- 28 Kasım 2020
- 30
- 14
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktoru Övdünüz mü anlayamadımKonuyla ilgili açılmış başlıklar var. Bakabilirsiniz. Ben kendisinde opu olmuştum. Tam transfer olacakken bahceciden ayrılıp hastalarını ortada bırakmıştı. Bu bile işini ne denli saygılı ve özenli yaptığının göstergesi. Doktorun bir önemi yok tüp bebek tedavisinde. Asıl iş laboratuvarlarda
4 senem kendisiyle geçti.Merhaba hanımlar. Ben tedavi için Cem çeliğe başlamayı düşünüyorum hesapladık her şey git gel harcamalar ilaçlar yaklaşık 200 bim tutuyor değer mi sizce çok kararsızım onda tedavi olan var mı lütfen bana bu konuda fikir verir misiniz?
Hayır hastalarını ortada bırakmasından nasıl biri oldugunu anlayın demek istiyoDoktoru Övdünüz mü anlayamadım
Doktoru Övdünüz mü anlayamadım
Çok teşekkür ederim yorumunuz için sanırım bende ona gitmeyeceğim pek çok olumsuz yorum duydum bilmiyorum çok kararsızım acılarınız için çok çok üzgünüm hiç bir cümle ona teselli olamaz biliyorum dilerim bu hikaye bu yolda can döken çaba harcayan tüm kadınlar için güzel bitsin4 senem kendisiyle geçti.
Başarılı ama devamı gelmeyen gebeliklerm oldu.
Kendisinde yaptıgım son denememde daha ilk muayenemde keşke gelmeseydim dedirtti ben onun 4 yıllık hastasıydım benimle bir yabancı gibi konuşması yaşadıgım acı üzerine tek kelime etmemesi(13 haftalık bebegimi kaybetmiştim) beni kendisinden soğutmuştu. Ne tesadüf ki toplanan 15 yumurtadan hiç biri embriyo oluşturmamıştı burda da bi sıkıntı oldugunu düşünüyorum.
Her neyse anlatsam roman olur ben merkezimi değiştirdim. Kendisine cok güvenip 4 senemi geçirdim ama nasip olmadı. Gidip gitmemek size kalmış iyi araştırın sadece.
Çok teşekkür ederim tavsiyenizi mutlaka göz ününde tutacağımpopüler doktorlar maalesef hastalarıyla çok ilgilenemiyor. Çünkü o kadar çok hastaları oluyor ki 2 dakika fazla oturup sizi dinlemek için zamanları olmuyor. Bir de bu doktorların sosyal medyalarında paylaştıkları “bizde ilk deneme pozitif” sonuç videolarına çok aldanmayın derim. Arka planda 2.,3. hatta 4.denemede bile pozitifi göremedikleri hastalar oluyor bunlar paylaşılmıyor tabi. O yüzden her giden hamile kalıyormuş gibi algı yaratılıyor. Size tavsiyem sosyal medyadan daha çok işine odaklı bir doktor bulmanız.
Sisli memorial , acibadem maslak bunlar iyi lab ve embriyologu olan yerler. Ben acibadem atasehir de yaptirdim orasininki de iyi. Ama en iyileri ilk soylediklerim .Lab ve embriyoloğu iyi olan bi yer neresi acaba?