresi dolmadan kendisine hakaretten dava acabildiklerinin, yani yakalayabildiklerinin sayisi 300 e yaklasmis..Ulkesindeki insanlarin yaridan fazlasinin nefretini kazanmis, sosyal medyada hakaret ve beddua edilme rekorunu elinde tutan, dunyadaki her komedyen sunucunun diline doladigi ve alay ettigi basbakan ve de simdi de cumhurbaskani kim o zaman? Ayni kisiden mi bahsediyoruz acaba?
Su soylediklerinize maruz kalmayan bir lider varmi dunyada acaba kenrisine evt oyu veren yuzde elli boyle dusunmuyor demekki..karizmatiklik oy cokluguyla teyid edilmez ama sizin mantiginizla cvpverirsek boyle..karizmatiklik Allah vergisidir ayrica mesela ataturku sevmem ama karizmatik bir liderdi derim yuzune bakinca bilmem ne hakarete gerek yok yigidi oldur hakkini ver demisler...Karizmatik? Eww.. Adamin yuzune bile bakasim gelmiyor, sesini duymaya tahammul edemiyorum.. Mahalle kabadayisi gibi, onune geleni asagilar, "sen kimsin? haddini bil! Anani da al git! Israil dolu! Van munit!" bu mudur karizmatiklik? Zevk meselesi iste.. Ne demisler, zevkler ve renkler tartisilmaz.. Herkes kendi dilinden anlayani begenir, kendine benzeyeni ve hatta bir kalem ustun gordugunu lider beller..
Dunya heyran? Bir senelik cumhurbaskanligi suresi dolmadan kendisine hakaretten dava acabildiklerinin, yani yakalayabildiklerinin sayisi 300 e yaklasmis..Ulkesindeki insanlarin yaridan fazlasinin nefretini kazanmis, sosyal medyada hakaret ve beddua edilme rekorunu elinde tutan, dunyadaki her komedyen sunucunun diline doladigi ve alay ettigi basbakan ve de simdi de cumhurbaskani kim o zaman? Ayni kisiden mi bahsediyoruz acaba?
şu yazdıklarına inanıyormusun acaba saraylımm davutoğlu neden kazanamadıklarından 1 taneside erdoğanın başbakan olmayacağını bildiğindendi bu halkınn.. bu halkın çoğunluğu (bazıları müstesna)erdoğanı sevdiklerindendir duruşundandır, bunu sende biliyorsundaa ..işteeee...Karizmatik? Eww.. Adamin yuzune bile bakasim gelmiyor, sesini duymaya tahammul edemiyorum.. Mahalle kabadayisi gibi, onune geleni asagilar, "sen kimsin? haddini bil! Anani da al git! Israil dolu! Van munit!" bu mudur karizmatiklik? Zevk meselesi iste.. Ne demisler, zevkler ve renkler tartisilmaz.. Herkes kendi dilinden anlayani begenir, kendine benzeyeni ve hatta bir kalem ustun gordugunu lider beller..
hangi hesapp yahuuYa bu hesap fake degil miydi? Ben hep fake zannediyordum bu hesabı
bence yanılıyorsun,erdoğan hayranı sadık kesim oyunu verdi zaten,birde gidişaata göre oy veren var,buna benzer nedenlerden,güttüğü bir politikayı beğenmeyen olabilir,ben sadık seçmen olmadım hiç bir zaman,çok hayranlık duyduğum parti yada görüş olmadı,genç partiye,ve akp ye birer defa oy verdim,sonra başka partilere verdim,mhp ye hiç vermedim ,gerektiği kadar muhalefet olmadığı için,yoksa parti görüşü ile ilgili değil meselaşu yazdıklarına inanıyormusun acaba saraylımm davutoğlu neden kazanamadıklarından 1 taneside erdoğanın başbakan olmayacağını bildiğindendi bu halkınn.. bu halkın çoğunluğu (bazıları müstesna)erdoğanı sevdiklerindendir duruşundandır, bunu sende biliyorsundaa ..işteeee...
Azicik objektif olalim o zaman..Su soylediklerinize maruz kalmayan bir lider varmi dunyada acaba kenrisine evt oyu veren yuzde elli boyle dusunmuyor demekki..karizmatiklik oy cokluguyla teyid edilmez ama sizin mantiginizla cvpverirsek boyle..karizmatiklik Allah vergisidir ayrica mesela ataturku sevmem ama karizmatik bir liderdi derim yuzune bakinca bilmem ne hakarete gerek yok yigidi oldur hakkini ver demisler...
Azcik objektif olsak bu kadar yorylmayiz..
Bu halkin cogunlugu dedigin, alternatif goremeyenler ve koalisyonlardan korkanlarin da hepsini Tayyipsever kabul edip ust uste eklediginde % 40 oluyor.. Bu mudur cogunluk?şu yazdıklarına inanıyormusun acaba saraylımm davutoğlu neden kazanamadıklarından 1 taneside erdoğanın başbakan olmayacağını bildiğindendi bu halkınn.. bu halkın çoğunluğu (bazıları müstesna)erdoğanı sevdiklerindendir duruşundandır, bunu sende biliyorsundaa ..işteeee...
Et balik kelle elle yenir elle ..sosyetelik yapip sol el ile yemeye kalksan ac kalirsin don bak ecdadina o da yemistir eliyle..olcumudur yani elle yemek ayip biseymi karizmatiklik catalla bicakla olmuyo cnm..Azicik objektif olalim o zaman..
Soldaki lider bana gore karizmatik, evet.. Ikisi de tavuk yiyor..Ama Ataturk'un oturusundaki, durusundaki, catal bicak tutusundaki asalete bakin, 90 sene oncenin Turkiyesinde boyle bir adam.. Farkli, fark yaratmis, ozel.. Bir de sagdaki senin karizmatik buldugun lidere bak.. siradan.. hatta basit.. Ne karizmasi?
Ataturkun kendi yok, bir kac video kaydi ve resimleri var. ancak hangi konusmasini dinlersen dinle, hangi resmine bakarsan bak ondaki karizmayi, asaleti her karede, her kelimesinde hissedersin. Onun icin koylu anasini da alip gidecek basit bir insan degil, milletin efendisidir. O Turk halkina "Benim yuzde ellim" diye degil, "Yuce turk milleti!" diye hitap ederdi. Edindigi saygi korkudan kaynakli degil, kendisinin halkina ve insana duydugu sayginin ayna gibi kendine yansimasiydi, bir de senin karizmatik liderinin kurdugu korku cumhuriyetine bak, Bilmem anlatabildim mi..
Halkin adami degil, halktan biri 1500 korumaya ihtiyac duymaz. O bir lider, o halde sozuyle, hareketleri ile ornek olma sorumlulugu olan biri. Evinde tavugu nasil yedigi beni ilgilendirmez, karisina nasil hitap ettigi de.. Ama halkin icinde hareketlerine ve soylediklerine dikkat etmeli bir devlet adami, bir lider, her hareketini her sozunu izleyen takipcileri ayni onun gibi olmak ister cunki.. Ama maalesef bu vizyonu tasimiyor senin karizmatik liderin. O sadece kabadayiliga iyi ornek, secmenleri bile argo konusuyor, ulkede seviyesizlik yerlerde..Et balik kelle elle yenir elle ..sosyetelik yapip sol el ile yemeye kalksan ac kalirsin don bak ecdadina o da yemistir eliyle..olcumudur yani elle yemek ayip biseymi karizmatiklik catalla bicakla olmuyo cnm..
Masallah tavuk yeyisi bile adam gibi rol yapmiyo..
Halkin adami ...halktan biri..