Cem Karas a burun ameliyati olan var mi ?

Cem karas in kelem gibi burnuna kavusanlar?

• Evet

OY: 1 20,0%
  • Hayir

OY: 4 80,0%

• Ankete Katılan
    5

aeb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
51
29
Cem Karas a ameliyat olup memnun kalanlar ? Hakkindaki yorumlar?

İzmirde son zamaarda duydugum
En iyi doktorlardan biri...hatta son zamanlarda en iyisi gibi ..hastalarina olan yaklasimi ve ilgisi de goz onune alininca sanki biraz daha on plana geciyor..ameliyat olanlar da muayena olanlar deneyimlerini paylasirsa sevinirim ..

Merhaba, ben kendisine muayene oldum. Fakat bu isi ticarete doktugunu dusunuyorum. Kendisini sosyal medyadan uzun sure takip edip, buyuk bir istekle muayene olmaya gittim. Fakat gittigimde gordugum tavır , yaklasim hos degildi. Yaptigi isi iyi yapiyo olabilir ama ilk basta verilmesi gereken guven eksik. Farkli bir yerde yaptırdim ve daha uygun bir fiyat ile.

Merhaba, ben kendisine muayene oldum. Fakat bu isi ticarete doktugunu dusunuyorum. Kendisini sosyal medyadan uzun sure takip edip, buyuk bir istekle muayene olmaya gittim. Fakat gittigimde gordugum tavır , yaklasim hos degildi. Yaptigi isi iyi yapiyo olabilir ama ilk basta verilmesi gereken guven eksik. Farkli bir yerde yaptırdim ve daha uygun bir fiyat ile.

Evet sosyal medyayi iyi kullanan bir hekim fakat benim gordugum kadari ile burunlar gercekten iyi duruyor..ama siz memnun kalmissiniz hamgi doktora gittiniz ve fiyat nedir ?

Cem Karas a ameliyat olup memnun kalanlar ? Hakkindaki yorumlar?
Merhaba arkadasım ben kendisine tam 8 yıl önce ilk defa ameliyat oldum estetik amaçlı.fakat 1 yıl sonra burun ucum düştüğü ve nefes alamamaya başladığım için tekrardan ameliyat oldum.iki ameliyattan sonra hala burun ucu düşklüğüm ve nefes problemim geçmedi.halada devam etmekte.allaha şükürler olsun sonra dokuz eylül üniversitesi hastanesinde prof olan Dr Adnan Mendersle tanıştım.Ameliyattan önce kulak arkandan kıkırfak alabiliriz dedi kendisi burnunun içinde ne var bilmiyorum dedi açınca görücem dedi.dünya başıma yıkıldı.hakkatende öyle oldu.Adnan hoca yeniden burun yaptı bana. Çünki Cem Karas burnumda hiç kıkırdak denen bişey bırakmamış. Sevgili arkadaşlarım ekolde çalışan şuanda kendi muayenesini açan Dr Cem Karasa ameliyat sakın olmayın.Durumum bu sizde benim durumuma düşmeyin.İyiki Adnan Hocayla tanıştım.Öğtevazı ve prof olasına rağmen egosu olmayan hoca.kendisine çok teşekür ederim Plastik cerrahi dalında çok başarılı asistanlarıda öyle.Dualarım Adnan Hocayla.Cem Karasa ameliyat olmayın başınız yanmasın.

Merhaba arkadasım ben kendisine tam 8 yıl önce ilk defa ameliyat oldum estetik amaçlı.fakat 1 yıl sonra burun ucum düştüğü ve nefes alamamaya başladığım için tekrardan ameliyat oldum.iki ameliyattan sonra hala burun ucu düşklüğüm ve nefes problemim geçmedi.halada devam etmekte.allaha şükürler olsun sonra dokuz eylül üniversitesi hastanesinde prof olan Dr Adnan Mendersle tanıştım.Ameliyattan önce kulak arkandan kıkırfak alabiliriz dedi kendisi burnunun içinde ne var bilmiyorum dedi açınca görücem dedi.dünya başıma yıkıldı.hakkatende öyle oldu.Adnan hoca yeniden burun yaptı bana. Çünki Cem Karas burnumda hiç kıkırdak denen bişey bırakmamış. Sevgili arkadaşlarım ekolde çalışan şuanda kendi muayenesini açan Dr Cem Karasa ameliyat sakın olmayın.Durumum bu sizde benim durumuma düşmeyin.İyiki Adnan Hocayla tanıştım.Öğtevazı ve prof olasına rağmen egosu olmayan hoca.kendisine çok teşekür ederim Plastik cerrahi dalında çok başarılı asistanlarıda öyle.Dualarım Adnan Hocayla.Cem Karasa ameliyat olmayın başınız yanmasın.
Bende ilk ameliyatımı nefes şikayetiyle Cem Karsa'a oldum 2011 yılında ama sonrası vahşetti burnumda kıkırdak kalmamış, burnum çöktü,kaydı bir sürü şey, sonra çok övdükleri için geçen yıl Kasım ayında Prof.Dr. Adnan Menderes'e ameliyat oldum. Burnum şuan eskisinden bile kötü halde ameliyattan sonra tampon yerine gazlı bez kullandı, burnumun üzerinde kalıp gibi eski tip alçı, kulağımdan kıkırdak aldı ve kulağım korkunç bir halde ve yapılacak hiçbir şey yok dediler kulağım için, burnum içinse en kısa zamanda yeni bir ameliyat olmam gerektiği söyleniyor, hastalarıyla kesinlikle ameliyattan sonra ilgilenmiyor ve ameliyat sonrası asistanlarıyla konuşuyorsunuz onlar haber veriyor yeni hastaları olduğu için sizle işi bitmiş oluyor ve en az 2 saat bekletiliyorsunuz!! İbrahim Korhan ve Süleyman Cesur arasında kaldım ve çok korkuyorum!!!

