Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, ben kendisine muayene oldum. Fakat bu isi ticarete doktugunu dusunuyorum. Kendisini sosyal medyadan uzun sure takip edip, buyuk bir istekle muayene olmaya gittim. Fakat gittigimde gordugum tavır , yaklasim hos degildi. Yaptigi isi iyi yapiyo olabilir ama ilk basta verilmesi gereken guven eksik. Farkli bir yerde yaptırdim ve daha uygun bir fiyat ile.
Merhaba arkadasım ben kendisine tam 8 yıl önce ilk defa ameliyat oldum estetik amaçlı.fakat 1 yıl sonra burun ucum düştüğü ve nefes alamamaya başladığım için tekrardan ameliyat oldum.iki ameliyattan sonra hala burun ucu düşklüğüm ve nefes problemim geçmedi.halada devam etmekte.allaha şükürler olsun sonra dokuz eylül üniversitesi hastanesinde prof olan Dr Adnan Mendersle tanıştım.Ameliyattan önce kulak arkandan kıkırfak alabiliriz dedi kendisi burnunun içinde ne var bilmiyorum dedi açınca görücem dedi.dünya başıma yıkıldı.hakkatende öyle oldu.Adnan hoca yeniden burun yaptı bana. Çünki Cem Karas burnumda hiç kıkırdak denen bişey bırakmamış. Sevgili arkadaşlarım ekolde çalışan şuanda kendi muayenesini açan Dr Cem Karasa ameliyat sakın olmayın.Durumum bu sizde benim durumuma düşmeyin.İyiki Adnan Hocayla tanıştım.Öğtevazı ve prof olasına rağmen egosu olmayan hoca.kendisine çok teşekür ederim Plastik cerrahi dalında çok başarılı asistanlarıda öyle.Dualarım Adnan Hocayla.Cem Karasa ameliyat olmayın başınız yanmasın.Cem Karas a ameliyat olup memnun kalanlar ? Hakkindaki yorumlar?
Bende ilk ameliyatımı nefes şikayetiyle Cem Karsa'a oldum 2011 yılında ama sonrası vahşetti burnumda kıkırdak kalmamış, burnum çöktü,kaydı bir sürü şey, sonra çok övdükleri için geçen yıl Kasım ayında Prof.Dr. Adnan Menderes'e ameliyat oldum. Burnum şuan eskisinden bile kötü halde ameliyattan sonra tampon yerine gazlı bez kullandı, burnumun üzerinde kalıp gibi eski tip alçı, kulağımdan kıkırdak aldı ve kulağım korkunç bir halde ve yapılacak hiçbir şey yok dediler kulağım için, burnum içinse en kısa zamanda yeni bir ameliyat olmam gerektiği söyleniyor, hastalarıyla kesinlikle ameliyattan sonra ilgilenmiyor ve ameliyat sonrası asistanlarıyla konuşuyorsunuz onlar haber veriyor yeni hastaları olduğu için sizle işi bitmiş oluyor ve en az 2 saat bekletiliyorsunuz!! İbrahim Korhan ve Süleyman Cesur arasında kaldım ve çok korkuyorum!!!Merhaba arkadasım ben kendisine tam 8 yıl önce ilk defa ameliyat oldum estetik amaçlı.fakat 1 yıl sonra burun ucum düştüğü ve nefes alamamaya başladığım için tekrardan ameliyat oldum.iki ameliyattan sonra hala burun ucu düşklüğüm ve nefes problemim geçmedi.halada devam etmekte.allaha şükürler olsun sonra dokuz eylül üniversitesi hastanesinde prof olan Dr Adnan Mendersle tanıştım.Ameliyattan önce kulak arkandan kıkırfak alabiliriz dedi kendisi burnunun içinde ne var bilmiyorum dedi açınca görücem dedi.dünya başıma yıkıldı.hakkatende öyle oldu.Adnan hoca yeniden burun yaptı bana. Çünki Cem Karas burnumda hiç kıkırdak denen bişey bırakmamış. Sevgili arkadaşlarım ekolde çalışan şuanda kendi muayenesini açan Dr Cem Karasa ameliyat sakın olmayın.Durumum bu sizde benim durumuma düşmeyin.İyiki Adnan Hocayla tanıştım.Öğtevazı ve prof olasına rağmen egosu olmayan hoca.kendisine çok teşekür ederim Plastik cerrahi dalında çok başarılı asistanlarıda öyle.Dualarım Adnan Hocayla.Cem Karasa ameliyat olmayın başınız yanmasın.