• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cem Seramik

ikizbalik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
2.351
230
163
Kullanan var mı tencerelerini? Memnuniyet ve şikayetlerinizi rica edeyim :)
22 cm derin tencere 33,90 TL, 24 cm karnıyarık tencere 29,90 TL ve 26 cm tava 19,90 TL

cem in 3 lü teflon tavasını kullandım çok çabuk çizilip kötü oldu. geçenlerde seramik tavalara baktım cem vardı fiyatları da uygundu ama cem olduğu için almadım. dün tefalden aldım bir alana ikincisi bedavaydı ama seramik değil

bende cem için pek iyi yorumlara denk gelmedim. bu aralar korkmaz natura markası revaçta kullananlara araştırmasını yapanlara bakılırsa gayet kaliteli iyi bir marka. bi de moneta diye bir marka var korkmaz pahalı ama moneta daha pahalı. ikisi arasında kararsız kaldım. zaten acelemde yok. beklemedeyim :24:

bence biraz bekle çünkü seramikler daha yeni çıktı her marka mutlaka çıkarır. daha kaliteli yapmaya başlayacaklar ilk çıkanlarda mutlaka hatalar vardır :D

canım bende seramik ve teflon hakkında pek olumlu yorum okumadığımdan taç dan döküm tencere seti aldım daha sağlıklıymış bilgin olsun.

Ben teflonu hiç önermiyorum.teflonun en kalitelisi bile bir süre sonra çiziliyor.Set alacagınıza 2 tane kaliteli seramik tava almanızı tavsiye ederim.Çok olmasın ama kaliteli olsun diyorum.Cem markasının da kaliteli oldugunu hiç düşünmüyorum.Seramikler çok kullanıslı ama kaliteli olmasına özen gösterin

Back
X