arkadaşlar ben henüz ameliyat olmamış ve doktor araştıran biriyim. şu anda bu forumdan, instagramdan, diğer sayfalardan izmirde ne kadar doktor varsa nerdeyse hepsini araştırdım. doktorların sayfalarından hastalarını buldum ve onlara mesaj atıp onlarla konuştum. hatta konuştuğum kişilerden bir tanesi ameliyat hemşiresiydi. baktığım onca doktor arasından en kötü yorumlar hep cem karas'a aitti. konuştuğum hemşire bana 'kapısının önünden bile geçme, kaç kişiyle davalık olduğunu ben bile sayamam' dedi. herkes zaten burun şeklinin bozulduğunu, burun ucunun düştüğünü söylüyor. hatta benim 2019 yazında bir arkadaşım cem karas'a 10.000 TL'ye ameliyat oldu. ameliyat sonrası burnu çok güzeldi ancak şu an baktığımda septum kısmı inanılmaz düşmüş ve burnu çok uzun ince duruyor. ilk haliyle alakası bile yok. evet memnun olanlar da var, biraz şansla alakalı ancak tavsiyem böyle bir işi şansa bırakmamanız. sonuçta ameliyat olucaksınız ve sonrasında aman beğenmedim hadi eski haline döndürelim deme gibi bir şansınız maalesef yok. bence kendisi bir doktordan ziyade artık show adamı haline dönmüş. reklamını çok iyi yaptığı için herkesin ağzında bir cem karas cem karas var ancak fikrimi sorucak olursanız bence de kapısının önünden dahi geçmeyin. 2 çeşit doktor vardır. 1.si, gerçek bir doktor olduğu için para kazanan ve işleriyle adını duyuran, 2.si para kazanmak için doktorluk yapan ve reklamlarla adını duyuran. Cem Karas'ın hangisi olduğunu belirtmeme gerek yok herhalde..

Seyithan Kırtay 7 Mayıs 2020 de burun ameliyatı oldum.Doktor ameliyattan önce çok ilgiliydi Güleryüzlü ve sıcak kanlıydı taki ameliyat olasıya kadar benim burnumda sorun yoktu hafif kemer vardı yan profilden rahatsız ediyordu sadece gelelim ameliyattan çıktığım 2 saat sonra burnumdaki tampon kaymış burun deliklerimin biri yuvarlak diğeri sivri yukarı ters v bakıyor doktora kaç defa yazdım görüldü atıp hiçbir soruma cvp vermedi ben zorlayınca geçecek diyip beni oyaladı sonra tampon ve alçı çıktı 8 gün sonra burnuma baktım kocaman hocam böyle büyük kalmayacak dimi dedim hayır böyle kalacak dedi ödemin çok az var dedi çünkü ince deriliyim 2. Hafta oldu bantlarımı kendim çıkarmamı söyledi sonra 1 ay oldu kontrole gittim ve istediğim gibi burnumu yapmadığını kendi kafasına göre bir burun şekli verip ve burnumu büyülttüğünü söylediğimde yapacak birşey olmadığını tekrar ameliyat etmem seni die beni azarladı birde iki defa görüşmeye gitmiştim olmadan önce nasıl bir burun istediğimi söylediğimde defalarca anladığını söylemişti tabi burun deliklerim halen yamuk birde bana 500 TL’ye burun aparatı aldırdı kendi hatası yüzünden ve 3. Ay 6. Ay kontrollerim olduğu halde beni engellemiş sakın ama sakın bu doktora ameliyat olmayın psikoljim bozuldu ve önceden nefes alma problemim yoktu şimdi var çift yastıktan hariç tek yastıkta yatmaya çalıştığımda nefes alamıyorum hayatımı ve beni mahvetti resmen benim gibi başka bir entrede aynı durumda olan arkadaşlarda var siz siz olun doktorun güleryüzüne kanmayın sadece iyi yaptığı burunları instagrama atıyorlar mahvettilerini ise engelliyorlar çok mağdurum şuan ve o küçük burnumdan eser kalmadı şimdi

Dr seçerken sikayetvarı mutlaka okuyun.
Ben okumadım ve yaşadıklarımı uzuntu ve pismanlikla anlatıyorum.
10 yıl önce burun ameliyatı oldum şekil olarak memnunum ama tek kanat tarafında son iki senedir biraz cokme oldu .
Bunun için dr bakmaya başladım, cem karas a yazdığımda çöken kısma kadavra kikirdagi konabilecegini 20 bin tutacağını dediler gittim.
Cem bey beni görünce burnumun cok eğri olduğunu mutlaka ameliyat olmamı söyledi.
Bende engelli çocuğum olduğu için ameliyat olamayacağımı söyledim zorunlu bir durum olmadıkça. Çünkü gelir sarılır dokunur koruyamam burnumu bir iki ay dedim, haklisin o zaman tadilat yerine duvari onaralim dedi, burnun kanat kısmından bir parça alıp, orayi kıvırır cokmeyi giderelim delikleri olduğunca esitleyelim dedi seni mutlu edecekse , bende kabul ettim.
İşlem sonrası sisme vardi ve delikler eşit çöken kısım kalkmış duruyordu, defalarca yeniden çöker mi dedim hayır dedi Dr ve hemşireler.
Ancak şişlikler geçince eskiye döndü burnum, yeniden Dr a randevu aldım. Bana zaten düzelmez ameliyat olsaydın dedi ben sana ameliyat dedim dedi kamera kayıtları var dedi. Ben bu sert tepkiyi dahi anlamadim, asistanı bana düzeltiriz garantili islem dediğinden bende doktora
Yeniden bi kikirdak koyarmisiniz dedim veya kanat kismi daha cok kotu oldu eskiye gore buyuk duruyor dedim , oyle olmaz daha cok coker dedi. Ozaman neden en bastan islem yaptigini cok merak ediyorum madem hic cozumu yoksa.
Asil olay ise bana engelli çocuğumdan dolayi sorunlarımı burnumdaki çöken yere yansıtıp taktigimi söylemesiydi. O kadar zoruma gitti ki bana kendi derdimle vurması ağlamaya başladım. Senin zaten psikolojin bozuk bak sinirlenip ürtiker dökuyorsun dedi.
Sonra da yeniden zaten burnun cok kotu artık ne olmasını bekliyorsun dedi cok eğri ve kikirdaksizmis .Eğer ameliyat kabul edersem 75 binden 20 bini duseceklermis ve bunu dedi çekti gitti odadan.
Sonrasinda Asistanlarindan kamera kayıtlarını ve çekilen resimleri çıkarmalarıni istedim tabiki yapmadılar.
Eger benim psikolojimden dolayı ben burnumu düzelmemis görüyorsam ozaman neden ameliyat diyor bida, ayrica çevremde herkes bir fark olmadığını kanat kısmının daha cok buyudugunu eskiye göre söyledi.
Bana ne işlem yapıldığını dahi tam olarak söylemiyorlar, bir kanat kısmını küçülttuk dendi, orayi kendi içinde kıvırdik dendi, sonra kikirdak koyduk ya dendi. Cem bey en son düzeltmesini istediğimde kikirdak olmaz kanatları küçültme de olmaz daha cok çöker dedi. Ben asla anlamadim ne yaptıklarını bu parayı hak eden.
Baska Dr larla görüştüm ve 2. Ameliyatın sadece keyfi olacağını cokta göze batan bir durum olmadığını söylediler nefes sorunu yoksa.
Resimleri usttekiler öncesi , alttakiler sonrası şeklinde ekliyorum , bakıp kendiniz karar verin değişikliğine ve 2. Ameliyata gerek olup olmadığına da bakarsınız. Ama ben engelli çocuğum olmasaydı da bedava yapsaydı gene ameliyat olmazdim kendisine. Once bir doktorda merhamet ve anlayış olmali ben işyerime dondum o gun orda bile agladim butun gun , yapamadığını kabul etmediği gibi düzeltmeye bile gerek duymadı ve benim psikolojime ve çocuğumun engelli olmasına laf etti. Umarım gidecek olanlara fikir olmuştur.

Eklentiler

• 20230519_203040.jpg
    20230519_203040.jpg
    99,7 KB · Görüntüleme: 70
X